sexiä vapaat miehet

Minulla oli puhdas seksisuhde 11 vuotta nuorempaan naiseen juuri siihen aikaan kun ensi kertaa tapasin vaimoni. Me nautimme suunnattomasti seksistä, ja harrastimme sitä useita kertoja päivässä. Sykähdyttävintä oli se, kun hän hiestä märkänä ratsasti päälläni.

Se ei ole vieläkään unohtunut, ja se tapahtui Olen ajatellut etsiä hänet vielä jostain, jos voisimme ehkä salarakastella — olen niin tyytymätön nykytilanteeseen. Vieraissa ollessa naisen mies tuli kotiin ja jouduin ryntäämään vuoteen alle piiloon! Yö meni siellä, mutta en jäänyt kiinni. Naisystäväni kanssa vuosikymmeniä sitten, kun kumpikin halusimme ja harrastimme seksiä monenlaisissa paikoissa. Soutuveneessä keskellä järveä, metsässä mättäällä, saunan lauteilla, yleisen uimahallin altaassa, pöydällä, suihkussa, televisiota katsellessa Olin ollut rakastajattareni kanssa kaksi vuorokautta hotellihuonessa, olimme rakastelleet jo liki kymmenen kertaa sinä aikana.

Poistuessamme huoneesta hän vielä kääntyi ovelta ja työnsi minut takaisin sänkyyn. Tämä viimeinen nopea ja raju rakastelu sai minut tyhjentymään niin henkisesti kuin fyysisesti kokonaan. Olin silloin vuotias ja nainen vuotias. Nainen oli hoikka, pitkä, notkea, älykäs ja hämmästyttävän seksikäs. Entisen tyttöystävän, nykyisen vaimoni kanssa, seksikokemus lentokoneen WC: Teologiaa opiskeleva tyttö oli onnellinen päästessään neitsyydestään eroon. Junassa matkalla Hesasta Ouluun.

Istuin vastapäätä täysin tuntematonta naista ja luin iltapäivälehteä. Iltatytön sivun kohdalla hän siirtyi viereeni ja aloimme jutella kuvan tytöstä aika kaksimielisesti. Tunnin matkustamisen jälkeen hän pyysi minua junan wc: Rakastelu oli mahtavaa ja ensimmäinen erikoisempi paikka.

Vaimoni halusi anaaliyhdyntää ja toteutimme sen. Ja vielä vaimon omasta pyynnöstä. Vaiken sanoa mikä on ikimuistoisin, mutta hiljattain kokeilimme sellaista, että puolisoni otti penikseni sisäänsä vaikka minulla ei ollut erektiota ajatus tuli jostain tantraseksistä. Kun siinä sitten olimme ja makoilimme, niin minulle tuli valtavan hyvä tunne siitä, ettei minun tarvinnut "onnistua". Tuli ennenkokemattoman vapauttava tunne ja kyllä erektiokin sitten tuli ja yhdyntä kesti aika pitkään!

Poikuuteni meni vuotiaana, kun rakastelin ilotytön kanssa laivassa Skotlannissa. Työskentelin kyseisessä laivassa laivapoikana. Rakastelin nuorena mormonityttöä, ja kun tytön isä yllätti, lensimme ulos.

Jatkoimme hommia talon verkkotiloissa! Ensimmäinen kokemus sattui teltassa Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksena kauan sitten. Jännitti niin pirusti, että kondomia päällerullatessani laukesin.

Onneksi ystävättäreni oli ymmärtäväinen — ja minua kymmenen vuotta vanhempi. Hän opasti minua seksin saloihin ja kaikki päättyi onnellisesti. Eveliina tuntee olevansa harvinaisuus, koska seksi tuntemattoman tai ihan uuden tuttavuuden kanssa ei kiinnosta. En minäkään tiedä, kauanko elän, mutta uskoisin, että asia hoituu itsestään, sitten joskus. Eveliinan mielestä ihmisen tarpeesta löytää kumppani puhutaan jopa liikaa ja joskus ahdistavaan sävyyn.

Kun seuraa on koko ajan saatavilla, tulee myös tarve tapailla. Eveliinan ensimmäinen parisuhde alkoi koululaisen rakkautena vuotiaana ja päättyi 10 vuotta myöhemmin.

Toinen parisuhde kesti viisi vuotta ja kaksi seuraavaa kumpikin noin kaksi vuotta. Kolme viimeisintä seurustelukumppania ovat olleet urheilullisia fitnesselämäntyyliä harjoittavia kehonrakentajia. En hae nyt minkääntyyppistä miestä. Eveliina on käynyt muutaman kerran Tinderissä ja todennut, että sen edustama monen raudan pitäminen tulessa -tyyppinen seurustelukulttuuri ei sovi hänelle. Sarjadeittailu tuntuu asiana hyvin vieraalta ihmiselle, joka haluaisi tutustua yhteen ihmiseen kerrallaan. Nykyisessä treffikulttuurissa sellaista saatetaan pitää joka ajan tuhlaamisena.

Eveliina ei sinkkuudestaan huolimatta asu yksin eikä hän enää halua ikinä asua yksin. Hän asuu ystävänsä kanssa. Jos asuisin yksin ilman koiria jossain pienessä itsemurhayksiössä, elämäni olisi aivan toisenlaista. Lisäksi löytyy vähemmän luotettavia ja hyvin pseudotieteellisiä tekstejä, jossa yleensä oletetaan miesten haluavan enemmän seksiä. Erityisesti eräs mies tuntuu kirjoittavan mielellään siitä, kuinka erilaisia halut sukupuolten välillä ovat, mutta hänen lähteensä eivät vakuuta minua, vaan tuntuu, että takana on enempi oma keittiöpsykologia.

PS lukion psykologia -kirjasarjasta muistan lukeneeni, että tutkimusten mukaan naisten ja miesten seksuaalisessa halukkuudessa ei ole eroa, vaikka yksilöiden välillä libido voi vaihdella huomattavastikin.

Sen sijaan kulttuurissamme olevat mielikuvat voivat vaikuttaa halujen ilmentämiseen. Luonnollisesti yhteiskunnassa, jossa ei ollut ehkäisyä, naisten kannatti harkita tarkkaan, kenen kanssa menee sänkyyn ja milloin. Tämä taitaa vaikuttaa asenteisiin nykyäänkin. Naiset eivät myöskään yleensä ole yhtä avoimia aiheesta, mikä voi vääristää joitakin tutkimuksia.

Oma kokemukseni vahvistaa käsitystä, että naiset haluavat siinä missä miehetkin. Odotin itse innolla monia vuosia, että pääsisin kokemaan miltä Se tuntuu miehen kanssa.

Olin lopulta äärettömän tyytyväinen, kun pääsin eroon neitsyydestäni. Yksi asia yllätti minut: Mieleeni oli syöpynyt se Cosmopolitanin kaltaisten medioiden ruokkima kuvitelma, että miehet haluavat seksiä enemmän kuin naiset. Aloitettuani seksielämäni minulle selvisi karu totuus: Miesten halut eivät useinkaan riitä tyydyttämään omiani.

Ainakin kolmella hyvällä ystävälläni on ollut sama ongelma. Poikaystävä ei haluakaan aina ja kaikkialla, vaikka heidän härskit juttunsa viestisivät muuta. Väärät stereotypiat voivat olla myös miehille ahdistavia, jos oma libido ei riitäkään täyttämään yleisiä käsityksiä. Toinen yleinen väite on, että naiset kaipaavat seksuaalisesta kanssakäymisestä enemmän hellyyttä ja muuta, kun taas miehet itse actia.

Itse nautin eniten ensimmäisestä työnnöstä, kun hormonit räjähtävät kehossa, mutta totta kai kaikki huomio ja seksiin liittyvä jännitys on ihan mahtavaa myös. Harhaan saattaa johtaa se, että käsittääkseni naiset tarvitsevat enemmän lämmittelyä, jotta saavuttaisivat fyysisesti riittävän toimintakunnon eli käytännössä kostuvat riittävästi.

Olen pahoillani neitsytnaiset, mutta tulevat miehenne eivät välttämättä riitä tyydyttämään kaikkia halujanne. Tosin varmaan niitäkin miehiä löytyy ja riippuu ihan haluistanne ; Mitä mieltä te demiläiset olette tästä? Riittävätkö miehet tyydyttämään tarpeenne? Kuinka paljon on sopivasti seksiä? Entä mikä on parasta seksin harrastamisessa?

Oletteko löytäneet luotettavia tutkimuksia suuntaan tai toiseen? Tässä muutamia tutkimuksia, joita löysin: Oon ite sitä mieltä, että halukkuus määräytyy tapauskohtasesti eikä sukupuolen mukaan, se on täyttä paskaa. D Omassakin suhteessa minä oon se halukkaampi osapuoli, voisin panna monta kertaa päivässä, kun taas poikaystävälle riittää kerta päivässä.

Ideaali olis musta kaks kertaa, päivällä ja illalla vielä ennen nukkumaan menoa, niin ei tarvis vinkua jatkuvasti. Miehet ehkä helpommin runkkaavat seksin lisäksi? Mäkin haluan monta kertaa päivässä ja mun poikaystävät on kyllä halunneet ihan yhtä paljon yleensä. Toki joskus sitä on väsyneempi tai muuten haluttomampi. Tiedän kyllä useita pareja, joilla on isompia ongelmia ja joissa ongelmien seurauksena mies on muuttunut haluttomammaksi.

Ehkä miehet tarvitsevatkin enemmän sitä tunnepuolta? Mitä mieltä te demiläiset olette tästä? Sen jälkeen kun erosimme, niin tuntuu että olen jatkuvasti ollut puutteessa.

Olen harrastanut elämäni aikana kahden ihmisen kanssa seksiä, sitä toista ei voi edes kunnolla seksiksi kyllä kutsua. Exän kanssa meillä oli kyllä mahtava seksielämä.

En vaan tiedä miten tästä eteenpäin, kun "tarjolla" olis kyllä paljon yhenyön juttuja, mutta mua ei kiinnosta sellanen. Onko siis vaihtoehtona odottaa sitä seuraavaa kunnon poikaystävää johon varmasti menee aikaa että löydän sellaisen vai harrastaa seksiä exän kanssa mahdollista on, mutta en tiedä viitsinkö ruveta sellaiseen, ettei tule uudelleen mitään tunteita Riippuen tietty ihan tilanteesta. En ole sellasta tyyppiä joka kieltäytyis seksistä oman kumppaninsa kanssa ellei ole joku kunnon syy esim.

En jaksanut lukea, mutta jos se olisi vain minusta kiinni niin panisin päivät läpeensä. Mä oon aina ollu vähemmän halukkaampi osapuoli vaikka koen olevani ihan suht halukas yksilö omakivaa joka päivä mutta ailti miehet aiheuttaa välillä sellaisia "huoh, taasko" ajatuksia: D mikä ylipäänsä on normaalia haluukkuutta ja miten se määritellään?

Musta tuntuu, että miehet haluaa seksia aina, naiset lähinnä parisuhteessa. Itse en pidä yhtään yhden yön jutuista ja tunteettomasta seksistä, mutta tutun kumppanin kanssa olen yllättävänkin halukas. Tämän hetkisen to be-poikaystävän: D kanssa harrastetaan seksiä yleensä yöllä ja aamulla.

Itse voisin useamminkin, mutta keskellä päivää tuntuu vielä vähän oudolta kun molemmat on vähän epävarmoja. Seksissä parasta on olla kumppania lähellä niin henkisesti kuin fyysisestikin, se että ihot koskevat suurelta alalta.

sexiä vapaat miehet

Sexiä vapaat miehet -

Mieleeni oli syöpynyt se Cosmopolitanin kaltaisten medioiden ruokkima kuvitelma, että miehet haluavat seksiä enemmän kuin naiset. Silva havaitsi, että miehet harrastivat kaveriseksiä yleensä sellaisen miespuolisen ystävänsä kanssa, jonka elämäntilanne muistutti heidän omaansa, sexiä vapaat miehet. Wolfinger spekuloi perhetutkimuksen instituutin blogissaettä työttömyys alentaa miehen itsetuntoa, mikä taas vähentää seksihaluja ja —kykyjä. Minulla oli puhdas seksisuhde 11 vuotta nuorempaan naiseen juuri siihen aikaan kun ensi kertaa tapasin vaimoni.

Itse asiassa useimmat naiset pitävät seksistä ihan yhtä paljon ilman minkäänlaisia esileikkejä. Se, että joku ajattelisi seksiä kymmenentuhatta kertaa päivässä, on tietysti aika huvittavaa. Toisaalta yleinen stigma miehestä ainoastaan seksiviettisenä ja yksinkertaisena sikana on pitänyt kuuden sekunnin myytin yllä näinkin pitkään.

En itse usko tuohon 6 sekuntiin, mutta olisko omakohtainen totuus jossain tuossa välillä. Viikonloppuisin varmasti useammin kuin arkisin. Se riippuu tilanteesta tai siitä, kuinka paljon on aikaa haaveilla. Mutta en aina ajattele tietyllä tavalla. Mun päähän mahtuu paljon muutakin.

Väliin taas seksi on mielessä niin, että alkaa jo itseäänkin hävettää. Toivottavasti kukaan ei keksi ajatustenlukuun laitetta kovin pian! Ja välillä tietysti menee sellaiseksi, että mietin monista tapaamistani henkilöistä, mitenköhän tuo harrastaa seksiä? Journal of Sex Research teki tutkimuksen, jossa koehenkilöt tekivät merkinnän aina kun joko seksi, ruoka tai nukkuminen tuli mieleen.

Tutkimuksessa oli mukana henkilöä ikäjakaumalla 18— Tutkimuksen mukaan miehet ajattelevat seksiä keskimäärin 50 minuutin välein eli noin 19 kertaa päivässä. Tutkimuksessa eniten seksiin liittyviä ajatuksia yksittäisellä henkilöllä oli eli kahden ja puolen minuutin välein. Parkkipaikan piha halkesi Jyväskylässä vesivahingon takia — vesi valuu Jyväsjärven suuntaan, 12 evakuoitu ja alue eristetty. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle.

Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Entisen tyttöystävän, nykyisen vaimoni kanssa, seksikokemus lentokoneen WC: Teologiaa opiskeleva tyttö oli onnellinen päästessään neitsyydestään eroon. Junassa matkalla Hesasta Ouluun.

Istuin vastapäätä täysin tuntematonta naista ja luin iltapäivälehteä. Iltatytön sivun kohdalla hän siirtyi viereeni ja aloimme jutella kuvan tytöstä aika kaksimielisesti.

Tunnin matkustamisen jälkeen hän pyysi minua junan wc: Rakastelu oli mahtavaa ja ensimmäinen erikoisempi paikka. Vaimoni halusi anaaliyhdyntää ja toteutimme sen. Ja vielä vaimon omasta pyynnöstä. Vaiken sanoa mikä on ikimuistoisin, mutta hiljattain kokeilimme sellaista, että puolisoni otti penikseni sisäänsä vaikka minulla ei ollut erektiota ajatus tuli jostain tantraseksistä.

Kun siinä sitten olimme ja makoilimme, niin minulle tuli valtavan hyvä tunne siitä, ettei minun tarvinnut "onnistua". Tuli ennenkokemattoman vapauttava tunne ja kyllä erektiokin sitten tuli ja yhdyntä kesti aika pitkään! Poikuuteni meni vuotiaana, kun rakastelin ilotytön kanssa laivassa Skotlannissa. Työskentelin kyseisessä laivassa laivapoikana. Rakastelin nuorena mormonityttöä, ja kun tytön isä yllätti, lensimme ulos. Jatkoimme hommia talon verkkotiloissa!

Ensimmäinen kokemus sattui teltassa Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksena kauan sitten. Jännitti niin pirusti, että kondomia päällerullatessani laukesin.

Onneksi ystävättäreni oli ymmärtäväinen — ja minua kymmenen vuotta vanhempi. Hän opasti minua seksin saloihin ja kaikki päättyi onnellisesti. Kun homous poistettiin rikoslaista vihdoin seiskytluvun alussa, ja sain ensimmäisen kerran rakastella laillisesti silloisen kumppanini kanssa 23 lainsuojattomuusvuoden jälkeen vapaana! Harva hetero tietää tai voi edes kuvitella, mitä se homona eläminen sitä ennen oli.

Kyllä se oli opiskelukämpässä: Siitä on nyt aikaa vasta rapiat 40 vuotta. Se tapahtui telttaretkellä ulkosaaristossa nykyisen vaimoni kanssa. Kerta muistuu mieleeni meren tuoksusta joka kesä ollessamme saaristossa. Aamulla varhain kun toiset nukkuivat, uimme kilometrin päässä olevalle saarelle, jossa oli oma sininen laguuni. Lähdin opiskelemaan Englantiin ja asuin yksin vanhassa kartanossa.

Taloutta hoiti yksinäinen noin vuotias nainen, jolla oli lapsi. Koska olin kovin kokematon, vastuu lähentelystä jäi naiselle. Hyväilin häntä pitkään käsin uskaltamatta pidemmälle. Olo oli hyvä molemmille osapuolille. Lenkkipolulla nuoren lukiotytön kanssa itsekin nuorena. Pala matkaa yhteistä lenkkiä ja kipakassa pakkasilmassa kontillaan kävelysillan päällä.

Sexiä vapaat miehet -

Kyse ei ole vain tunteesta vaan tietoisesta käyttäytymisestä. British Medical Journalissa julkaistu, Imperial College Londonin tekemä osoittaa, kuinka haitallista lieväkin ylipaino saattaa olla. Viimeisten tutkimusten mukaan naiset nauttivat pornon katsomisesta lähes yhtä paljon kuin miehet, mutta eivät samanlaisen kuin miehet yleensä. Ensimmäinen kokemus sattui teltassa Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksena kauan sitten.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *