pillu pimppi kuumana

Hän kanssa ennen peuhasi mutsien Nussien katveessa skutsien Kai niitä manserokki tuo kiihotti Kun takahuoneeseen liihotti. Ei tyttäret pillua tarjoa Ei kavahda maineen varjoa On Paulin sentit piilossa taskussa Ja nekin pahasti laskussa. Törmäsin lentokentällä kaimaan Notkuessa tiskillä baarin Tarinaa kertoi kiihkeän Thaimaan Otin minä neuvosta vaarin. Lähdinkin sitten Aasiaan naimaan Siellä kaikki tekevät huorin Yllättäen löysin tyttösen Saimaan Janetta tuo huorista nuorin.

Bangkogissa panettaa Meidän pikku Janettaa Kohta Kamasutran opit Tuntee paikan kaikki klopit Bangkogissa panettaa Meidän pikku Janettaa Päästää joka paikaan koskeen Ottaa kaupanpäälle poskeen.

Pitkälle piti lähteä naimaan Salaisuuden ennen kuin keksin Onneksi luotin kotimaan kaimaan Asioissa ammatti seksin. Vankina olen nytten Thaimaan Tuskin enää kotio lähden Janetta tärisemään sai maan Laukeen alla itäisen tähden.

Keskellä Skotlannin nummien Viikingit suurien kyrpien Riettaasti neitoja nussien Nauravat loimussa liekkien. Pääsevät neitsyet kalvoistaan Kulleilla kahtia halkaistaan Yhtyvät sudetkin ulvontaan Huutavat kuutamoon tuskissaan. Neiti, vodka-lemon Pylly lentoemon Saa nyt hetken levätä Vielä yksi drinkki Viime panovinkki Ei mua kohta evätä. Kymppikerhoon kymppikerhoon Aion minä viimein päästä Nyt pilvissä nan-nan nan-nan-na naidaan Spermat verhoon pyyhin verhoon En edes niitä minä säästä Kun pilvissä nan-nan nan-nan-na naidaan.

Kesken pienen kännin Otan suuhun nännin Käsi etsii haaroja Löytyy pikkuhousut Kone ottaa nousut Käymme kohti vaaroja. Kuuma on jo vako Kohta alkaa jako Taitaa pillu kutsua Halki ilmasillan Koko vitun illan Nussin tuota hutsua. Joskus kahden aikaan aamuyöstä Jaat lehtiä, käy se vittu työstä Jostain jälleen kiirii nainnin äänet Mutta sinä, taasen ilman jäänet.

Joskus kolmen aikaan aamuyöstä Täytyis sunkin, ilmaan spermat syöstä Muttei kukaan ota sulta suukkuun Kai sun täytyy, mällit heittää luukkuun. No toiset nussii eestä Ja toiset nussii takaa On elämäsi v: Joskus neljän aikaan aamuyöstä Vaikka kerran, saisi edes vyöstä Mutta tuska sulla on vain ainut Se ettei nyt, kukaan kanssas nainut. Joskus viiden aikaan aamuyöstä Ei kukaan sun, poikuuttasi ryöstä Taidat sinä neitsyenä kuolla Et pillua, taida koskaan nuolla.

Mä kerron tarinan nyt panomiehen Tiesi Pertsan kaikki himonussijaksi Ei hällä jäänet jutut puolitiehen Aina kävi Pertsallamme hyvä flaksi. Ja ennen Pertsa kaikki naiset nussi Kutsui heitä vitunkantotelineiksi Jäi kerran laittamatta kyrpään pussi Hajos hänen maailmansa kappaleiksi.

No ennen Pertsa paljon naista kaato Yhden kerran myöskin kanssa faijan Mikan Ja nytten enää on se pelkkä raato Nussi silloin tietämättään kerran vikan. Kai uskot tähän jutun opetukseen Muista aina laittaa päälle kumipuvun Tai yhden illan jutun lopetukseen Saattamaan saat papin sekä koko suvun. Yksi aamu iski syksyinen pöpö Taas vieden multa jalat alta Normaalisti minun vittuni söpö Ei näyttänyt sen paremmalta. Myöskin arka oli kumpikin tissi Ja nännit näytti suuremmilta Aina kirveli kun pöntöllä pissi Vain apu löytyy tohtorilta…ja tohtori se sanoi näin.

Nuha lähtee nussimalla Unohda jo rohdokset Turhaan sinä peiton alla Yksinäsi makailet. Nuha lähtee nussimalla Tohtorini kertoi sen Mulkullansa seisovalla Sanat toteen näyttäen…hän pani parastaan.

Jälkitarkastukseen muista myös tulla Jos flunssa vielä kiusaa likkaa Sillä varastossa vielä on mulla Nyt pari erilaista kikkaa. Nuha lähtee nussimalla Lääkettä saa reiät nää Nuha lähtee nussimalla Tohtorilla jököttää. Nuha lähtee nussimalla Voiteet reikään suihkuaa Nuha lähtee nussimalla Flunssa kyytiä nyt saa…se kyytiä nyt saa.

Oli tyttö kahdeksantoista Jonka persettä revitin Oli pylly liukkaana voista Jota reiälle levitin. Oli tyttö kahdeksantoista Jota kakkoseen pantaisi Enkä toista tavannut moista Joka kaikkea antaisi. Oli tyttö kahdeksantoista Huokaan pyllyä nussien Vaikkei sinne aurinko loista Valon tuon kanssa pussien.

Oli tyttö kahdeksantoista valmis pyynnöille rohkeille oli siemennesteitä joista tuli puroja pohkeille. Pasi vaan vemppaa Vittu lehdessä vain leviää Pasi vaan vemppaa Pillu oikea haaveeksi jää Pasi vaan vemppaa Mälli jälleen ilmaan lennähtää Pasi vaan vemppaa Taitaa tulla peniskyynärpää.

Kun kyrpä seisoo ja kiitää juna Jälleen käsi taskua hamuaa Hän runkkaa vaikka on uhattuna Ympärillä monta on katsojaa On poskillansa vain pieni puna Pallit kalsareista jo pursuaa Jo junanvaunussa tuoksuu muna Katsoo kaikki Pasia runkkaavaa. Pitääx sun naida kaikkii vitun mimmei jotka vastaan astelee Eikä ne taida Tietää että vaimos himas kukkii kastelee. Ja oon niin onneton Ei kaapistani ees dildoa löydy ei Ja oon niin onneton Kun joku pelle mun sauvani vittu vei.

Pitääx sun naida Kaikkii vitun mimmei jotka jalat availee Pesisit paidan Sille jälleen nään mä spermatahran kuivuneen. Pitääx sun naida Kaikkii vitun mimmei jotka pyllyy heiluttaa Kyllä mä maindaan Ettet uskollinen mulle koskaan ollutkaan. Pitääx sun naida Omaa vaimoasi niin perkeleen harvakseen Päälle mä laitan Kumii, nahkaa, niittii, muovii jos se auttanee. Se on posliinipillu, mistä miehet tykkää Voin kertoa teille sen Ei oo karvat nuo tiellä, kun mulkkua lykkää Mun reikäni täyttäen Ja mun karvani kaikki partaveitsi vuolee Päältä häpyhuulien Se on posliini pillu, mitä äijät nuolee Kiihkoissansa kuolaten.

Punainen on pillu Se ihanasti kutsuu Mulkkujanne kyläileen Ei se turhaan hillu Vaan lisää vielä kostuu Kaipaa kyrpää sisälleen. Olin sonni rodeosta Sormet laittelin lanteille Muistan vielä vitun josta Valui nesteitä ranteille.

Vie minut vielä Puolaan Ja siellä pornoluolaan Missä vitut tanssivat naamani edessä Äijät meuhkaavat suunpielet vedessä Vie minut vielä Puolaan Niin aamun asti kuolaan Missä stringit huorilla persettä puristaa Reidet kaulaani tiukasti kuristaa.

Juhlat jatkui Krakovassa Kävi helläksi kullini Muistan hänet kuiskaamassa Rietas nussiva mullini. Ludmilasta sain mä maikan Olin hurjassa opissa Testasimme joka paikan Nussin puhelinkopissa.

Ei saksahevimiestä Kai pahemmin voi piestä Kun tarinansa kerron kauhuineen Pois kodista ei pääse Vaan äidin helmaan jää se Hän kanssa miestenlehden runkkailee. Hän avaa panosvyönsä Ja käteen vetää yönsä Vain pelkää että äiti yllättää Jos salaa luokse hiivit Näet tukan sekä liivit Ja kourassansa paistaa munan pää. Hän on saksahevimies Löytyy viikset kukaties Hän yksinänsä yössä masturboi Hän on saksahevimies Löytyy viikset kukaties Scorpions hällä taustallansa soi.

Hän on saksahevimies Löytyy viikset kukaties On elämä ja tukka takana Hän on saksahevimies Löytyy viikset kukaties On spermasta kovana lakana. Hän päästää onnen huudon Kans Klaussin sekä Udon Vie orkku hänet hetkeks onnelaan Ei siellä panot esty On farkut kivipesty Ja kiharoita takatukassaan. Hän kahdeksankyt luvun Siis ennen vatsakuvun Nousua, rokkas nahkahousuissaan Sit hajos hältä bändi Ei tullut uusi Andy Vaan sano mulle ihan Pasi vaan.

Se on suihinotto Siinä tämän pojan motto Kun meikäläinen raitilla porskuttaa Se on ränniin rojut Poissa pysyköön vain pojut Kun meikämanne heppiä heiluttaa. Se on likkaa lakoon Panen siementä mä rakoon Ja tytöt huokaa aisani nähdessään Se on kyrpää takaa Tyttö vatsallansa makaa Ja heiluttelee tahdissa persettään. Se on pillunkarva Jonka nähnyt on vain harva Se jota meikä lompsassa säilyttää Se on silloin saatu Eka tyttönen kun kaatu Ja alko mulle reisiä levittää.

Se on korviin helmat Loppuu turhat kuvitelmat Kun meikä riemurasiaa rämpyttää Se on viikseen veto Olen aikamoinen peto Ja irvistelee julmasti kyrvänpää. Se on pikku peppu Johon lykkii tämä heppu Ja pakarat ne kiimasta väräjää Se on siemenneste Jota pysäytä ei este Se ympäriinsä paineella ryöpsähtää. Se on tuhti nainen Kovan luokan paksukainen Se josta meikä kunnolla otteen saa Se on vain D-kuppi Näkyy kyrvästä vain tuppi Kun rintojesi väliin se uppoaa.

Oli eessä vuorokausi merillä Ja oli laiva lastattuna perillä Häpykarvat viimeistelty terillä Ja yksin runkkasi rystyset verillä Syväporaaja Lahtinen.

Oli aika lähestyä discoa Kun oli taxfree-viinaa saanut kiskoa Alkoi vaatteitansa pois hän viskoa Ja heilutella kauheata liskoa Syväporaaja Lahtinen. Oli paljon tyttöjä niin nuoria Ja ehdotuksia niin kovin suoria Mutta poraisi hän vaikka huoria Kun panna tarvi vain ei omaa muoria Syväporaaja Lahtisen. Kai nyt liikaa heilutellen moloa Hän itse kerjäsi loppua noloa Laivapoliisit talutti poloa Nyt putkaan nukkumaan pois pahaa oloa Syväporaaja Lahtisen.

Eturivi täynnä väkee Meitsi parhaat gimmat näkee sitten jälkeen kuuman keikan Hoidan pystyyn pikkuveikan Voi vittu, että panettaa. Tyttö nostaa helmaa paidan Kohta rinnat nähdä taidan Aioin iskee hampaat nänniin Heittää sitten rojut ränniin Voi vittu, että panettaa.

Kun vittupää ja kyrpänaama kohtaa Niin seksiaktiin ainahan se johtaa Kun vittupää ja kyrpänaama kohtaa Jo poskensa niin punaisina hohtaa. Kun vittupää poskeansa kääntää Niin siihen kyrpänaama mällit vääntää Kun vittupää huuliansa aukoo Jo kyrpänaama siemenensä laukoo.

Kun vittupää paneskella antaa Niin kyrpänaama korren kekoon kantaa Ja vittupää suureen ääneen huokaa Nyt kyrpänaamat kaikki tänne tuokaa.

Kun vittupää sitten suihin ottaa Niin kyrpänaama joka paikan sottaa Ja vittupää lisää tahtoo saada Ei kyrpänaamaa varvit parit kaada. Kun vittupää kiimoissansa myöntyy Niin kyrpänaama jälleen sisään työntyy Ja vittupää itseänsä hankaa Mua kyrpänaamat kaikki heti pankaa. Se on vitulla päähän Ja viheltää huulet Vittuni kutsu huudon jo kuulet Se on vitulla päähän Ja viheltää huulet Tuoksua tuovat vittuni tuulet.

Litinää, lätinää ja kostea pillu Ei tarjota kellään oo parempaa Niin siinä, niin siinä moni kundi hillu Kun vittuni huulet nuo aukeaa. Ähinää, puhinaa ja valtava mulkku Nyt terveppä tuloa, sisään vaan Hässinyt, nussinut mua on moni julkku Ja reikääni lauennut molempaan.

Nuorena, nuorena kun vitsansa vääntää Niin nussia kerkeää tarpeekseen Voin aina, voin aina mä perseeni kääntää Jos tulla haluut pikkukakkoseen. Suuria, mulkkuja oon kaikkia nainut Suurin oli yhdellä herralla Toiveeni, toiveeni on vielä ainut Kun saisinpa kolmea kerralla.

Mikäs naidessa katveessa viidakon On mulla mulkku norsun Huuto neekerin aivan on mahdoton Kun vedän päälle kortsun. Siinä kalpenee vehje myös Tarzanin Ja kostuu pillu Janen Aina mitata kaulan voit kirahvin Ja tiedät millä panen. Ei runkku kauaksi kortsusta lennä On sananlasku viidakossa Ei tarvi kauaksi nussimaan mennä On nekru kainalossa. Tekee hulluksi vehje myös apinan Gorillan, booan, puuman Nostaa neekerinaiset nyt kapinan Nähtyään kyrvän kuuman. Mulla Afrikantähti on valtavin Timantti kaikkein suurin Sulle irvistää se lailla tiikerin Vois murtaa sillä muurin.

Vittu vaihtui rahaan No, mikäs olla täällä Kun istuu pankin päällä Otto taikka pano Kumpaa vaan, nyt sano Saat edestä tai takaa kun tämä tyttö jakaa. Siten ollut on näillä mailla Et moni tyttö on rahaa vailla Ja niin kallis on leivän hinta Ei siihen auta kuin paljas pinta. Sillä vittu kun vähän vilahtaa Niin jo kruunua lompsaan kilahtaa.

On mies vanha tai sitten nuori Niin pelkkä on se vain ulkokuori Arvot muut ei paljoa paina Kun sulle rahaa se tietää aina. Mutta vittu kun vähän vilahtaa Niin jo kruunua lompsaan kilahtaa. Uhkaa ohjuksella Vaikka naiskennella Hän vain munaa haluu, imee kovaa kaluu Tuo tyttö Jugoslaavian Luona pornopuodin Ampuu serbi luodin Osuu tytön tissiin, siihen tähtäs vissiin Ja vartaloonsa saa vian.

Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Miltä naisista tuntuu kun panettaa Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä simpauttaja , Himokas mies , Pysyykö viiva kiinni kostuessa, vai avautuuko se yhtään?

Kiinni mutta on turpea, kostea ja erittäin avattavan näköinen. Kävin lukemassa kuvauksia viivapimpistä ja sen toiminnasta. Halukas se ainakin on, ja jopa halukas kertomaan haluistaan. Kuvittelin näkymää pimpistä kauniisti auenneena, jota omistaja kädellänsä hyväilee. Hänen ilmeensä on näkemisen arvoinen. Samalla ihmettelen miten nainen pystyy tyydytyksen antamaan itselleen noilla sormilla joka on varustettu pitkinkynsin. Taitavasti näkyy onnistuvan ilman pintanaarmujen syntymistä.

Kyllä ne naisen antamat ohjeet olisi paikallaan ja kättäkin voisi ohjailla. Ei tarvitsisi itse miettiä teenkö oikein, vaan silloin toimisin ohjeidenmukaisesti, ja molemmat olisi onnellisia. Se on vaikeampi kysymys miten naisen saa antamaan ohjeita. Onhan se seksistä puhuminen niin häveliästä.

Onneksi nykyään on netti ja täältä saa vastauksia mieltäaskarruttaviin kysymyksiin. Sen huomaa siitä kun pillun seudulla alkaa näkymään jotain märkää.

pillu pimppi kuumana Itse olin aika …. Sitten hän tarttui kaksin käsin lujasti kaluni varteen ja nuoli ahnaasti terskaa. Hän painoi takamuksensa lantiotani vasten ja tarttui jalkojensa välistä jäykkään patukkaani. Pitkin, rajuin vedoin nain tuota ihanan tiukkaa pillua. Painelin ja puristelin ja katselin peilistä parturirouvan työskentelyä, miten kädet nousivat ja tekivät kampaavaa liikettä. Rakastelutuokiomme loppuivat tavallisesti aina siihen, että Ulla oli sinkku chat puh seksi kuin taitava ratsastaja.

Rintojen välinen vako ikäänkuin työntyi esiin pushup-rintaliivien ansiosta. Jalassa oli vanhat, mutta siistit farkut. Semmoiset rispaantuneet ja kuluneet joista paikka paikoin loisti iho läpi. Vyötärö oli farkuissa aika alhaalla ja selän puolelta vilahteli stringien nauhoja. Paljaat jalat oli sandaaleissa näyttäen loistavanpunaiset varpaankynnet maailmalle.

Nainen oli nuoren näköinen ja -oloinen. Eihän hän mikään vanha ollutkaan. Hiukan päälle kolmekymppinen ja siis parhaassa iässä. Olimme varanneet huoneen jokirannan hotellista, jonne ajoimmekin suoraan. Sain auton ahdettua hotellin paikoitustilaan ja pääsimme kasseinemme kirjoittautumaan asukeiksi. Huoneesta oli näköala joelle ja sen vastarannan puistomaisemalle. Veneitä lipui hiljakseen harmaassa joessa niin ylä- kuin alavirtaankin päin. Tuossa alhaalla naapurissa näkyi yksi olevankin. Menen sinne ja katsotaan pääsenkö heti tuoliin.

Päällä ei enää ollut muuta kuin pikkustringit ja rintaliivit. Tottuneesti Ulla taivutti kädet taakseen ja napsautti hakaset auki ja heitti liivit sängylle. Saman kyydin sai naruviritelmä joka pillua piilotti. Seisoin ovella lähteäkseni parturiin, mutta Ulla tuli vielä rinnat värähdellen luokseni ja otti minua kaulasta suudellen suulle. Minä hyväilin hänen paljasta selkää ja tunsin miten housuissani alkoi elämä vilkastua. Ullan kädet laskeutuivat selkääni alas ja siirtyivät vaivihkaa etupuolelle meidän väliimme.

Tunsin hänen kätensä kullillani ja puristavan sitä molemmin käsin housujeni päältä. Tiesin sen olevan kovan kuin kivi. Luiskautin sormen häpyhuulien välistä hieman syvemmälle ja kierräytin sitä kuumassa lihassa.

Kyllä mä heti tulen, ei tukan siistimiseen paljoa aikaa kulu, jos vaan heti pääsen käsittelyyn. Mulla taitaa seistä parturissakin koko ajan odottaessa pääsyä tuohon sänkyyn sun kanssas.

Astuin hotellin alaovesta ulos ja käännyin kohti naapurissa olevaa parturiliikkeen ovea. Hieroin sormeani nenäni alla ja haistelin Ullan tuoksua. Housuissani pullotti ja hankaloitti aavistuksen kävelyä, mutta ei matkakaan pitkä ollut. Parturin ovella tuli mies vastaan ja pääsinkin heti hänen lämmittämälleen tuolille.

Parturirouva oli viehättävän näköinen tummaverikkö, jolla pullotti pikku masu esiliinan alla. Oli parturi nähtävästi tulossa äidiksi muutaman kuukauden kuluttua.

Istuin tuoliin ja sain suuren suojaavan kankaan päälleni, pään hauskasti vain pilkottaessa esiin. Parturirouva järjesteli tavaroitaan selin minuun pakarat kymmenen sentin päässä kouristani. Teki mieli hiukan niitä kouraista, mutta ei kai se olisi ollut soveliasta, raskaana olevalle naiselle.

Parturi kääntyi ja alkoi hiuksieni tunnustelun ja uteli minkälaista kuontaloa olin ajatellut. Pitäydyin aivan siinä samassa mikä aina oli ollutkin, jakaus vasemmalla ja tukka oikealle, korvien yläpuolelta poikki ja niska rajalla. Rouva alkoi työnsä ja aika-ajoin tunsin pieniä töytäisyjä olkavarressani kun vauvavatsa osui siihen.

Kulli oli edelleen puolikovana housuissa ja hipelöin suojakankaan alla sitä housujen päältä. Painelin ja puristelin ja katselin peilistä parturirouvan työskentelyä, miten kädet nousivat ja tekivät kampaavaa liikettä. Rinnat heilahtelivat t-paidan alla, aika turpeina ja mehukkaina.

Ja välillä se mukavan tuntuinen töytäisy mahasta käsivarteeni. Ajatukset seikkaili myös Ullassa ja kohta tapahtuvassa. Työnsin kylpyhuoneen oven kiinni johon olin törmätä sisään tullessani. Katsoin huoneeseen kurkottaen eteistilan nurkan takaa ja näin Ullan makaavan alastomana avatulla sängyllä, jalat leveällä ja jotain esitettä lukien. Pillu loisti puoliavoinna siistit häpyhuulet paljaana.

Häpykieli pilkisti punaisena ja kutsuvana vaon yläreunassa ja kupera häpykumpu lyhyen ja kiiltävänmustan karvoituksen suojaamana kuin voittamaton kukkula. Sen kukkulan aioin hetken kuluttua kukistaa. Ullan rinnat levisivät aavistuksen kohti kainaloita, vaikka suhteellisen timmit olivatkin. Nännit olivat Ullalla huippuluokkaa.

Ne sojottivat mielestäni aina. Oli kylmä tai lämmin, niin niiden kovuus ja muotopuhtaus hämmästyttivät aina. Ne olivat kuin luotuja pieneen leikkiin hampaiden välissä ja kielen ilkikuriseen härnäilyyn. Niiden imeminen oli yhtä nautintoa, ja kaikki tämä oli minulla saatavilla lähes aina piha-aidan toiselta puolen. Mutta nyt olimme kaukana pois pihoiltamme ja olimme kuin aviopari hotellilomalla. Heitin paidan, housut ja bokserit nurkkaan ja tempaisin esitteen Ullan kädestä lattialle.

Rojahdin hänen päälleen joka sai Ullan voihkaisemaan. Kullini painoi Ullan häpyluuta kivespussin roikkuessa puoliavoimen pillun huulilla. Kerroin Ullalle miten parturirouva oli ihan tahallaan pukkinut vatsallaan minua käsivarteen ja muutenkin kiehnännyt kuin suuressa kiimassa kimpussani. Vetäydyin alemmaksi ja nuolin niitä niiden pilkottaessa sormien välistä. Puristin sormia yhteen ja katsoin miten nännit muovautuivat soikeiksi ja ikäänkuin pursuivat yli. Ullan lantio liikui allani ja jalat erkanivat hitaasti toisistaan avaten pillua aina vaan enempi.

Kulli luiskahteli edelleen häpykummulla ja kuuma ja avoin pillu lämmitti kiveksiäni. Ulla puristi kätensä ympärilleni ja huokui korvaani elämän ihanuutta.

Ja sitähän se tällä hetkellä olikin. Nuolin ja näykin huulillani klitorista. Nainen vinkui ja huohotti, haroi hiuksiani ja painoi päätäni tiukemmin pilluaan vasten. Nostin hänen jalkojaan vieläkin enempi niin, että pepun reikä tuli kunnolla esille. Nuolin pitkin vedoin pillua aina pepun reiälle saakka. Se sai naisen ihan villiksi. Pyörittelin kieltäni tiukan rusinan ympärillä ja samalla runkkasin sormillani litisevää pillua. Naisen upea vartalo ja ihanan pehmeä iho saivat minut valtaansa.

Tuntui, etten saanut millään tarpeekseni tuon jumalaisen vartalon hyväilystä. Nälkä kasvo ja kasvoi. Halusin saman aikaisesti imeä kovana törröttäviä nännejä ja upottaa kieleni ihanan pillun suloiseen lämpöön. Nuolin kiinteää vatsaa ja puristelin pyöreitä pakaroita.

Nainen tempoili ja vikisi käsittelyssäni. Se kiihotti minua entisestään lisäämään vauhtia. Kaivauduin kielelläni syvälle hänen pilluunsa ja työnsin samalla peukalon tiukkaan pepun reikään. Hän jännittyi ja vavahteli rajun orgasmin otteessa. Orgasmi tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Puristin hänen lantiotaan ja pidin huuleni tiukasti pillua vasten.

Suukottelin, nuolin ja painoin kasvoni kiinni kuumaan rakoon. Kun nainen toipui orgasmistaan, hän nousi lauteilta ja käski nyt vuorostaan minut makaamaan. Hän suuteli minua ja maisteli omaa makuaan huuliltani. Sitten hän alkoi siirtyä alemmaksi. Näykki niitä huulillaan ja pyöritteli rintojaan kovana sykkivää kaluani vasten. Vatsalleni päästyään hän tarttui kädellään kivikovaan kulliini. Hän pyöritteli kielellään napaani ja puristeli kaluni vartta.

Hyväili terskan päätä ja puristeli pallejani. Lopulta tunsin lämpimät huulet terskani ympärillä. Kieli pyöritteli terskan päätä ja huulet hamuilivat kaluni vartta. Hän nosti jalkojani koukkuun ja tunsin kielen ja huulten hyväilyn palleillani. Sitten lämmin suu ahmaisi kullini. Nainen hyväili hellästi pallejani ja upotti kullini syvälle suuhunsa aina uudestaan ja uudestaan. Sitten hän tarttui kaksin käsin lujasti kaluni varteen ja nuoli ahnaasti terskaa.

Välillä huulet sulkeutuivat terskani ympärille ja hän lutkutti kulliani kuin isoa tikkaria. Hän puristi kaluani niin että kipeää teki. Juuri kun olin aikeissa käskeä hänen lopettaa, hän hellitti otteensa ja painoi kaluni syvälle suuhunsa.

Hän runkkasi kaluani suullaan ihanan pehmeästi. Tunsin vihlaisun palleissani ja samalla purkauduin hänen suuhunsa valtavalla voimalla. Puristin lauteita syöksyjen aaltojen nykiessä ruumistani. Kaluni yhä naisen suussa, makasin lauteilla hengästyneen ja tyytyväisenä. Tällaista orgasmia en ollut saanut pitkään aikaan. Mielihyvä jatkui aina vaan. Nainen imi edelleen jo uudestaan jäykistyvää kaluani. Mielihyvän väreet vavisuttivat kehoani. Kaluni oli kokonaan naisen suussa ja hellästi hän hyväili reisiäni ja vatsaani samalla.

Pian hän nousi hajareisin päälleni ja upotti kaluni kuumaan pilluunsa. Haukoin henkeä ihanasta tunteesta. Kuuma, tiukka pillu puristui kaluni ympärille. Hän istui päälläni liikahtamatta. Vain pillu teki puristavia liikkeitä. Hän aivan kuin imi minua sisäänsä yhä syvemmälle. Hän kumartui lähemmäksi, jotta pääsin hyväilemään hänen kovia nännejään. Puristelin terhakoita rintoja ja venyttelin kovia nännejä. Nousin istumaan naisen yhä istuessa päälläni.

Hamusin suuhuni toisen nännin ja toista hyväilin sormin. Imin kovaa nänniä, nuolin ja puristelin. Nainen liikutti lantiotaan edestakaisin. Kaluni sykki tiukan pillun otteessa syvällä naisen sisällä. Nyt minä halusin nussia. Nussia kovaa ja armottomasti. Nostin naisen päältäni ja asetin hänet nojaamaan seinää vasten siten, että lantio tuli sopivasti lauteen reunalle.

Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja painoin terskani avoinna odottaville pillun huulille. Katseemme kohtasivat kun työnnyin syvälle hänen sisäänsä.

Naisen vartalo jännittyi ja tunsin kynsien painuvan käsivarsiini naisen puristaessa tiukasti käsiään. Vedin kaluni ulos ja upotin uudestaan rajusti työntäen. Lantiomme läiskähtelivät toisiaan vasten. Pitkin, rajuin vedoin nain tuota ihanan tiukkaa pillua. Nainen haukkoi henkeään silmät suurina. Lauteet vain nitisivät ja kolisivat työntöjen tahdissa. Vedin kaluni ulos ja käänsin naisen kontilleen eteeni. Hän makasi peppu pystyssä ylälauteen päällä, jalat alalauteilla. Tartuin kiinni pyöreisiin, kiinteisiin pakaroihin ja ohjasin kovan kaluni pakaroiden väliin.

Survaisin kaluni koko pituudeltaan syvälle märkään, litisevään pilluun. Nainen parahti ja puristi käsillään lujasti lauteita. Puristin tiukasti naisen lantiota ja hakkasin kulliani syvälle pilluun. Nainen kohotti hieman lantiotaan ja siirsi kätensä alleen. Hän hieroi klitoristaan samalla kun minä pumppasin takaa päin. Naimista jatkui ihanan kauan. Ilman täytti kuuma hien ja kiiman tuoksu. Välillä otin kaluni ulos pillusta ja painoin sen pään piukkaa pepun reikää vasten.

Tiukka rusina antoi pikkuhiljaa periksi ja kaluni upposi tiukkaakin tiukempaan pehmeään reikään. Nainen vikisi ja työnsi peppuaan kaluani vasten.

Nain varovasti pitkin vedoin naisen peppua. Tunne oli ylimaallisen huumaava. Edessä päärynän muotoinen kiinteä takamus, kiimaisen pillun huumaava tuoksu, tiukan piukka pepun reikä ja minä naimassa tuota kaikkea. Nain yhä kiihtyvällä tahdilla ja tunsin orgasmin olevan tulossa. Halusin naisen saavan omansa samaan aikaan. Tunnustelin kuumaa pillua ja tunsin naisen käden hierovan klitoristaan. Sormemme kohtasivat ja yhdessä jatkoimme hieromista ja runkkaamista.

Kohta en enää pystyisi pidättelemään. Painoin kaluni syvälle peppuun ja pysyin siinä. Työnsin kolme sormea syvälle pilluun. Nainen hieroi itseään, huusi ja vinkui. Lopulta en enää pystynyt pidättelemään, vaan annoin lastin purkautua syvälle naisen peppuun. Silloin myös naisen selkä jännittyi kaarelle ja hän vavahteli orgasmin puristuksessa. En ole varma ajan kulusta, mutta kauan me pysyimme siinä. Kaluni naisen pepussa, päällekkäin maaten, kontallamme lauteilla.

Hengästyneinä, hikisinä, täydellisesti tyydytettyinä. Lopulta vedin yhä jäykkänä pysyvän kaluni ulos ja istuin alalauteelle naisen viereen. Hän kaatoi löylyämpäristä vedet päällemme. Katsoimme märkinä, vettä valuvina toisiamme. Nauroimme ja suutelimme syleillen väsyneinä. Saunareissun jälkeen menimme yhdessä syömään aamupalaa. Mitä enempi juttelimme, sitä syvemmin rakastuin häneen. Hän oli kaunis, seksikäs, hauska ja uskomaton rakastelemaan. Juuri sellainen nainen, jonka halusin itselleni.

Vaihdoimme puhelin- numeroita ja sovimme tapaamisesta. Tuosta sattumasta alkoi uusi elämä minulle.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *