pane perseeseen escort sopot

En koskaan ole ymmärtänyt mitä naisen rinnoilla tai takalistolla on jotain seksuaalista merkitystä muuta kuin kaupallisessa mielessä.

Minusta on paljon kiihottavampi pyörittää kieltä ihanan kovettuvan nännin ympärillä kuin ottaa jokin "utare" suuhun. Samoin kivempi kuljettaa kättä kiinteän jännittyneen pakaran päässä kuin löysän sellun kyllästämän kylmän lihan päällä.

Siinä se minun vastaukseni, ehkä sekin jotenkin helpottaa kysyjää. Ja taas on pienirintaisten ystävillä tarve haukkua isoja rintoja, milloin utareiksi, milloin isoista rinnoista pitäviä keskenkasvuisiksi. Kummaa, miten vaikeaa on vain sanoa nauttivansa pienistä ilman muunlaisten moittimista? Minä pidän isoista mutta ei kävisi mielessäkään haukkua pienirintaisia tai pienistä rinnoista pitäviä, paitsi näitä tämänkin ketjun paria idioottia.

Kaipaat edelleen äitisi tissejä. Klassinen oidipus-kompleksi sulla päällä, koita parantua. Samaa tawaraa on isossa ahterissakin. Jos joku läskistä tykkää, nin.. Jos on tyypiltään "petite femme", niin takapää voi näyttää aika isoltakin, ja olla silti enimmäkseen lihasta..

En tiedä mistä tunnistaa pienistä rinnoista tykkäävän miehen. Itse tykkään normaalista isokokoisiin mutta mitättömät tai jättiläiset jätän rauhaan. Eli jos sanotaan vaikkapa ympärysmitan liivejä käyttävä nainen niin kuppikoko olisi parhaimmillaan D-H, mutta mittaiselle riittäisi C-G.

Olen nimittäin yhdet 80H: Enkä ole mikään vuotias ruma mikromunamies. Silikonit maksavat Suomessa n. Onko tuo mahdotonta säästää muutamassa vuodessa? Jos et jo nyt ihan halvinta mahdollista kaupasta osta niin tarkka budjetti käyttöön jätä pois turha arkiherkuttelu sekä "pienet ihanat jutut" ostoksistasi. Tiedän eräänkin naisen joka törsää ainakin 1. Eli tämäkin nainen voisi elää taloudellisemmin, laihduttaa ja sitten hankkia rintojen kohotuksen kun valittaa minulle riippuvia rintojaan ja ylipainoaan..

No jokainen elää omaa elämäänsä, kuinka sinät elät omaasi? Mieti tavoitteita ja laadi suunnitelma kohta kohdalta. Tuskin edes erotat, onko jonkun kylkiluiden ympärys 80 vai 85 cm. En ole se jolle kommentoit, mutta kyllä tuosta sai sen vaikutelman että hyvin ymmärtää. Naisena ottaa usein päähän, kun miehillä tai monilla naisillakaan ei ole mitään käsitystä rintaliivien kokomerkinnöistä ja ihannoivat sitten sitä senttilukemaa. Tuo edellinen sentään tiesi jopa sen, että D-kuppi on erikokoinen eri ympärysmittaisissa liiveissä.

Eikä edellinen väittänyt erottavansa senttistä senttisestä, vaan totesi vain että 85 on liikaa. Luultavasti myös 80 on vähän liikaa. Useimmat miehet suosivat siroa, ts. Sen erottaa vaikka toppatakki päällä tai senttisistä. Naisella senttinen ympärysmitta tarkoittaisi jumalattoman leveää selkää.

No yli cm tuo 85cm on kyllä ihan ok. Mutta sinusta kiinnostuneet löydät helposti kun pukeudut siten, että hyttysenpuremat huomataan. Viisas pienirintainen pukeutuu niin, että rintojen koko on selvästi havaittavissa. Taitaa kyse olla pelkästään sairaalloisesta huomiontarpeesta. Kyllä pienirintaisetkin ovat ihan ok ei se välttämättä tarvi olla lehmän utareet. Kunnon utareet pitää olla, ei nyppylätissiä edes naiseksi tunnista.

Sulle "ei pienille", omaat varmaan pienen pilin, ja ruma ja mitätönhän sekin on. Jos aletaan koolla pelaamaan, niin pienet tissit vaikuttaa vähemmän kuin pieni penis. Ei pienipilistä edes mieheksi tunnista. Vähän julmaa tuokin, itsellä pieni pili ja körsinyt siitä 48 vuotta. En kyllä hyväksy tuota aikaisempaa kirjoitusta pienistä rinnoista myöskään.

Kuitenkin pienetrinnat on niin söpöt, x vaimollani eiollut rintojalainkaan vain nännit, mutta kukaon muka täydellinen, mielestäni kauheen isotrinnat on allot parempi pienet tai vaikkaei olis ollenkaan, T. Kyllä mua kiinnostaa ennemmin nainen joka on sinut itsensä kanssa ja tulee juttuun hyvin.

Olen nähnyt pieniä tissej¨ä, isoja tissejä, kauniita pilluja, ja vähemmän kauniita pilluja.. Mutta kyllä se yläpää ratkaisee tosi paljon. Vaikka olis minkälainen runko ja olemus, mutta en saatana jaksa katella tyhmää ihmistä. Jep "hyttysenpurema" Ulkonaisiin piirteisiin katsovat yleensä nuoremmat taikka muutoin kokemattomammat miehet.

Sanotaan että "silmät ovat sielun peili", suuresti totta, mutta mitä sinun sisimmässäsi on, se tärkein piilee siellä. Miehien varmuus kyvyistään taikka epävarmuus "suoriteominaisuuksistaan" on yleisempää vaikuttamaan siihen kuinka me määrittelemme naisen. Pinnallistahan tuo totta kai, tunteisiin perustuva rakastelu on se paras, eikä se tule kännissä ja pikaisesti purkautuen taikka lässähtäen.

Mulla yksi pieni tissunen. Minä rakastan hänen pieneistä rinnoista. Ja jos hän panis silikoonit. Mun mielestä sellaset sisäänpäin koverat rinnat on parhaat, sellaset kuopat.

Sellaseen ku laittaa silikonit, että on pehmeää täytettä "kuopassa", niin että on ihan lattarinnat, mutta ne onkin pehmeät silikonimolluskat, jotka on asennettu sisäänpäin painuneen rintalastan päälle. Niitä on ihana tökkiä sormella. Ehkä parhaat naurut koskaan mistään kommentista missään.

Kunnon push up -liivit kehiin niin toimii ;. Päin vastoin, korosta pienirintaisuuttasi, niin saat ihailua juuri niiltä miehiltä joita pienet tai olemattomat rinnat kiinnostaa. Pienet rinnat ovat nuorekkaat, melkein kaikki rinnat saavat isomman rasvaprosentin iän kuluessa.

Ole ylpeä itsestäsi ja upeasta kehostasi. Minäkään en välitä litteästä pyllystäni, miehestäni se on upea! No jos sinä kerran olet jo niitä miehiä sänkyysi saanut, niin turha siinä on mitään sössöttää.. Niin sinä haluat olla haluttu ja mailman napa, että kaikki kuolaa sun perään ja jakaa huomiotaan.

Sitten saat leikkiä prinssessaa nenä pystyssä.. Koitahan nyt vain kekkuloida siinä niillä, mitkä on annettu. Jospa opettelisit käyttäytymään naisellisesti? Tekstin perusteella veikkaisin mieheksi. Kuka tykkää mistäkin, mutta minä tykkään pienirintaisista. Isommtakaan ei ole haitaksi, mutta liian isot on jo haitaksi, enkä kiihotu liian suurista rinnoista. Pienet rinnat ovat kiinteät ja mukavat hyväillä käsillä ja suulla. Kaikki pienirintaiset ottakaa yhteyttä fantasia ymail.

Tissit ovat rasvakudosta, joten syö enemmän tai liiku vähemmän. Liiallinen laihuus on sairaus. Kaikille ei tule sitä kirjoittamaasi rasvakudosta rintoihin. Olisiko toinen selitys rintarauhaset? Saako niitä mässäämällä ja makaamalla? Sama kuin pikkupilisen käskisi venyttämään lisää senttejä penispumpulla. Eikös ne ole maitorauhaset? Totuus on kuitenkin se, että etenkin isoista rinnoista aika suuri osuus on rasvaa.

Ja aivan varmasti saa isommat tissit jos tarpeeksi lihoo.. Paha vaan, että aina se rasva ei ihan ensimmäiseksi ilmaannu rintojen kohdalle.

Että siinä saattaa helposti mennä ojasta allikkoon. Vaan eipä silti, omaa silmää on usein huomattavasti tuhdimpikin neitokainen miellyttänyt oikein kovastikin.. Eikä mulla edes ole mitään läski-fetissiä.. Minulle on rintojen koko samantekevää, kyllä se muista asioista tulee seksualisuus. Ne miehet joille rintojen koko on tärkeä, eivät ole sinun arvoisiasi vaan toivon,että löydät parempaa seuraa ja toivotan sinulle onnea! Mun nais ystävällä on aa kupit ja molempia kiihottaa kun syön hänen rintansa, ja hän joskus minun: Älä ihmeessä laita silikoneja Merkki joko paskasta itsetunnosta tai "haluan munaa keinolla millä hyvänsä".

Sinun kohdallasi ehkä tämä ensimmäinen. Parempi pitää omana tietonaan tuo itsetuntosi puute kuin kertoa siitä jokaiselle vastaan tulevalle. Kunhan nännin alla on cm pehmeää niin se riittää sexikkyyteen. Loppu on ihan turhaa. Pienet terhakat rinnat on seksyt. Muu vartalon kunto on paljon täkeämpää. Tiukka naisellinen kroppa hyvällä perällä ja siihen liitetyt kärpännoukat on parasta.

Mielestäni naiset itse vauhkoavat rintojensa koosta ihan liikaa. Kivan näköiset kasvotkin menevät kevyesti rintojen edelle. Sehän on hyvä kun on pienet rinnat ikääntyessä eivätpähän roiku ja näyttää edelleen nuorelta. Ei sitä tunnista ilman reaktiota. Pukeutumisella kannattaa korostaa pieniä rintoja ja kenties laittaa nettiin treffi-ilmoitus, jonka kuvasta käy ilmi rintojen koko. Jos samalla vielä kerrot hakevasi miestä, joka tykkää pienistä rinnoista, niin menestyksen luulisi olevan taattu.

Kaipa se on se surullisen kuuluisa empatian ja ymmärryksen puute.. Kyllä on huolet monenlaiset,tulee ihan mieleen viidakon tähtöset. D ; voit olla myohemmin ylpeä tästäkin otoksestasi.. Kyllä se luonto korjaa heikot, ja sinun kohdallasi yrittänyt lopettaa sukusi sinuun, tehden sinusta haluttamattoman. Sitäpaitsi miehelle ratkaisee kokonaisuus, eikä mitkään rinnat.

Tunnen monia todella kauniita naisia, vaikka heillä ei olekkaan mikään runsas varustus, se ei ole haitannut koskaan. He ovat olleet ihania ja upeita naisia. Mieleni ei ole tullut koskaan heidän rintansa. Gorilalla 5cm Siinä esimerkkiä eläinmaailmasta miehille. Sitäpaitsi naisten kannattaa muistaa, että supermalleilla ja ns.

Sehän ei meitä miehiä haittaa. Moi, Minä pystyn auttamaan sua tuossa jutussa miten oppii rakastamaan itseään! Jos haluat niin ota yhteyttä. Se on ihan siitä kiinni mitä ajattelee ja niitä juttuja voi muuttaa.. Jos ne vauvalle kelpaa niin ole tyytyväinen, siihenhän ne on luoja tarkoittanut.

Pieni rintaiset naiset ovat pieni munaisia miehiä varten,. Itse en pidä mistään isoista, en ole koskaan pitänytkään, B ja sitä pienemmät on aina olleet minun mieleeni. Minulle se korvien väli on paljon tärkeämpää ollut aina eikä pelkästään ulkonäkö, toki se on aina plussaa. Toisaalta sinulle voi kasvaa vaikka kuinka isot rinnat jos tulet raskaaksi, mutta älä ihmeessä ota mitään silikooneja, tai jos otat, ota vain korkeintaan B kokoiset.

Jos olet muutenkin hoikka niin ei isot rinnat sinusta silti tee haluttavampaa kuin sellaisten mielestä jotka ei arvosta sinua naisena vaan rintojasi arvostavat. Muista myös että mitä isommat rinnat on sitä enemmän maanvetovoima niitä alaspäin valuttaa!

Vanhana voisit olla edelleen ylpeä nykyisistäsi toisin kuin isoista. Katse vaan pitkälle tulevaisuuteen, ja mieti tarkkaan mitä haluat! Aloittaja kuten monet pienirintaiset naiset taitaa olla luonnevikainen kun rintojaan syyttelee!! Ei rinnoissa se vika ole Ihanasti on a-kuppi toiminut kaikissa elämän pyörteissä. Pidä lihaskunnosta ja painosta huolta, niin näytät aina hyvältä.

En ikinä vaihtaisi omiani, 49 v. Komppaan edellistä vastaajaa myös. En mä ainakaan niiden rintojen kanssa seurustele joten ei niiden koolla ole merkitystä. Varmaan löytyy niitäkin pareja jotka seurustelee vain sen ulkonäön takia mutta muuten ei suhteessa ole mitään oikeita tunteita toista kohtaan. Oo ylpeä siitä sulle on annettu äläkä anna muiden päättää ulkoisesta olemuksesta. Vaikka tämä yhteiskunta ihannoikin suurta myös rinnoissa, niin tavallaan silti pienirintainen nainen on onnekkaampi kuin pienimunainen mies.

Uskon, että on olemassa miehiä, jotka pitävät nimenomaan pienistä rinnoista - jopa lähes olemattomista, mutta en ole kuullut erityisesti pienistä peniksistä pitävistä naisista; vain sellaisista, jotka sietävät niitä kun paketti on muuten ok.

Joka tapauksessa tuskin ne pienet rinnat on mikään ongelma, kun ihminen pitää muuten sinusta ja seksissäkään se ei haittaa kun muuten olet ilmeisesti melko kuuma kissa.

Eihän meistä kukaan ole täydellinen, joten jokaisella meistä on parempia ja huonompia ruumiinosia jos nyt ajatellaan vain lihallisesti.

Mulla on monia kauniita ja ihania naispuolisia heteroystäviä, jotka ovat kertoneet, että eivät välitä isoista vehkeistä. Varsinkin, jos nainen on itse pienikokoinen, niin suuresta ei ole kamalasti iloa, vaan se tuottaa enemmän kipua.

Jotkut ovat sanoneet, että tärkeämpää on sellainen yhteensopivuus. Naisen emätin on normaalisti noin cm pitkä, joten ei se todellakaan edellytä mitään 20 cm melaa!!! Väliäkö rintojen koolla, kunhan kantajansa niitä ryhdikkäästi ja ylpeydellä kantaa. Saa myös olla väärässä tässä kuka itse niin haluaa. Ei rintojen tarkoitus ole miellyttää miehiä.

Ainakin minä rakastan kun joku hyväilee rintojani. Pyydä rakastajiasi hyväilemään rintojasi, hitaasti ja hellästi. Sulje silmäsi ja tunne miltä hyväily tuntuu, ja unohda miltä sinä tai rintasi näyttävät. Seksi on tunne ja yhteys, ei ulkonäkö. Seurustelin aikoinaan erään tunnetun aatelissuvun tyttären kanssa n.

Hänelläkin oli pienet rinnat. Kun alun kankeuden jälkeen hän omaksui säännöllisen estottoman rakastelun kanssani, niin heränneet hormonit hoitivat homman ja kuppikokokin kasvoi vähintään kertaiseksi. Mitä se aateluus tähän liittyy???? Kas, taisit seurustella minun kanssani. Olen aateloitu ja täysin lauta. Pääasiakai se on että ne tissit vauvaa kiinnostaa ja sille elannon tuottaa. Isot rinnat näyttää kyllä hyviltä ja kiihottavilta kun ne on laitettu sopivasti pullistelemaan puvun kaula-aukosta, ja heiluuhan ne kivasti kävellessä.

Mutta kun riisutaan vaattet vex niin ei ne enää välttämättä niin kauniit sitten olekaan. Kyllä pieni on kaunista ja onhan ne paljon harvinaisemmat jos ne on tosi pienet, ainakin itse tykkään ja ihailen pieniä rintoja. Ja silikoonit on kaikista huonoimmat , aito on aito oli ne sitten vaikka kuinka laudat. Isojen rintojen kustannuksella on keksitty tehdä vain pelkkää bisnestä, milloinhan se muuttuu toisinpäin, odotellaan sitä.

En ihan tajua miksi silikoneista puhutaan niinkuin se tarkoittaisi automaattisesti langanlaihaa mallia, jolle on sitten ympätty silikonia vähintään DD-koon edestä? Siis onhan näitä ns. Tässä on syytä ottaa huomioon, että niitä luonnollisemman oloisia implantteja ei huomata implanteiksi, joten mieleen ei jää implanteista mitään muuta kuin näitä "silikonimisuja".. Ei millään pahalla, enkä missään nimessä halua edes sinänsä suositella implantteja kenellekään..

Mutta ei se nyt minusta ainakaan ihan älyttömin ajatus ole, jos naisella etupuoli on melkein kuin 13 vuotiaalla pojalla, ja haluaa edes jonkinlaiset tissit. Joku B-kokoinen voisi varmaankin olla aika luonnollisen näköinenkin. Tähän väliin voisi palauttaa mieliin, että eikös Angelina Jolie vaihdattanut luomunsa silikoniin terveyssyistä? Tuskinpa hänen rintavarustuksensa näyttää oleellisesti luonnottomammalta kuin ennenkään. Lopulta on kuitenkin syytä huomata, ettei se ulkonäkö ole kaikki kaikessa.

Etenkin jos ajattelee rakastelua, niin jos siinä on tunnettakin mukana, niin itse ainakin haluaisin vain mahdollisimman lähelle. Ei silloin oikeastaan näe toista enää ollenkaan, tuntee vain ihollaan, aistii läheisyyden koko olemassaolollaan. Eikai aikuiset ihmiset sentään ihan oikeasti pane niinkuin pornovideoilla? Siis niin että jätetään riittävästi rakoa kameramiehellekin? Saahan sillä tavalla hyvin kuvattua sitä penetraatiota.. Mutta on vaikea keksiä miksi kukaan oikeasti haluaisi panna sillä tavalla?

A tai B kupit,pisaramallit Älä "hyttysenpurema" vedä suruusi enempää viinaa, se ei ainakaan tee perseellesi hyvää. Minun naismakuun isot rinnat ei ole puoleensavetäviä. Ulkonäön puolesta tykkään pienistä rinnoista ja ne sopii erityisen hyvin hoikkavartaloiselle.

Minä sytyn siis nimenomaan siitä jos on kiinteät eli pienet rinnat oli ne sitten AA tai B. Ei silti pidä unohtaa että jos oikeesti haluaa että kemiat pelaa kaikilla tasoilla ja pidempäänkin niin luonne on oikeesti tärkeä! Jos kaipaatte kehujaa pienille rinnoille niin saa mielellään laittaa viestiä: Itseäkin kiihottaa, kun pienet rintani turpoavat jä nännit nöpöttää. Eikä haittaa, että mieskin niitä jumaloi. Pienet mutta kauniit 5. En voisi kuvitellakaan makaavani kenenkään kanssa, joka keskittyisi miettimään, minkä kokoisista rinnoista pitää.

Miehen pitää olla riittävän älykäs tajuamaan, että olen kokonainen. Muunlaisilla ei ole mitään asiaa. Täällä on kanssa sellainen ihminen joka ei katso rintojen kokoihin. Niin että et katso kokoihin, mutta vihaat isoja. On kahdenlaisia miehiä, tissimiehiä ja peppumiehiä. Itselle ei todellakaan ole väliä onko pienet vai isot tissit tai että onko niitä ollenkaan: Mies 48v Ei ne rintojen koko asiat ole se pointti.

Jos vartalo muuten on seksikäs, tiimalasi vartalo, Niin unohtamatta sisäistä kauneutta. Ei ihminen rakastu vartaloon, ihastuu kyllä, mutta tunne tasolla mennään sisäisessä kauneudessa. Kyllä pienitissistäkin panee kunhan osaa imeä kunnolla ja antaa persettä pillun lisäksi. Kyllähän sellaisen pienirintaisen kanssa tulee vähän sellainen olo kun olis jonkun nuoren pojan kanssa, menee kumminkin jos ei muuta tarjolla.

Eiköhän totuus ole jotenkuten näin että pikkumunaiset äijät täällä kertoo kaikille tykkäävänsä hyttysenpuremista tisseistä siksi että silloin nainen ei voi valittaa äijien mikropeniksistä, tiedän että totuus voi sattua mutta silti!!!

En pidä läskistä 6. Amatööri on oikea sana. Persettä on kiva katsella, puristella ja palvoa. Ja onhan se kiihottava eri asennoissa ; Olisit vain tyytyväinen jos saat huomiota: Tissejä on kiva katsella, puristella ja palvoa.

Ja onhan se kiihottava eri asennoissa;. Vasta sitten olet kasvanut aikuiseksi, kun hoksaat, että onnesi ei ole tisseissäsi, vaan korviesi välissä. Ei se ole myöskään jalkovälissäsi. Varo nyt vaan ettei järki mene pakkasen puolelle. Pashaa jauhat, huomaan sen. Kai siitäkin sitten joku voi jonkun kiksin saada. Jatkahan elämääsi B ja A-kupeista huolimatta.

D kissaihmiset ja koiraihmet eivät koskaan tule ymmärtämään toisiaan ;: Vinkki aloittajalle millaisia miehiä kannattaa katsoa sillä silmällä: City lehti kertoi vuosia sitten että kysymystä siitä millaiset miehet pitävät pienirintaisista ja millaiset isorintaisista on tutkittu Yhdysvalloissa. Tulos oli että raittiit miehet pitävät pienirintaisista ja myyntimiestyyppiset miehet taas isorintaisista.

AA-kupin rinnat ovat seksikkäät!!!!! Mulle sä kelpaisit hyvin se riittää pidät itsestäsi huolta. Sä oot katsellut vääriä miehiä. Mulla on ollut huono karma.

Täällä olisi mies joka tykkää pienistä rinnoista. Muakin ihmetyttää sama juttu.. Se saadaan muuttamalla omia ajatuksiaan.. Sellainen joka kerran haukkuu.. Terve ihminen ei tarvitse haukkua muita! Älä tuhlaa energiaa haukkujiin! Keskity vain positiivisiin asioihin, äläkä yhtään negatiivisiin. Jos et anna voimaa tälle asialle ja lieveilmiöille,niin pikkuhiljaa se ei enää ole mikään asia. Jos taas täällä puolustaudut,niin vaikket ehkä itse tiedosta sitä,niin kasvatat ympärillesi entistä suuremman muurin.

Sinun kannattaa varmaankin katsella sellanen mies josta itse tykkäät ja joka tykkää sinusta. Oikeesti tissien koolla ei ole mitään merkitystä parinvalinnassa, vaikka miehet minäkin katselee erikokoisia tissejä aina tilaisuuden tullen.

Ei se pelkkä katselu tarkoita mitään erityistä kiinnostusta, se on vähän sellanen miehen elämään kuuluva juttu. Ja kaikesta päätellen naisen elämään kuuluva juttu vielä enemmän.

Että unohda vaan tissisi ja keskity siihen vastapuoleen. Kun sopiva osuu kohdalle niin isket kiinni vaan hyvällä itseluottamuksella. Eritätin hieno homma nimittäin jos naisen itsetunto perustuu johonkin muuhun asiaan kun tisseihin. On vuosien varrella kehittynyt sellainen mielipide että isot rinnat ovat jopa vastenmieliset. On tullut vastaan sellaisiakin isoja jotka eivät tunne mitään. Mitä pienemmät sitä herkemmät. Tuo 85 cm on siis vartalosi ympärysmitta rintojesi alta.

Eli aika isoiita olet tai lihava tai sitten cm pitkä. Juu on aina yhtä hämmentävää kun naiset eivät itsekään tajua rintaliivien kokomerkinnöistä mitään Itse olen kokoa 70F-G, eikä minulla todellakaan ole jättimäiset rinnat, ja sitten 85DD väittää olevansa siro mutta valtavapovinen? Sen verran toki minullakin on kokoa että miehet huomaavat vaikken pidä syvään uurrettuja paitoja, mutta ei mitään kipuja tai muita haittoja. Ja niistä katseistakin pitää vaan ottaa ilo irti ;.

No ei mua ainakaan kiinnosta pienet rinnat. Kyllä sen verran täytyy olla, että on käsistä pursuaa yli. Itsekin olen enemmän naisen peffasta kiinnostunut kuin tisseistä, mutta kyllä pienet tissit ovat aika nolot ja tunnelmanlatistajat. Sama kuin miehellä olisi joku pikkurillin kokoinen nysä.

Eihän omalle kropalle mitään voi, mutta ei toisten tarvi siitä tykätäkään. Minunkaan rintani eivät herätä erityisempää kiinnostusta miehissä, vaikka on D-kupit. Älä viitsi, aikuinen ihminen!!

Valehtelet kuin hevonen laukkaa. Kyllähän siinä ittensä homoksi alkaa mieltämään jos kiihottuu poikamaisista naisvartaloista,hyi hemmetti..

Muotoja täytyy olla kyllä naisella mitä kosketella. Ei yhtään kiinnosta eikä innosta alkaa näytellä että mmm ihanat rinnat,tahdon kosketella niitä kun ei tiedä miten senkin ihmeen edes tekisi. Mies ei halua 5. Vain mielenvikainen oidipus kompleksistä kärsivä nysäkulli haluaa nuolla ja puristella naisten rintoja. Pieni on kaunista 5. Kyllä pienet rinnat ovat myös seksikkäät. Omalla naisella on super suuret luomu rinnat jotka kohta roikkuu navasssa asti.

Eivät todellakaan ole kiihottavat. Pienet rinnat ovat aina "oikeassa" paikassa ja saavat naisen tuntumaan nuoremmalta. Selvästi jonkun pienirintaisen kirjoittama. Säälin kyllä naistasi , että tuollaisen kumppanin on joutunut parikseen ottamaan. Kuten jo aiemmin kirjoitin, oikeanlainen kumppani rakastaa naisensa rintoja eikä todellakaan puhu tuolla tavalla niistä jollain palstalla. Pienet rinnat ovat hyviä-tyttömäiset. Itse pidän ulkonäöllisesti tärkeämpänä pakaroita. Jos sinulla on hyvä ahteri, ole tyytyväinen siitä.

Monilla naisilla nimittäin ei ole. Rintojen koolla ei ole muuten väliä, kunhan ovat saman kokoiset: Älä pilaa terveyttäsi jollain silikoneilla, kadut niitä jälkeenpäin kuitenkin. Olet varmasti kaunis juuri tuollaisena kuin nyt olet. Itseäni ainakin alkoi kiinnostaa ja mietityttää miltä näytät Miksi tissit ovat ne tärkeimmät. Voihan naisella olla huonot hampaat tai huono luonne. Jos olet vielä nuori, ei huolta, ne kasvaa iän myötä ja varsinkin, jos saat lapsia.

Imettäminenkään ei pikkutisuista rumenna, päinvastoin! Itse kuulin nuorena itseäni vanhempien miesten huutelevan minulle ohi kulkiessani, että eihän sulla ole edes tissejä, ja silloin sattui, nyt ajattelen viisaammin! Nuo miehet olivat tyhmiä ja itsekkäitä ja esineellistivät naiset seksiobjekteikseen.

Onneksi en joutunut sellaisten "saaliiksi"! Sain arvokkaamman miehen, joka ei arvostellut minua fyysisten ominaisuuksieni mukaan, ja minusta rumasta ankanpojasta tuli vuosikymmenten aikana upea joutsen!!! Miehelle, joka näki minussa muutakin kuin olemattomat rinnat!!! Jenni vartiainen on Suomen kauneimpia naisia ja hänellä on tosi pienet tissit. Näytää silti hyvin menevän On sulla sit pienet rinnat tai isot rinnat, niin sinä olet silloin viehättävä, kun menet ulos, luotat itseesi, et murehdi niistä rinnoistasi, olet positiivinen ja ulospäinsuuntautuva ja yllättäen monikin mies sinua pitää hyvinkin viehättävänä.

Voi ne isot rinnat olla, mutta eipä ne tee sinusta sen viehättävmpää, jos asenteessa on ongelmaa. Sitäpaitsi, nainen jolla on hitusen pienenpi rintamus näyttää usein paremmalta vaatteissa ja voi käyttää enemmän erilaisia vaatteita, kuin isorintainen. Ja en sano tätä siksi, koska olisin isorintaisia vastaan. Olen itse isorintainen ja monet vaatteet joita haluaisin käyttää näyttävät vain typerältä näiden lollojen kanssa. Ja oikeanlainen mies oppii rakastamaan just niitä sun rintojasi sellaisena kuin ne on.

Hei Itse olen pitkän ikäni aikana aina pitänyt pienirintaisista naisista. Suuret rinnat eivät herätä valtavaa mielitekoa mutta ne pienet Et varmasti tunnista mistään sitä "oikeaa" miestä jonka mielestä pienet rinnat on paremmat mutta on meitä muitakin kuin minä.

Toivottavasti sattuu vastaan se oikea. Sitten siitä takaapäin panemisesta kuten sanoit. Itselläkin se on suuri mieliteko mutta suuteleminen ei oiekin niin onnistu. Kuitenkin kunnon suudelmat ovat aivan huiminta erotiikkaa ja todella seksikästä.

Siksi on aivan välttämätöntä olla välillä kasvokkainkin. Eniten kai tuo asento on sitä mitä voi vaihdella, onneksi. Eikai kukaan nyt tissien koon perusteella itselleen naista hae. Kyllä se kokonaisuus ratkaisee. Keskenkasvuiset klopit niitä tissejä katselee. Itsellä on ollut nuorena pienet tissit ja raskauden aikana suurenivat.

Nyt vanhempana haikailen pienien tissien perään. Suurista rinnoista ei ole muuta kun haittaa, siinä ne vanhemmiten alkaa roikkua vatsan päällä ja hiostavat ja painavat hengitystä ja niskaa ja hartioita. Silikonit kertoo kyllä huonosta itsetunnosta ja ovat typerän näköiset pallot.

Kun tapaat oikean miehen, niin ei siinä tisseillä paljon merkitystä ole. Unohda koko tissit, kyllä ne siitä kasvaa kunhan saat lapsia ja vanhenet. Aloittaja, suosittelen hankkimaan heti aivoimplantin kun sellainen keksitään. A cup Jorma 5. Joo-o, en jaksanut lukea kaikkia viestejä Teet miten vaan, niin Nam!

Olet herkku joka tapauksessa. Varhaisaikuiset miettivät rintojen kokoa tai sitä mitä Salkkareissa tapahtui eilen. Kun saavutat aikuisuuden, osaat suhtautua asiaan oikein.

Voi kuule, hyvä bepa pesaa isot rinnat. Ei sen parempaa kuin hyväperäinen nainen ja kiihkeä, nam. Parhaimmat kokemani tissit olivat tripla A. Kone starttasi kuin ammuttu kun painoi jompaa kumpaa niistä! Höps, älä tommosia mieti.

Mää haaveilen kiinteemmästä pepusta, hoikemmasta olemuksesta kg, vaikka on H kuppi. Ärsyttää, kun miehet töllää tissejä. No hyvä alku jo, kun -5kg lähtenyt 1,5 vk: Eti itestäs parempia puolia, just kiintee peppu, hoikka olemus, kauniit kasvot. Etsin määkin ylipainosena itsestäni hyviä puolia pitkä, kauniit pitkät paksut hiukset, hyvä iho. Mutta Onnea sinulle kilojen pudotuksessa..

Taas täällä on puhumassa jotain alle viisivuotiaita!!!!! Hakeudu hoitoon kiiresti lääkäriin! Minullakin on pienet rinnat Ei ole kuin vain yksi etana ja hän ei kirjoittele uusille tytöille kään enää privoja.

Korkeintaan toivottaa avoimesti tervetulleiksi sen enempää tiedustelematta tai liehittelemättä, kuten tällä kin kertaa; tervetuloa cococo. Pahoittelen, että esittäytyminen foorumilla on jäänyt.. Olen Maria M, 26vuotias vaalea cm pitkä ja 58kg nainen.. Olen tehnyt dominointisessioita jo pitkään, mutta koko herkku on ollut vasta muutaman kuukauden ajan tarjolla.. B-rappu on ja pysyy kiinni mutta a-rappu on varsin napakassa kunnossa.

Tervetuloa cococo ja Hattara, ehkä tapamme, mutta domina mulla on kyllä omastakin takaa, joten voinemme keskittyä itse asiaan. Muih miehet ja herrasmiehet! Toivottavasti vaihdat kuvasikin aitoon ilmossasi.

Joo luinkin jonkun tekstin missä päättelit että mun kuvassa on joku Mari vai mikäseoli: Kyllä se niin vain on, että kuva on minusta otettu ja minun, eikä sitä tietääkseni olla julkaistu missään lehdessä tai muuallakaan. Villerius on nyt tainnut erehtyä. Ja jos et tuota usko niin tule ihmeesä tapaamaan mua ;! Mä oon vähän tyhmä, mutta en löydä susta mitään kuvaa.

Niin ja älä välitä tosta Villeriuksesta, jos se olisi nainen, niin olisin varma että sillä on vaihdevuodet päällä. Olenko unta nähnyt vai olenko muuten tullut höperöksi, ko edelliset esittelysi sekä muutama muu viesti hävinnyt forkalta. Hävinnyt myös nikkisi siten, että uudelleen olet rekkauntunut. Kuten edelliseen esittelylyysi kommentoin, forkan salat ainakin näyt osaavan, niin nyt totean että olet kyllä huippu.

Mä huomasin muuten ihan saman asian: Tervetuloa SuviLarissa joukkoon tummaan, noihin lolloihin mä haluaisin upottautua: D Nätinnäköinen on vartalokin: Jospas sitten minäkin hieman esiintyisin. Tummahiuksinen ilopilleri lahden alueelta: Kaikki tummahiuksiset on pois EF: Nyt on oikea värisävy hiuksissa.

Ottakaa hupakot kuva mukaan kun menette kampaajalle väriä vaihtamaan. Yhdelle petelle on varmasti kysyntää Porissa. Olitko muuten tyttö vai tyttöilijä? Tervetuloa minunkin puolesta kaikille uusille naisille, kun tulette ilahduttamaan meitä miehiä tänne forkalle: Porissa olis urheilullista miestä valmiina tositoimiin! Tervetuloa Pete,hyviin tapoihin kuuluu myös ilmoittaa onko blondi,sekä tisuista maininta ovatko törötisut,myös korkkareiden korkeus olisi syytä mitata.

Älkääs pojat kiusatko tulokasta liiaksi. Kerrankos sitä väärään ketjuun kirjottaa, eikä virhettään huomaa tai ainakaan osaa korjata. Jos on yhtään samalla tasolla itseni kanssa tietotekniikan kanssa: Kaipa se täytyy täälläkin käydä esittäytymässä! Ihanainen stadista tässä moi! Asustelen itäisessä osassa pääkaupunkia ja mahdottoman paljon on ylimääräistä aikaa!

Tulkaahan pitämään neidolle seuraa! Hei, Olen uusi ryhmä. Minun ensimmäinen vierailu Suomessa! Olen dominatrix Independent Escort.

Kanssa Origins Latinalaisen ja pohjoismaisen kulttuurin. Puhun sujuvaa ruotsia, Englanti ja Espanja. Toivon tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä, sekä miehiä asiakkaat ja naiset. Hei, olen uusi kuopion alueella.

Ja sitten mittoja ensin, cm, 52kg, hiukset lyhyet ja tummat, rinnat B75, ikä Enpä ole aiemmin tätä tehnyt rahasta , mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Profiilin luon heti kun ennätän. Annan Annalle pienen vinkin miten Anna pääsee antamamaan mahdollisimman usein. Täällä on monia kuvaketjuja. Niihin kun kontribuoi niin johan alkaa privat lennellä. Tummahiuksisia hupakoita onkin jo kaivattu.

Toivotan hyviä hetkiä alalla. Olen Susanna, vuotias nainen Lappeenrannasta. Minulla on paljon tatuointeja ja jokunen lävistyskin löytyy. Suhtaudun seksiin intohimoisesti ja haluan tehdä siitä itselleni ammatin. Olen erittäin avoin kaikelle ja kokeilunhaluinen. Toivon löytäväni täältä herrasmiehiä tai vaikka renttuja, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä seksistä.

Kysy palveluistani rohkeasti tai esitä toivomuksesi. Opettelen vielä käyttämään foorumia ja luon profiilin mahdollisimman pian.

Forkalla on ollut vähän hiljaista viime ajat, mutta tämä ketju on poikkeus. Tervetuloa Susannasi, sitten vaan ilmoitusta pakertamaan. Kylläpä susannasi on aika tiukkapakkaus,: Elämäntehtäväni on koittaa pitää toinen tyytyväisenä.

En juokse kello kaulassa enkä siis vilkuile sitä turhan tarkkaan, en ota aikaa suorituksissa minuutilleen. Hyväksyn kaikenlaiset olennot, kunhan ovat puhtaita. Ei siis ainakaan tarvitse ujostella. En vielä perehtynyt miten tämä systeemi toimii, mutta eiköhän se valkene: Ai mittojakin pitää laittaa: Moi ja iloista kevään alkua koko foorumin väelle! Täällä kirjoittelee vuotias nätti ja iloinen opiskelijaneitokainen Helsingistä.

Uteliaisuus alaa kohtaan on ollut vahvasti läsnä jo pitkään ja oman elämäni Neiti Etsivänä eli amatöörisalapoliisina olen seuraillut ahkerasti näitä foorumin edesottamuksia viime juhannuksesta saakka.

Nyt on sen verran kevättä rinnoissa tällä kiihkeällä tyttösellä, että ajattelin viimein laajentaa käsitystäni sihteerihommista teoreettiselta tasolta käytäntöön asti ja kirjaimellisesti panna menemään: D ja tietenkin vihdoin myös osallistua keskusteluihin!

Parit ekat tapaamiset oon ehtinyt jo yksityisviesteillä sopimaan ja niitä saa lähettää, ilahdun kovasti kohteliaiden herrasmiesten viesteistä ; Jotta ei jää jaaritteluksi ihan niin isketään nyt sitä numeraalista faktaakin tiskiin: Lyhyehkö neiti olen siis, tosin korkkareitten kanssa eli lähes aina huidellaan reilusti siellä senttimetrin paremmalla puolen.

Vaan huikeista koroista huolimatta tai ehkä nimenomaan niiden takia? Peppu on mukavan muhkea, uuma kapea, tissit söpösti törröllään ja silmät siniset. Viraalit lentosuukkoset joka suuntaan!

Toivottavasti tulet joskus Tampereellekkin vierailemaan. Kiitokset, Pimu ja Raksa! Saa nähdä minne kevät vie, Tampere on kauneimmillaan kun Koskenrannan puissa alkaa lehdet vihertää Olipa reipas esittäytyminen ja oppi-isäni Huorapukki Makupalan rapsa tosi hyvä. Kiitos, kokkeli ja Dupin ja Cd! Reipas tyttö olenkin kaikin puolin ;. Moi kaikille ja toiminnan pitäisi alkaa viikon sisään. Alueena Hki ja myös muut kaupungit. Pitää vaan saada ensiksi homma käyntiin.

Jotta ei jää jaaritteluksi ihan niin isketään nyt sitä numeraalista faktaakin tiskiin: Olet todellakin lueskellut foorumia kunnolla. En voi muuta sanoa kuin, että tervetuloa! Uskon, että pärjäät alalla. Tervetuloa Neilikka ja Suloinen. Mukavat nimet molemmilla, jotenkin kevättä ilmassa. Tervetuloa Neilikka ja Suloinen tänne foorumille ilostuttamaan meitä kaikkia: Tervetuloa Cristina, neilikka ja Suloinen. Ilahduttaa nähdä uusia hupakoika foorumilla. Kaikkea mukavaa asian parissa ja muutenkin.: Lyhyehkö neiti olen siis, Muistatko mitä kerroin sinulle siellä herätyskokouksessa jossa puhuit kielillä luettelit joka maan kielellä - ruskeat hiukset Joko nyt uskot Jumalaan?

Niin tulin vaan lyhyesti sanomaan moikat sulle neilikka. Vaalea, mutten kovin viileä ; ja uusi tällä alalla! Helsingin seudulla suunnitelmissa piipahdella noin kerran kuussa tapaamassa kavereita ja samalla piristämässä mukavia herrasmiehiä! The last 15 visitor s to this page were: Esittely oli muuten täydellinen, mutta maininta korkojen korkeudesta puuttui.: Mukavia hetkiä alan parissa.

Tää olikin herättävä kokemus: Olen Kristiina, iältäni 25 ja normaalivartaloinen tummatukka. Mitoiltani cm 52kg B-kuppi ilman silikonia tai muita keinotekoisia apuvälineitä ei edes tekoripsiä.

Tulen tarjoamaan palveluita terveille itsestään ja hygieniastaan huolehtiville miehille. Kanssani ei tarvitse ujostella. En vielä perehtynyt miten tämä systeemi toimii, mutta eiköhän se valkene sitten kun aloitan Turussa. Lisättäköön etten mielelläni sihteeraa henkilöille jotka käyttävät ulkomaalaisia palveluja.

Tuota sinä tuskin kykenet millään tavoin säätelemään tai vahtimaan. Tervetuloa kuitenkin alan pariin! Tässä voisi olla hyvä paikka taas laittaa tulokkaille sitä opasta ja ties mitä. Sillä oletuksella ettei sitä ole jo tehty. Vittu mä olen yrittänyt, et usko kuinka kovasti ja vielä ilman taka-ajatuksia. Paljon järkevämpää olisi segmentoida asiakkaita maksuhalukkuuden mukaan.

Siellä ulkkarimaassa kun nämä hommat menee ehkä eri tavalla kuin täällä, mutta riskit on samalla ryhmällä.

Laitetaas tähän väliin muistutuksena. Multa voi siis tytöt pyytää oppaan lähettämällä mulle privaa. Ja tervetuloa alalle kaikki uudet! Kirjaudun sivuille eilen eilen illalla, ja olen nyt päässyt vähän tutustumaan tänne.

Mulla on tosin ongelma, kun en pysty tekemään uutta käyttistä tuonne ilmoitus-osioon, osaisikohan joku auttaa? Se näyttäisi herjaavan mailiosoitetta, vaikka olen tarkastanut monesti että se on oikea. Mutta anyway, oon ihan uus siis täällä, ja mielelläni otan vinkkejäkin vastaan asiakkaiden tapaamisessa, tai ihan vaan muissa käytännön asioissa jos joku haluaa jakaa.

Noniin nyt siis vähän tietoja itsestäni teille kanssakävijöille. Oon vuotias tyttö Helsingistä, ja oon jo noin vuoden leikitellyt ajatuksella tällaisista lisätienesteistä. Nyt sitten rohkaistuin ja rekisteröidyin sivuille! Ilmoitusta ei vielä ole, sillä en jostain syystä pääse tekemään sinne nyt tunnareita Oon sellainen kiltti naapurintyttö, josta löytyy erittäin villi puoli.

Totta mooses taksit ajavat Berliinissä sinne minne asiakas haluaa ja Artemiksen tuntee taatusti joka ainoa taksikuski. Tietysti taksit yrittävät joka paikasssa tyrkyttää niitä mestoja, joista saavat provikkaa asiakkaiden hankinnasta, mutta se on ihan jokaisen oma valinta lähteekö taksikuskin vedätettäväksi vai meneekö sinne minne on itse päättänyt mennä. Berliini on siitä mainio matkakohde, että miehitysajan peruna sinne pääsee vielä lentokoneella melkein kaupungin keskustaan asti.

Kun sakut saavat kaupungin ulkopuolelle vanhalle DDR: Tegelin lentokentältä, minne Suomesta tulevat lennot toistaiseksi laskeutuvat, kestää taksilla noin 10 minuuttia Artemikseen. Joukkoliikennettä käyttävä pääsee samaan paikkaan matkustamalla paikallisjunalla S-Bahn Westkreutzin asemalle, jonka läheisyydessä Artemis on.

Tegelin lentokentälle ei ole junayhteyttä, joten sieltä ei kannata yrittää Artemikseen muuten kuin taksilla, niiden hinta on alle Suomen tason. Kaupungissa, jossa kymmenet hotellit ovat erikoistuneet myymään huorille huoneita tuntiveloituksella, ei huorien sisäänpääsyä muihinkaan hotelleihin mitenkään pyritä rajoittamaan. Kokonaan toinen asia on kannattaako sokkona lähteä tilaamaan huoria hotelliin, kun bordelleissa tai kadulla voi todeta huoran ulkonäön ja keskustelykyvyn ennen valinnan tekemistä.

Taksikuskit suosittelee tiettyjä pakkoja komissioiden toivossa. Ei se sitä tarkoita etteikö ne sinne aja kun vaan ilmoitat, että muut kohteet eivät kiinnosta. Veikkaan, että Dynamon pojat viettävät Hitlerin synttäreitä. Saksassa laki yllättäen kieltää joukkokokousten järjestämiset Berliinin Dynamo on muuten alunperin DDR: Berliinin Dynamon lätkäporukka vaihtoi nimensä Eisbäreniksi ja on sillä nimellä voittanut yhdistyneen Saksan DEL-liigan mestaruuden muutaman kerran.

Kun olen joskus ollut Eisbärenin matsia katsomassa, niin kaljupäistä uusnatsifaniporukkaa sielläkin pyöri hallin ympärillä. Sen verran kovaa ääntä pitivät siinä vieressä kännissä iskulauseita huudellessaan, ettei lippujonossa seistessä hirveästi viitsinyt jutella ulkomaankielellä.

Saksalaisissa urheilutapahtumissa tulee muutenkin aina sellainen fiilis, että suuret joukkotapahtumat eivät oikein sovellu sille kansalle Paulin matseissa uskaltaa kyllä ihan ulkomaan kieltäkin puhua ja muutenkin meininki on mukavaa. No joo, tää siis Hampurissa. Tuossa olisi jutuntynkää Berliinin tarjonnasta Englanniksi http: Eli en ole ko kaupungissa vielä käynyt, mutta esim. Varmaan monille tuttu sivusto. Kiitos kaverille, joka tuon linkin mulle lähetti.

En ole kyllä Artemiksessa taksilla käynyt, mutta ei sen luulisi olevan ongelma. Westkreuzin S-Bahn asema on kohtuu lähellä. Se on vilkkaan rengaslinjan varrella, johon on liittymiä about kaikista Berliinin metrolinjoista. Legendaarinen Angus Mageen kävelyopastus viimeistään kertoo miten asemalta talloo omin jaloin tuonne Artemikselle.

Itse Artemiksessa ei tietenkään saa sisällä kuvata mitään. Kyllä kai ne taxikuskit ajaa sinne minne käsketään mieluummin kuin ei minnekään. Pitää pitää vain tiukka linja. On ne usein vinkanneet muita paikkoja, provikkojen toivossa tai muuten vaan mutta pitää vaan sanoa ettei halua sinne. Omalle kohdalle on ainakin Saksassa sattuneet aina mukavat ja kohteliaat taxikuskit, mutta varmaan kaikkia on joukossa.

Kävin yhteensä 8 tyttöä läpi ja voin suositella ainakin jos ei etsi mitään luksus mestaa vaan kirjaimellisesti haluaa nussia paljon ; Tuli jauhettua paikallisten kanssa myös ja erittäin ystävällinen vastaanotto.

Jokin aika sitten kävin Berliinissä L'amourissa. Tarkoitus oli panna Alexia mutta mimmi oli niin varattu ettei onnistunut ilman ajan varausta näin sattumalta Alexin kun kohdattiin bordellin aulassa, ja voin kyllä suositella sen perusteella. Suunnitelma B eli Lucy sen sijaan toimi. Ei ollut mikään Miss Unkari, mutta pieni koko ja siro runko toimivat. Lucya nauratti kun meikäläistä hymyilytti panemishommat koko suorituksen ajan.

Ja miksipä ei olisi hymyilyttänyt, kivahan sitä oli panna. Totaalisesti 50 euron väärti. Vai esitelläänkö vapaana olevat tytöt jossain privaatisti? Alkusyksyllä olen kaupunkiin menossa. Netissä on tosi helppo tehdä shortlista etukäteen, käytännössä kaikki mimmit monessa paikassa omilla kuvilla ja monesti vielä pärställäkin. Toki paikan päällä saa pyytäessä esittelyn vapaista leideistä, aiemmalla käynnillä Tiffanyssakin tämä hoitui hienosti.

Varaudu siihen että jos menet ilman varattua aikaa, suunnitelma A ei välttämättä toimi. Ja ajanvaraus ilman saksankielen taitoa saattaa olla mahdotonta monessa mestassa. Tämän huomasin, kun osuin jollekin sivustolle jossa noita Berliinin bordelleja oli listattu kymmeniä.

En näköjään sitä laittanut suosikkeihin, mutta tuollaisen http: Harmi, että ainoastaan tuolla Hasessa näkyis olevan tarkempi työvuorolista. Mahdollisesti vois soittaa tuonne rapupaikkaan http: Kasvotusten pystyy kyllä kommunikoimaan ilman yhteistä kieltäkin, mutta puhelimitse meneekin kyllä huomattavasti haasteellisemmaksi.

En montaa sanaa saksaa osaa. Huren test forumilta http: Tuntuisi olevan realistisen oloista raportointia ei turhia kehuja jaeta. Freundenhaus Hasessa kävin vähän aikaa sitten. Helppo löytää ja palvelu pelasi. Soitat ovikelloa ja taloon sisään ja emäntä kertoo missä tyttöjen huoneita on. Siitä sitten kiertämään käytäviä ja tytöt tulee ovelle esittäytymään. Valikoima oli aivan hyvä. Sopivan kohdalla huoneeseen, rahat eteenpäin ja vaakamamboksi. Siellä on nyt siskokset Selena ja Liza jos sellainen kokeilu kiinnostaa.

Hinnat oli 30 eurosta eteenpäin. Puolikas päivä oli aikaa Berliinissä ja kahdessa paikassa tarkoitus käydä. Soitin edellisenä päivänä Roten Krabbeen tiedustellakseni olisiko Nami http: Kysyin soitinko oikeaan paikkaan. Myöntävän vastauksen jälkeen esittelin itseni ja mainitsin "from Finland". Alkoi hirveä pulputus saksaksi jotain nicht fin jotain.

Keskeytin kälätyksen ja kysyin hitaasti ja yliselkeästi "can I meet Nami tomorrow at one o'clock? No vastauksena tuli kuitenkin "ja" sekä varaukseni vielä toistettiin. Tilanteen huvittavuus ei ihan minulle auennut. Olin jo aikaisempina päivinä käynyt eräässä toisessa saksalaiskaupungissa yhden thaimaalaistytön ja yhden saksalaistytön asunnoissa. Ilmoitukset bongasin Rotlicht-MV http: Kätevää, että siellä on osoitteet jo ilmoituksissa, ei tulisi mitään jos puhelimitse pitäisi osoitteesta saada selvää.

Hintoja ei valitettavasti ole esillä, raportteja Huren test forumilta luin ja sain hintatietoja. Kämpät oli helppo löytää, tytöt vastasivat itse puhelimeen. Hyviä molemmat, joskaan thain korkeammalle hinnalle ei ollut perustetta.

Roten Krabbe vaikutti ensin löytyvän helposti, kun kadulle näkyi selkeä kyltti jossa teksti "Krabbe hinterhaus recht". Sisäpihalle mentäessä ovikelloa soitettuani olikin heti yksi oviaukko oikealla, päätin kuitenkin jatkaa pihalle asti ja menin sieltä porraskäytävään. Ensimmäisen kerroksen ovessa luki pienellä "zimmervermietung" huoneita vuokrattavana , jatkoin pari kerrosta ylös, muissa ovissa ei lukenut mitään. Kerroksia olisi ollut vaikka kuinka paljon, tulin alas ja päätin yrittää ensimmäistä oviaukkoa.

Juuri ennen pihalle astumistani ensimmäisen kerroksen ovi avautui varovasti ja ovenrakoon ilmestyi aasialaisnaisen pää. No siellähän rapukestit oli. Jos kadun varressa on selkeä kyltti niin on se kumma ettei oveen voi samanlaista kylttiä laittaa.

Huoneisto oli siisti, kammareita useampia, mutta ketään muita en siellä nähnyt tai muualta ääniä kuullut. Rakennus vaikutti arvotalolta ja seutukin varakkaan oloiselta. Nami osoittautui tyrmäävän kauniiksi ilmestykseksi, parempi ja tummaihoisempi kuin kuvissa. Todella siro vartalo, aika pitkä aasialaisnaiseksi, nätit kasvonpiirteet ja takapuolen päälle ulottuvat paksut mustat hiukset.

Olin hänestä lukenut arvostelun jossa tytön mainittiin olevan ujo ja surullisen näköinen, se piti paikkaansa. Aran ja pelästyneen oloinen. Englannin osaaminen oli niin huonoa ettei half houria ymmärtänyt, thirty minutes oli tutumpi. Kertaakaan ei sängyssä ollessamme katsonut minua kohti.

Ollessamme kasvokkain aktin aikana, katse oli suunnattu tiukasti alas. Ainoan kerran hymyili, kun ohjasi minut ovesta ulos. No enhän minäkään työpaikallani hymyile kuin iltapäivällä portista ulos kävellessä.

Jotenkin tuo naapurityttömäinen ujous ja pelästyneen jäniksen ilme vetosivat minuun paljon enemmän kuin tekohymy ja tekopirteys. Toiseksi paikaksi valitsin Freudenhaus Hasen. Sinne olikin helppo löytää, vaikkei kadun varrella mainosta ollutkaan.

Sisäpihan ensimmäisessä ovessa luki paikan nimi isolla. Jo ympäristö oli sottaisempi kuin edellisessä paikassa ja sisään päästessäni edessä oli vain ahdas rähjäinen portaikko ja vanhempi rouva. Kysyin olisiko Evelyna http: Ymmärsin kolmannesta kerroksesta tytön löytyvän. Portaikossa leijaili tupakansavu ja puolalainen Evelynakin oli juuri tupakoimassa huoneessaan ikkuna oli sentään auki. Olin päättänyt kokeilla hierontaa ilman varsinaista aktia.

No en oikein itsekkään tiennyt mitä oletin saavani. Ollessani jo sängyssä, tyttö kysyi ettäkö pelkästään hieronta, ei seksiä. Myöntävän vastauksen jälkeen huomasin ilmeestään, että tuli veloitettua liikaa. Hieronta ei mitenkään eroottinen ollut, hän ei riisunut alusvaatteitaankaan.

Keskeytin sen ja sovittiin suihinotosta ja käsitöistä. Omin lupineni päätin vielä fingerspieleäkin harjoittaa, vaikka se oli lisämaksullista, mutta olinhan jo ylimääräistä maksanut. Ei haitannut tyttöä ja loppu meni muutenkin tosi hyvin. Mukava neito oli kuitenkin kyseessä, valitettavasti ei ihan kuvien kaltainen ja melkoinen järkytys seurasi riisuessaan rintaliivinsä Yllätyin kaikkien neljän tytön olemattomasta englannin osaamisesta.

Toinen thai ei osannut edes hintaansa kertoa kuin sormillaan. Aiemmin olen ostanut 20 minuutin aikoja ja sängyssä on oltu vähintään se aika. Nyt huomasin olleeni joka paikassa aika tarkalleen maksetun puoli tuntia, mutta siihen sisältyi riisuutuminen, pukeutuminen ja noissa asunnoissa myös kaksi suihkussa käyntiä kummassakaan bordellissa ei suihkua tarjottu.

Bordelleissa kesti juomien hakeminen useamman minuutin. Jatkossa taidan kieltäytyä ilmaisista juomista ja riisuudun jo pihalla, peliajan maksimoidakseni. Ihan kiva paikka tosin kun oli joulusta johtuen hiljainen ilta vain jotain 60 tyttöä normi viikonloppu kuulemma tosin ei se haitannut oli juurikin minun tyylisiä naisia tarpeeksi. Kuulemma suomalaiset miehet ovat aina olleet tälle tytölle kompastus kivi joko eivät kykene hänen kanssaan sekstaikemaan kun tulee lerpsahdus tai ovat liian rajuja liikkeissään.

Tosin kun tyttö oli senttiä pitkä ja itsellä on normaalin tytöln ranteen vahvuinen mela saattoi tuokin hieman haitata, sai jotenkin pelästymään tuo kun Vetelin takaa päin ja yhtäkkiä kirkaisee ei niin rajusti vaikka yritin olla hellä, siinä sitten halut hetkeksi pois ja ei sitten jatkettu hommaa. Kiva vartalo isoilla silareilla tytöllä oli ja sellaiset keijun kasvot, mutta oli hällä sitten vientiäkin illan aikana. Tuli alas käymään ja samantien vei seuraavan ylös.

Tosin lupasin että jos tulen uudestaan kokeilemme toiseen otteeseen, oli se pakkaus kuitenkin varsin ihana. Ja olin myös varsin väsynyt ravatessani Berliiniä edestakas koko päivän ennen tuonne menoa.

Muut tytöt olivatkin itselle hyvin sopivia ensin itseni pituinen saksatar hampurista ihan hyvä aloitus,sitten pienehkö hoikka romani tyttö näytti aivan moretta coxxxilta suuteli ja sai vedellä aivan pohjaan asti sekä varsin tiukka tapaus, sitten tämä Berliinistä oleva pieni neito josta jo kerroinkin, josta seurasi puoliksi turkkilainen ja saksalainen blondi neito jonka kanssa oli erittäin kivaa isohkot tissit ja tiukka vartalo sekä myös tiukka oli muutenkin.

Sen jälkeen tumma hiuksineen pieni isoilla tisseillä varustettu bulgaarialainen nainen joka tuntui syttyvän varsin hyvin leikeistämme ja olikin varsin liukas tapaus, paras tapaus tuli kuitenkin viimeiseksi eräs toinen lyhyt hiuksineen romanialainen sellainen naapurin tyttömäinen tapaus erittäin hyvää englantia puhuva tapaus, aivan mahtavan tuntuinen ja tiukka neiti, puristi aivan täydellisen oikeasta kohdasta.

Jos en olisi ollut näin väsynyt olisin varmaan tullut hyvin nopeasti. Tällä olisin voinut olla pitempäänkin mutta kello oli jo varsin paljon. Ja olin kuitenkin jo 6sen tuntia paikassa ollut saunoen ja limppareita juoden alkoi aika jo olla siirtyä nukkumaan. Paikka oli tosiaan kiva tosin osa naisista on todella tyrkkyjä ja tuntuu että ei meinaa usein päästä neideistä eroon joita ei halua.

Ja osa tuntuu asian ottavan hieman henkilökohtaisesti vaikka rahastahan tässä kyse oli, mutta kivaa oli tosin rahaa meni mutta tuli kyllä vastinettakin.

Vähän offtopikkia, mutta missä olette yleensä majoittuneet Berliinissä kun olette Artemiksessa asioineet? Olisi kiva jos hotelli olisi jossain sopivan hyvässä paikassa, kun yöllä tulee clubilta nukkumaan.

Kronprinz on myös lähellä, siellä en ole ollut. Huhtikuussa menen 6 päiväksi ja majoitun kudamm design hotellissa. Se on vähän kauempana mutta ei ole silti pitkästi kävellen. Varmaan itse suuntaamassa toukokuussa berliinin lyhyelle lomalle testailemaan paikkoja kerran aikaisemmin käynyt nopeasti , olisiko ehkä ketään kiinnostunut lähtemään matkaseuraksi pitämään hauskaa? Kävin hieronnassa paikassa nimeltä Paris No. Sähköpostilla hoitui varaus ja sivustolla oleva tyttöjen aikataulu piti paikkaansa, varasin tunnin ajan Helenille http: Soittelin sinne pari kertaa etukäteen, ensin kysyin onnistuisiko siirtää aikavarausta seitsemästä puoli kahdeksaan, no sehän onnistui.

Viisi minuuttia yli seitsemän soitin kuitenkin kadulta voisinko jo tulla ja sekin onnistui. Vaikka firman nimessä on numero 5, talonumero oli kuitenkin 3.

Ensin piti soittaa ovikelloa kadulla, sitten sisälle porttikongiin ja toisesta ovesta ulos sisäpihalle jossa vasemmalla näkyi talonumero 5. Siellä piti uudelleen soittaa ovikelloa jotta pääsi portaikkoon ja vielä oli kolmas summeri edessä, tosin rouva oli jo ovenraossa vastaanottamassa. Hieman ahtaahko huoneisto, mutta todella tyylikkäästi sisustettu.

Odotushuoneessa oli seinään upotettu näyttö jossa tyttöjen kuvat vaihtuivat, hierontahuoneen feikkitakkaa piti oikein läheltä tirkistellä ennen kuin älysi mistä se "savu" tuli. Suihkukoppi löytyi hierontahuoneen nurkasta ja karamelliä tarjolla joka pöydällä, taskut täyteen tietysti. Helen oli herttainen ilmestys. Kuvat ovat aidot, muttei niistä oikein hahmota kuinka pieni tyttö on. Berliinistä kotoisin ja kuten saksalaisnuoret yleensäkin, väitti ettei englantia osaa, mutta osasi melkeinpä minua paremmin.

Osasi hieroa käsillään taitavasti, mutta hieronnan eroottinen puoli jäi kovin vaisuksi. Reilusti yli puolet ajasta makasin vatsallani ja käännyttyäni alkoikin melkein heti runkkaus. Perushierontakin hyvää teki, mutta sitä saisi halvemmallakin.

Korkeatasoinen paikka kuitenkin ja nätti likka. Toisaalla kerroinkin tällaisesta http: Kyseessä oli Karlsruher-bordelli http: Samalla omistajalla on vielä erikseen bondage-studio ja escort-palvelu, samassa osoitteessa. Sisäpihan vasemmalla laidalla oli tämäkin, ei siinä muita ovia tainnut näkyäkkään.

Olin jotenkin ajatellut ettei tuo olisi sellainen paikka joka ajanvarauksia ottaa vastaan, mutta heti ovella kysyttiin onko minulla varaus. Ei ollut ja siinä oli virheeni. Kyllä tuonne ehkä voisi uudemmankin kerran mennä, jos tekisi varauksen ensin. Paikka oli ihan siisti ja aluksi minut vietiin kuvissakin näkyvään punakankaiseen näyttävään huoneeseen jossa oli muhkea prinsessasänky, antiikkihuonekaluja ja isoja kukka-asetelmia hautajaiskukilta ne minusta näyttivät.

Tytön valinnan jälkeen ohjattiin kuitenkin hyvin vaatimattomaan huoneeseen. Ei taida viidelläkympillä prinsessasänkyyn päästä. Jos Berliinin-matkan ainoa tarkoitus on roikkua aamusta iltaan Artemiksessa, hotelli kannattaa varmaan varata mahdollisimman läheltä.

Artemis on kuitenkin niin sivussa, etten itse viitsisi majoittua ihan sen lähistölle. Berliini on kuitenkin niin iso ja kiinnostava kaupunki, että varsinkin jos on kyseessä ensimmäinen kerta kaupungissa suosittelisin tutustumaan myös kaupungin muuhun tarjontaan - ja se käy paremmin, jos hotelli on "ihmisten ilmoilla" toki joukkoliikenne toimii mainiosti Berliinissä.

Joka tapauksessa Artemikseenkin jaksaa hyvin kävellä vaikka tuosta mainitusta Kudamm hotellista - saman kadun varrella ja poikkikaduilla on monia muitakin hyviä ja Kudammia hieman edullisempia hotelleja. Sä maksoit sata euroa hieronnasta berliinissä??? En mä tollasilla hinnoilla sinne asti ikinä lähde.

Pitää varmaan sit opetella lisää saksaa jos ei kerta "normi enkulla" pärjää. Samaa hintaluokkaa ovat Saksassa eroottinen hieronta ja normiseksi. Espanjassa taitaa ainakin Barcelonassa hieronta olla kalliimpaa. Saksan kielen opettelusta on varmasti hyötyä. Joka kerta olen pärjännyt pelkällä Englannin kielellä Saksassa eikä ole koskaan jäänyt palvelu saamatta tai tullut muutenkaan kommunikaatio ongelmia.

Näyttäkää vaikka käsimerkein ja laittakaa tarpeeksi monta seteliä tiskiin, niin kaikki ovat yhtä hymyä vaan. Tosin, vaikka Artemiksessa en ole vielä kertaakaan törmännyt tyttöön, joka ei osaisi edes välttävästi englantia, eräissä muissa paikoissa englannin osaaminen ei ole mitenkään itsestäänselvää. En ole koskaan voinut ymmärtää, että Saksasta löytyy niinkin paljon nuoria naisia, jotka eivät osaa edes välttävästi englantia peruskoulu jäänyt käymättä?

Voisiko joku kokeneempi kertoa muusta tarjonnasta faktoja esim paikkoja hintoja jne.. Berliiniin matka viikon päässä. Artemiksesta olen lukenut mutta entäpä muita vaihtoehtoja? Käyhän vaan ensin siellä Artemiksessa ja mieti sitten tarvitsetko vielä niitä muita vaihtoehtoja. Onkohan kellään kokemuksia tai muita havaintoja,vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Pian lähtis kone Berliiniin. Muutaman päivän panoloma tiedossa.

Suurinosa ajasta tarkoitus viettää Artemiksessa. Raportoin myöhemmin reissusta tänne. Menin sinne enkä tiennyt mistään mitään. Sain kylpytakin, rannekkeen ja avaimen kaappiin 80e pääsymaksusta. Huomasin että olin aika haluttua miestä siellä. Aluksi en saanut hetkenkään rauhaa missään, kokoajan oli joku tyttö hiplaamassa tai kyselemässä.

Hieno paikka se on pari uima-allasta, poreamme, neljä saunaa, ruokaravintola, pari baaritiskiä, pari leffateatteria ja hieronta. Tuli pantua 5 eri naista perjantaina. Bj oli huono ja parin asennon vaihdon jälkeen alkoi hoputus, kiertäkää kaukaa. Oli tosi mehevän näköinen niin menin kyseleen settejä ja kohta oltiinkin jo yläkerrassa.

Bj ihan hyvä, hyvä pano, tiukka, mut ennen ajan loppua veti kumia pois. Kysyin että mitä teet ja halusi saada mut tulemaan käsin. Sanoin että haluun panna loppuun asti josta tyttö kilahti ja lopetettiin hommat.

Keskikerroksen baaritiskillä olin ottamassa juotavaa kun katseeni kiinnittyi häneen. Emma on 22v törötisu blondi säihkyvin silmin ja korkeilla koroilla. Juttu tuntui luistavan hyvin ja sovittiin gfe setti normihinnalla ja tipillä.

Yläkertaan jossa suuteli paljon ja tehtiin hommat hitaasti alusta alkaen loppuun. Hänen kanssaan onnistui ihan kaikki mitä halusin, pidin kovasti ja maksoin normihinnan ja 20e tipin. Huomasin tämän pornon blondin istuvan kaverinsa kanssa ja katse riitti siihen että vilkutti mut luoksensa. Yläkertaan taas jossa alkoi todella hyvä bj, ehkä yksi parhaista. Oli myös hyvä pano tykkäsin kovasti vaikkei ollutkaan ihan gfe, suutelu puuttui. Otettiin rennosti eikä kiirehtinyt yhtään. Otin sitten vielä hänenkin kanssaan setin.

Yläkerta oli täynnä niin hän vei mut ulkorakennukseen panohuoneeseen. Suuteli kyselemättä ja ilman lisämaksuja. Bj oli tosi hyvä ja niin myös panot. Tosi gfe henkinen kokemus. Sanoi että suomalaiset puhuvat kun robotit haha. D Osasi pari sanaa suomea, mutta ei kuulemma ole koskaan käynyt. Ajattelin tänäänkin mennä Artemikseen. Hyvä rapsa, pitääkin ensi vkl pyörähtää. Vai puhuvat tsekkitytön mielestä suomalaiset kuin robotit. No pääasia kuitenkin että eivät paneskele kuin robotit ;.

Hintaan sisältyy normaalisti suihinotto ilman kumia ja seksi kaikissa asennoissa. Kannattaa ottaa palvelut puheeksi tytön kanssa ja kysyä jos haluaa jotain ekstrapalvelua.

Jotku pyytää anaalista euroa, mutta 50e on normi hinta. Kävin eilenkin ja otin vähän rennommin. Piti etsiä joku uus hyvä pano, mutta sitten edellis illan Nina tuli hakemaan mua lepotuolista kutsuen hunajapupuksi. Halusi viedä mut kinoon ja ottaa siellä suihin, mutta se oli ihan täynnä, niin mentiikin ulkorakennukseen taas. Hoito oli taas tosi hyvää gfe meininkiä. Myöhemmin illalla aloin baaritiskillä juttelemaan Naomi nimisen tumman tytön kanssa, jonka olin huomannut jo perjantaina.

Mentiin yläkertaan tytön kanssa. Oli hyvä kokemus ekaa kertaa tumman tytön kanssa. Ystävällinen ja hymyilevä kaakaon värinen tyttö jonka kanssa onnistui gfe setit. Kertoi työskennelleensä aiemmin hoitsuna mikä kiihotti lisää. Viihdyin vielä tänäänkin Artemiksessa n. Oltiin jo aiemminkin nähty viikonloppuna. Tehtiin diili ja yläkertaan. Palvelu oli erinomaisen hyvää, mutta tavara vähän löysää, niin siitä miinusta. Sellanen oikein huoramainen look. Hyvä palvelu taas, kivat silikoni tissit ja mukavan tuntunen pillu.

Harmitti vaan ettei ehditty panna kauaa kun aika loppu kun alussa vaan maattiin jutellen ja söpöiltiin. Tytön hymy ja olemus kertoi jo että nannaa on luvassa ilman kiireitä, ni ei tarvinnu pidempiä jutella. Upeet silikoni rinnat, joita oli kiva puristella ja suukotella. Tosi ystävällinen ja hyvä palvelu. Paras bj näistä kolmesta. Tykkäsi olla pannessa päällä. Aika meinasi loppua kesken niin otin ekan kerran tunnin ajan.

Tulin lopulta kunnolla niille tisseille. Oli siellä muutenkin taas kivaa. Saksa pelas jalkapalloa ja moni äijä joi ilmaista olutta, itse en ole juonut enää alkoholia. Ninan kanssa tuli kateltua vielä jotain seuraavaa jalkapallo peliä ja juteltua kaikkea, tuntui aidosti tykkäävän.

Sitten vielä myöhemmin jonku saksalaisen äijän kanssa saattoi vierähtää tunti porealtaassa jutellessa asioista. Ei siinä tuli imailtua paljon alkoholittomia juomia porealtaassa ja mietiskeltyä kuinka ihanaa elämä on. Tyttöjä oli luonnollisesti vähemmän maanantaina, mutta silti ihan tarpeeksi. Oli mukavaa se kun tunnisti jo joitain tyttöjä ja tuli sitten välissä juteltua jotain kivaa.

Yksi iso negatiivinen asia Artemiksessa on se, että keskikerroksessa, tila jossa on eniten tyttöjä on vapaa tupakoinnin suhteen.

Yöt tuolla melkeinpä tulee vain käytyä nukkumassa. Koko muutaman päivän retkeksi tulee siis hintaa noin e ja pillujutut. Kävin uudelleen Paris No. Vartalonsa on vielä kiinteämpi kuin kuvista voisi päätellä ja kasvot poikkeuksellisen kauniit niistä osa näkyykin yhdessä kuvassa. Ehdottomasti yksi kolmesta kauneimmista tytöistä, jotka olen tämän harrastuksen parissa tavannut. Ajanvaraus hoitui taas esimerkillisesti enkä joutunut Valentinaa odottamaan.

Minut ohjattiin näyttävästi sisustettuun suureen huoneeseen jossa oli suihku, poreallas ja erillinen patjanurkkaus. Oli värivaloja, kynttilöitä, nahkasohvaa jne. Itsekin helposti väitän, ettei sisustuksella ole merkitystä, kunhan on siistiä, mutta kyllä tuo huone taustamusiikkeineen sai jo viisarin värähtämään. Etenkin, kun huoneeseen saapui hienostuneesti käyttäytynyt saksalaiskaunotar, joka tuttuun saksalaistapaan valehteli osaavansa huonosti englantia.

Kuten kuvissakaan, hän ei paljoa hymyillyt. Roolinsa on enemmän vamppimainen ja se sopii kyllä. Hieronnan jälkeen kuitenkin innostui jutustelemaan ja itse hieronta oli intiimiä ja rauhallista.

Satasen taas maksoin ja vähän yli tunnin huoneistossa olin. Valentinan luona voisin vierailla uudelleenkin. Muutaman kerran Berliinissä panohommissa käyneenä annan muutaman suosituksen.

Eli hintataso yleensä on n. Ei kannata maksaa enempää. Suosittelen jälkimmäisiä varsinkin aloitteleville matkailijoille. Kannattaa katsoa netistä paikkoja etukäteen ja etsiä se, jossa on itselleen sopivimmat tytöt. Sen jälkeen soitto etukäteen ja varaus halutusta tytöstä.

Samalla alueella on myös Galicula niminen flat-rate paikka. Sielläkin kannattaa yksi ilta viettää. Vierailuaikan paikka oli aika hiljainen kymmenkunta asiakasta ja 8 tyttöä. Tunnelma oli kuitenkin sopivan rento ja tytöt tanssivat lavalla ja kiertelivät asiakkaiden kanssa turisemassa. Suosittelen Berliiniä tällä hetkellä euroopan ykköskohteena panomatkailua ajatellen voittaa esim.

Satasella saa tunnin palvelun jo monissa Berliinin bordelleissa. Varmaan Berliini Amsterdamin voittaa, mutta voittaako Prahaa? Omasta mielestäni Barcelonakin menee Berliinin edelle, Tsekissä tuntuu kuitenkin paras hinta-laatusuhde olevan mitä täältäkin lukenut ja oman vähäisen kokemuksen perusteella.

Praha on jäänyt itsellä väliin joten en osaa siitä sanoa. Kerro ihmeessä lisää jos sielläpäin olet pyörinyt. Itse olen Berliinin kannalla koska valikoima on laaja ei pelkästään itäeuroopan tyttöjä, vaan kiinalaista, paikallista , latinoa ja kaikkea muuta tarjolla jokaiseen makuun Amsterdam, Lontoo, Riika ja Budapest olleet sensijaan pettymyksiä Euroopan kohteista. Saksassa myös Hampuri ei ehkä ole aivan maineensa veroinen hintataso hivenen korkeampi ja luonnollisesti suppeammat markkinat mitä Berliinissä.

Mutta yhteenvetona kaikista Euroopan isoista kaupungeista löytyy seuraa helposti ja hieman etsimällä löytää korkeatasoisia seuralaisia hotelli-iltoja viihdyttämään. Prahastahan on paljon tuoreita kokemuksia luettavana tuolla: Missäpäin Berliinissä saa kiinalaista maksullista? Vierailin Euphorie Massagenissa http: Pari päivää ennen matkaani yritin sähköpostilla varata aikaa Margolle http: Lopulta soitin sinne ja ajanvaraus hoitui helposti englanniksi.

Vasta hieronnan jälkeen huomasin, että sieltä oli pari tuntia ennen aikaani kerrottu sähköpostilla ettei ehdottamani aika käy. No sillä ajalla mä kuitenkin paikalla olin eli eivät osanneet yhdistää, että sama henkilö soitti ja lähetti sähköpostin. Talo on vanha ja vähän ränsistynyt, mutta tilava siisti huoneisto sieltä löytyi. Minut vietiin huoneeseen jossa oli iso olohuone ja makuuhuone erikseen.

Suihkuun piti kuitenkin lähteä käytävän toiselle puolen ja kylpyhuone olikin melko erikoisen näköinen: Petollisen liukasta, sai ihan tosissaan varovaisesti hiipiä, ettei ole pää halki jo ennen kuin tissejä ehtii näkemään. Margo on hoikka moskovalaisdaami silikoneilla varustettuna. Olen pienien rintojen ystävä enkä omaa aiempaa kokemusta silikoneista. Melko kovat ja sinertäväthän ne oli ja nännit tuijottivat minua niin hypnoottisesti ettei katseeni meinannut aluksi millään tytön silmiä kohdata.

Arviolta hiukan alle kolmekymppinen Margo kertoi pari vuotta Saksassa asuneensa, hän puhui ihan hyvää englantia. Kasvojensa perusteella olisi voinut olla saksalainenkin ja ylähuulensa oli samalla tapaa hauskasti töröllään kuin jollain ruotsalaismimmeillä.

Nätti likka kaikin puolin. Hieronta oli miellyttävää ja lopuksi hän yllätti akrobaattisuudellaan nousemalla seisomaan yläpuolelleni minua kohti pyllistäen, kumartui siitä jalat suorana runkkaamaan ja vei käteni haarojensa väliin. Muualle häntä sai koskea, mutta ei jostain syystä yläselkään. Minulta kesti jonkin aikaa se hahmottaa ja hän joutui useampaan kertaan kieltämään. Hän myös jotenkin kiusaantui suorasta katsekontaktista.

Luontevuus ei ollut hieronnassa ihan kohdallaan, vaikka jutustelut ennen ja jälkeen meni hyvin. Nettisivuilla kertovat, että heillä maksettu aika on hierontaa, suihkussakäyntien aikana ei munakello raksuta.

Ei se nyt ihan niin mennyt, mutta hiukan yli tunnin kuitenkin siellä viivyin ja satasen se kustansi. Menisin uudelleenkin ja saattaisin pienestä säätämisestä huolimatta antaa Margollekin toisen mahdollisuuden. Kävin samalla reissulla uudelleen myös Valentinan luona, josta tarinoin aiemmin http: Siellä oli kaikki ennallaan ja hän on edelleen ykkösvaihtoehtoni Berliinissä. Moi, Tuli hiljattain vierailtua Berliinissä ja kohdattua Ruotsin lahja Saksalle. Jep paitsi täältä löytyy sitten laajemmin rapsaa ruotsalaisilta myös muualta, mutta enimmäkseen kai Saksasta.

Onko Ritter 11 Tiffany vielä pystyssä? Itsellä paikasta hyviä kokemuksia, mutta tietoa netissä kehnosti nykyjään. Tuli muuten tsekkiläisten kanssa juteltua tuosta, kun omasta mielestä tsekkiläiset on ehkä hieman avoimempia kuin saksalaiset, tai sitten olen vain oppinut puhumaan paremmin englantia matkaillessani Sanotaan tähän vielä etten tarkoittanut tuolla ilotyttöjä, vaan ihmisiä yleensä muissa palveluissa. Saksalaiset ilotytöt on ihania siinä missä muun maalaisetkin. Ei sitä aina edes ilotyttöjen kanssa jutella syvällisempiä juttuja.

Heidän kanssaan on kuitenkin se seksi tärkein asia, siihen toki lisäksi mausteena ne kiihottavat keskustelut, heh. Sitten vielä korkeat korot ja seksikkäät vaatteet ja mitä vielä D Kaikkea on mitä voi pyytää varmaan. Berliinissä on kyllä paljo nähtävää ja koettavaa, iha mahtava paikka monellaki tapaa. Jollai Demin palstalla voisin suositella esimerkiksi kävelyä Kreuzbergin ja erityisesti sen SW 61 osassa. Kävelyn lomassa on mukava piipahtaa oluella tai iha vaa teellä jollai semiboheemilla terassilla.

Täällä sivulla suosittelen kaikille Artemista. Se on yks Saksan parhaista saunaklubeista vaikka onki vähä keskivertoa tyyriimpi. Artemiksen jälkeen voi sitte mennä tallustelee vaikka tonne Kreuzbergiin. Menkää vaikka Charlottenburg asumaan Berliinissä.

Omasta mielestä majoitus Kreuzbergissä on melko huono. Maksaa mieluummin hieman enemmän siitä, että pääsee kunnon hotelliin yöksi. Hintataso kaupungissa on kuitenkin jotain e yöltä. Ei kandee mennä Kreuzbergiin, paikalliset poliisit tulee pysäyttään sut vahingossa ja siinähän venailet. D Ei vaan, mutta en oikein digannut siitä osasta Berliiniä itse ja suosittelisinkin kaikille Artemikseen menijöille esim. Charlottenburg kaupunginosaa, kuten varmasti olen täällä jo monesti todennut.

Se on edullinen ja lyhyt matka Artemikseen. Ostakaa muuten se Berlin Guide, eli Berliini opas. Siinä on nämä nähtävyydet ja kaikki hyvin. Onko sulla Poika Tampere ollu ongelmii poliisien kanssa Kreuzbergissä? Aika ihme juttu kyllä. Jonku aikaa asustellu siinä kaupungissa ja se oli kyllä iha mun lempipaikkoja vähä ku Hesassa Kallio, mut tietenki valovuoden viihtysämpi. Sellane sopivan boheemi kaupunginosa ja nyt puhun siitä joen toisesta puolesta missä on paljo viihtysiä terasseja ja muutama tosi hyvä ravintola hyvällä hinta-laatusuhteella.

Siellä toisella puolella jokee mäkää en viihtyisi. Siitä tulee mielee lähinnä Lähi-Itä. Mut Artemiksesta ollaa varmaa samaa mieltä et siellä kannattaa kyllä käydä. Varmaan se kun oli hollantilainen toveri messissä ja satuttiin meneen väärään paikkaan väärään aikaan. Ei muuten mitään ongelmia ja koenkin oloni turvalliseksi Saksassa myös öisin. Kannattaa silti hankkia kunnon majoitus siellä. Hän ei tosin tullut Artemikseen. Oli lähinnä sellainen hengailu kaveri samassa paikassa asumassa.

Menin silti asumaan myöhemmin mieluummin tosiaan sinne Länsi-Berliiniin ja aion mennä jatkossakin. Lyhyt matka Artemikseen ja saa hyvin yönsä nukuttua. Tietty vielä myös hyvät aamupalat. Kokeile seuraavalla reissulla sellasta ravintolaa ku Defne Kreuzbergissä.

Ei kannata yhestä huonosta kokemuksesta masentua. Käytiin me oikeastaan joissain paikoissa ja täytyy kyllä sanoa, että siellä päin kaupunkia on edullinen hintataso. Tietysti myös hyvää ruokaa oli tarjolla eri paikoissa.

En lähtisi Kreuzbergia kuitenkaan ensimmäisenä suosittelemaan. Omasta mielestä se on sellaista nuhjusempaa paikkaa, edullistahan siellä on mutta niin on myös muualla. Berliinissä on kuitenkin niin paljon hienoja paikkoja mitkä kannattaa nähdä. Ja jos on tapana kuten minulla viettää Artemiksessa suurin osa lomasta ja sen lisäksi välillä käydä terasseilla syömässä ja juomassa, niin ei niitä kaikkia edes ehdi nähdä ennen kuin on käynyt siellä useamman kerran.

Kannattaa ilman muuta kierrellä paljon silloin kun ei ole sekstaamassa tai muuten vaan rentoutumassa. Keskustassa ja sen lähettyvillä kannattaa tietysti ensimmäiseksi pyöriä ja katsella nähtävyyksiä, sekä syödä ja juoda hyvin. Lähellä keskustaa on suurinosa hienoista nähtävyksistä ja en ala niitä tässä luettelemaan.

Suosittelen ensiksi ostamaan Berlin Card. Siinä on kaikki nähtävyydet kartalla ja julkisen liikenteen paperikartta. Viiden päivän AB maksaa esimerkiksi vähän alle 35 euroa. Sen voi ostaa lentokentältä tai tilata ennakkoon. Keskustasta paljon itään päin en ole juurikaan ollut.

Spandau on muuten jännä paikka. Se on myös S Bahn ja U Bahn linjojen päätepysäkki. Siellä sijaitsee Berliinin vanha kaupunki ja Spandaun linnoitus, jossa on välillä musiikkifestareitakin jos sellainen kiinnostaa. Suosittelen ehdottomasti käymään noissa paikoissa, hienoa seutua. Wanssee kannattaaa myös käydä katselemassa. Sieltä kun lähdetään takaisin päin kohti Berliiniä, eli Artemiksen, Berliinin stadionin ja Berliinin kasvitieteellisen puutarhan suuntaan, jälkimmäiseen olin muuten silloin menossa, niin siellä on vielä ne ainakin omasta mielestä erityisen hienot asuinalueetkin välimatkalla.

Ensimmäisellä matkallani kesäkuussa Berliinissä jäin pari pysäkkiä aiemmin sattumalta pois ja kävelin niiden ohi. Hienoja taloja siistine katuineen ja uusine autoineen. Nikolassee ja siellä erityiset kadut. Yllämainittuja siellä riittää toki useammassakin paikassa, mutta toi jäi mieleen aivan erityisenä kun kävelin ohi yhtenä kesäpäivänä ja otin muutaman valokuvan muistoksi. Maisemia voi sitten ihailla esimerkiksi sieltä Alexanderplatzin TV-tornista Berliinin ytimessä.

Omasta mielestäni kuitenkin toinen hyvä ja ehkä parempi paikka maisemien katseluun on Panoramapunkt Potsdamer platzilla. Siellä on muuten myös Euroopan nopein hissi, menee oikeesti lujaa. D Ja jos haluaa vielä kauemmas lähteä ja nähdä luontoakin, niin itse menin kerran esimerkiksi Pfaueninsel nimisellä saarella käymään.

Sinne lähti bussi läheltä Berliinin keskustaa ja ajaa lopulta hyvinkin kapeita teitä sinne asti josta sitten noustaan lauttaan, joka menee saarelle.

Sieltä ajaa sitten vuoroja aina väliajoin takaisin Berliiniin. Suomalaiselle Berliinissä on varmaan vähän joka paikassa edullista, mutta kun lähtee hieman kauemmas tunnetuimmista ja isoimmista paikoista, niin hinnat laskee niin ruuassa kuin juomassakin.

Siellä oli hyvä ruokapaikka kun olin siellä. Eksyin sinne jostain vahingossa yöllä kun olin aika humalassa. Olin noussut johonkin bussiin joka vei sinne ja heräsin bussin etupenkiltä kun se ajoi päätepysäkillensä.

Mitään ei oltu viety, vaikka olinkin bussimatkan ajaksi torkkunut. Katsoin refleksistä heti taskuihin että on varmasti lompakko ja puhelin tallessa, olihan ne ja taisin olla jo valmiiksi kädet taskuissa. Bussikuski jotain saksaa selitti enkä oikein häntä ymmärtänyt.

Luultavasti juurikin sitä, että tämä on päätepysäkki mutta huomasin sen kyllä itsekin. Hymyilin, sanoin jotain englanniksi ja saksaksi, nousin bussista ja jatkoin matkaa.

D Joku nuorempi jätkä kadulla neuvoi ystävällisesti lähimmälle Rudowin asemalle kun kyselin vähän missä mahdan olla. Ei tarvinnut edes kauaa kävellä kun tällainen mukava jätkä tuli kadulla vastaan, vaikka oli jo yö. Lähellä asemaa pienessä ravintolassa vähän aikaa ennen kiinni menoa oli onneksi eräs mies asiakkaana joka osasi englantia ja toimi mulle tulkkina kun tilasin kahta ruoka-annosta ja otin juomakaapista lisää kylmiä oluita.

D Kaikki eivät oikein osaa englantia kauempana Berliinissä, muistin sen jo esimerkiksi vierailustani vanhassa kaupungissa ja oma saksan kielitaitoni on melko kehnoa. Ulkona oli lämmin ja oli hyvä syödä terassilla yölläkin, ja ne ruoka-annokset oli sellaisia saksalaiseen tyyliin herkullisia isoja jotka jaksoi just ja just syödä.

Olihan siinä nälkä ja janokin jo. Ja tämä postaus ei mitenkään taas liittynyt Berliinin naistilanteeseen. Kyllä tulee paljon kierreltyäkin ja rapsittua valokuvia erilaisista upeista nähtävyyksistä ja paikoista, mutta en niitä aiemmin ole tänne jaaritellut. Täällä kun tuo puheenaihe keskittyy, tai no pitäisi ainakin keskittyä maksullisiin naisiin ja seksiin. Kiva kuulla välillä mitä muutaki kaupunki tarjoaa. Lisää vaan yleisinfoo, kiinnostaa kyllä. Hyvä postaus Poika Tampere vaik tossa ny oli melkei kaikki turistikliseet Berliinistä.

Edelleeki Kreuzbergi o sellane mesta mihi kannattaa mennä tutustuu, siellä o viihtysiä terasseja ja ei todellakaa mitää slummii. Siis jos oot kanaalin oikeella puolella ku siellä toisella puolella meininki muistuttaa vähä lähi-itää ja o aika slummimaista.

Me puhutaa ny Poika Tampere iha eri mestoista vaikka molemmat Kreuzbergissa onki eli menkää sinne keskustasta oikeelle puolelle kanaalia olevaan osaan Kreuzbergista.

Ja siellä on myös ehkä koko Berliini paras turkkilaine ravintola Defne http: Mut tää ketjuha o tosiaa Berliini ny ja tässä ketjussa on siis varmaa iha suotavaa puhuu muustaki ku pillusta. Eli lisää vaa Poika Tampere ja peesaa aapelii et lisää tällasta muiltaki. Berliini vielä käymättä ja voisin hyvin kuvitella että lähiaikoina menisin. Vaikka kyseessä oiis vaan parin päivän juttu niin en kuitenkaan jaksaisi kokoajan olla sen perässä. Tarviin muutakin mielenkiintoa reissuihin. Hän kielsi osaavansa englantia, mutta perusasiat ymmärsi.

Rinnat ihan kiinteät, kasvoiltaan näytti mielestäni paremmalta kuin kuvissa ja hymy oli herkässä. Toisella kertaa tuli ensimmäinen huono kokemus tuossa paikassa. Kuvat on otettu ammattitaidolla. Ei ole mikään hoikka nainen, kuten kuvista voisi päätellä. Rinnat on varmaankin luomut, kuten väitetään, mutta roikkuvaa sorttia. Koko vartalo ei oikein ollut hieronnassa mukana ja pilluun ei saanut koskea, muilla ei tuollaista rajoitetta ole ollut.

Englantia tämä latvialainen puhuu hyvin. Sama omistaja on avannut toisenkin hieromon samoille seuduille: En ole siellä vielä käynyt, mutta samoja hierojia näyttää molemmissa työskentelevän ja huoneisto näyttää yhtä tasokkaalta kuin vanhempikin paikka.

Ajanvaraukset mulla on tuossa firmassa onnistuneet aina hyvin sähköpostilla useammankin päivän etukäteen. Muutaman kerran Berliinissä tullut käytyä ja täytyy sanoa, että homma toimii. Vapautunut mesta, kukaan ei tuijota pahasti jos kävelet bissepullon kanssa kylillä ja täydennystä on kiva ostaa vaikka metroaseman kiskalta. Metrot helppokulkuisia ja tuli käytyä junalla katsomassa Sachsenhausenin keskitysleirikin. Bisse halpaa, safka halpaa ja jos turnauskestävyyttä löytyy niin baareja auki koko yön.

Oranienstrasse on älyttömän pitkä baarikatu, jossa myös ruokapaikkoja. Tuosta saa jotain käsitystä https: Noista berliinin katuhuorista sellainen varoituksensana, että pyytävät kuulemma ihan kaikesta lisämaksua. Tyyliin tissiinkoskeminen muutama kymppi, pusu sama ja niin pois päin. Lopullinen hinta esim tunnin setistä useamman satasen. Jos siis haluaa normipalvelun. Yleinen mielipide lienee että Berliinissä noi katutytöt on niitä kaikkein välteltävimpiä, kaupungista kun löytyy niin paljon hyvääkin meininkiä.

En ole ikinä kokeillut kadulta. Hyvännäkösiä naisia siellä kaduillakin silti näkyy. Pitihän siellä syksylläkin taas käydä, vaikka viimekertainen kokemus oli huono. Tällä kertaa olikin yksi parhaimmista hieronnoista missä olen ollut. Hän ei käyttänyt öljyä lainkaan. Tykkäsin ettei selkäpuolen hieronta kestänyt kauaa eikä Moe tuhlannut aikaa käsien ja jalkojen hierontaan vaan oli oikeasti body-to-body hierontaa.

Antoi imeä 'naulakkomaisia' nännejään ja pusutteli suulle. Juttukumppania hänestä ei saanut. Hymyili ja naureskeli ja tuntui ymmärtävän mitä kysyin, mutta vastaukset oli hyvin lyhyitä.

Seitsemän vuotta kertoi Saksassa asuneensa ja oli oppinut maan tavoille eli posliini löytyi alakerrasta. Syksyn sateissa tuli vierailtua Berliinissä ja taksi vei meidän Chez Michelle -nimiseen strippimestaan.

Pyysivät sisäänpääsystä 50 euroa joka oli ihan törkeähinta, varsinkin kun sisäänpääsyyn kuului ainoastaan 1 juoma. Naikkoset kävi heti uhreihinsa käsiksi ja alkoi vinkumaan samppanjaa, kukaan ei juurikaan pyörinyt tangolla ja kaikenlisäksi joumienhinnat oli ihan pilvissä. Itse ajelin puolituntia takahuoneen kopissa Romanialaista nuorta neitiä, jolla oli ihan törkeä kiire ja joka pummi rahaa ties mihin syyhyn vedoten.

Muikkelin kertoi varoituksen sanan että omistaja yrittää kusettaa ja niinhän se loppuilta menikin siinä kun selviteltiin loppulaskua. Kallis ilta , kusetuksen maku jäi suuhun mutta parempi sekin kuin sateessa seisoen.

Pois lähdettäessä taksikuski kysyi suoraan että mitä helvettiä me tälläsessä paikassa tehdään kun lähellä olisi ollut laadukkaampi ja halvempi Rush Hour Mutta itse ainakin vältän Chez Michelleä jatkossa enkä kyllä toivo että kukaan muukaan sinne menisi. Berliiniin tosiaan menossa vapuksi, enemmänki kiinnostaa nuo laadukkaammat hupakot kuin mitä noista all inclusive paikoista löytyy. Berliiniin vie tie ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa.

Käsittääkseni kaupungissa on siis ihan laillinen bordelli, jossa naisia on tarjolla? Onko kokemuksia ja missä sijaitsee?

Minkälaisia muita vinkkejä nimenomaan naisten suhteen arvon palstaveljiltä löytyisi? Olen kiitollinen jokaisesta vinkistä. Innostuin googlettamaan Berliinin bordelleja. En tiedä mitään bordelleista, mutta veikkaisin, että alueen perusteella pystyy tekemään jo aika paljon valintaa paikan suhteen.

Pikahaulla ainakin mun silmiin pomppasi alueen ja google-arvostelujen mukaan http: Mutta kadulta ei Berliinissä tyttöä missään nimessä omasta mielestäni ellet ole ihan hädässä. Mitä olen katutyttöjä nähnyt niin aika surkea meininki Die sozialen Probleme und Missstände dort sind groß, die Strukturen schwer durchschaubar. Auch das neue Prostituiertenschutzgesetz trägt hier wenig zur Verbesserung der Lage bei.

Tämä ei siis pohjaudu mun omiin kokemuksiin palveluista mitenkään eli omasta kokemuksesta en voi puhua. Ainiin, omasta kokemuksesta voin puhua tälläisestä eroottisesta teatterista: Muistaakseni katsomoon sai ostaa alkoholia alkoholin juonti katsomossa ei tosin kovin erikoinen juttu Saksassa: D mutta erilaista kuin Suomessa Asiaan sen kummemmin lisättävää, tuota Artemista suosittelen, ei anna mitään uutta mutta tuttu ja turvallinen, rauhassa saa suomi-poika kulttuurishokistaan toipua Jostakin luin täällä tänään sellaisen väitteen, että taksit voisivat viedä Artemikseen pyytäneen asiakkaan johonkin muuhun paikkaan, joka maksaa taksikuskille provikaa.

Kirjoittelen tällä kertaa Berliiin osioon jos olisi parempaa menestystä kuin muualla. Viikko sitten kävin Berliinissä caligula nimisessä paikassa jossa olen aiemminkin vieraillut. Paikka on lähellä keskustaa vilkkaan kadun varressa, isot mainokset ikkunassa kertoo että on saapunut oikeaan paikkaan.

Ovella oli vastassa tuttu järjestysmies joka kertoi hyvällä englanilla että säännöt on entisestä hieman muuttunut, kassalla sai euron hintaan rannekkeen ja neljä "dollaria" joita huoneisiin mennessä pitää tytöille antaa maksuksi. Lisää näitä "dollareita" saisi lisää 20 euron kappale hintaan, en tarvinnut. Rannekeen merkitys ei minulle selvinnyt koko illan aikana.

Maksun jälkeen pääsee sisälle baariin joka näyttää ensi silmäyksellä miltä tahansa baarilta, mutta skriiniltä näkyvä porno kuitenkin erottaa heti paikan muista. Kaikki juomat niin alkottomat kuin oluet drinkit ym. Paikalla oli pari selvästi iäkkäämpää asiakasta jotka keskittyi täysin juomis puoleen, lisäksi paikalla oli pari aasialaisen näköistä turistia.

Pian oluen saatuani tuli viereen istuun noin 50 vuotias nainen, tätä ei tarvitse säikähtää, hän on henkilökuntaa ja kertaa paikan säännöt ja muutenkin saattelee alkuun paikassa ensi kertaa vierailevat. Ensimmäisen dollarin käytin entuudesta tutun romanialaisen kanssa, ikää hänellä reilut 30v mutta hyvä kroppa ja tosi iloinen asenne, puhuu erinomaista englantia, annoin 20e tippiä.

Tarjosi huoneeseen mennessä tutun kuuluisen listan ekstroja, joita kaikki tuntuvat tarjoavan, olen tyytynyt sanomaan että annan tippiä mutta en halua ekstroja. Ensimmäisen kierroksen jälkeen katselin hieman tarjontaa ja join pari olutta, yksi tyttö oli tosi hyvä näköinen ja treenattu kroppa, mutta hänellä riitti vientiä niin tiuhaan että en päässyt häntä pyytämään huoneeseen mikä jäi hieman harmittaan.

Toisen dollarin käytiin nuorempaan, tosi puheliaaseen romanialaiseen joka ei edes seksin aikana pystynyt oleen hiljaan vaan vitsaili kaiken maailman asioista, orgasmin aikaan totesi että "now I kill you" ja hymyili leveästi. Mukava kokemus kaikkinensa, annoin 20 e tippiä. Kolmas valinta oli heikko, kello oli ehkä 23 ja paikalle oli tullut pari uutta tyttöä ja asiakkaita oli ehkä , myös pari paikallista moniosaaja jotka jaksoi pitkän aikaa huudella tanssiville tytöille kaikenlaista niin saksaksi kuin englanniksi ja jollain mulle oudolla kielellä, heidän lähdettyä ilmapiiri puhdistui selvästi.

Kuitenkin valitseman tyttö tyytyi olemaan juuri puhumatta mitään, sanoi vaan että lähetyssaarnaja olisi ok.

Puolen yön aikoihin paikalla oli jo selvästi enemmän turskia, oikiastaan paikka jo ihan täynnä, huomasin silloin tajuttoman hyvän näköisen tytön, eikä ihme että en huomannut aiemmin kun hänen poistuttua huoneeseen oli jo seuraava odottamassa valmiina pyytämässä huoneeseen.

Lähdin kuluttamaan viimeistä dollaria vaalean romanialais tytön kanssa, ainut tapaus joka ei osaanut kovin hyvin englantia, mutta muuten hyvä pano. Tippasin 20e ja jäin vielä hetkeksi juomaan olutta ja katsoon menoa. Paikalla oli muutamana aasialainen asiakas ja ehkä vain puolet oli saksalaisia, moni tuli jutteleen milloin mistäkin, ja kaikki aloitti jo lähtökohtaisesti englanilla.

Pari nuorempaa asiakasta oli tosi päisään mutta muuten ei mitään örveltämistä näkynyt. Jatkan saksan matkan raporttia joku päivä kun jaksan. Tietääkö kukaan jotain pornahtavaa mestaa Berliinistä johon voisi mennä turvallisesti viettämään iltaa nuoren viehättävän ladyn kera, jossa olisi strippausta tms seksuaalista touhua kiihoitusmielessä ja voisi viettää iltaa kuitenkin kaikessa rauhassa seuralaisen kanssa?

Insomnia en ole vielä käynyt mutta kohta ois tarkoitus mennä on ainakin paikka, jossa erilaisia teemailtoja, saattaisi löytyä jotain. Muina iltoina sitten on eri meininki. Mutta toki kaikilla on oikeus kieltäytyä seksistä ja sanoa pukille kapuavalle tuntemattomalle swinger-iltanakin että sori mutta ei sori.

Tosin miksi sitten mennä paikalle lainkaan luomaan ikävää ilmapiiriä? Ei se pelkkä katselu tarkoita mitään erityistä kiinnostusta, se on vähän sellanen miehen elämään kuuluva juttu. Ja kaikesta päätellen naisen elämään kuuluva juttu vielä enemmän. Että unohda vaan tissisi ja keskity siihen vastapuoleen. Kun sopiva osuu kohdalle niin isket kiinni vaan hyvällä itseluottamuksella.

Eritätin hieno homma nimittäin jos naisen itsetunto perustuu johonkin muuhun asiaan kun tisseihin. On vuosien varrella kehittynyt sellainen mielipide että isot rinnat ovat jopa vastenmieliset. On tullut vastaan sellaisiakin isoja jotka eivät tunne mitään. Mitä pienemmät sitä herkemmät. Tuo 85 cm on siis vartalosi ympärysmitta rintojesi alta. Eli aika isoiita olet tai lihava tai sitten cm pitkä. Juu on aina yhtä hämmentävää kun naiset eivät itsekään tajua rintaliivien kokomerkinnöistä mitään Itse olen kokoa 70F-G, eikä minulla todellakaan ole jättimäiset rinnat, ja sitten 85DD väittää olevansa siro mutta valtavapovinen?

Sen verran toki minullakin on kokoa että miehet huomaavat vaikken pidä syvään uurrettuja paitoja, mutta ei mitään kipuja tai muita haittoja. Ja niistä katseistakin pitää vaan ottaa ilo irti ;. No ei mua ainakaan kiinnosta pienet rinnat. Kyllä sen verran täytyy olla, että on käsistä pursuaa yli. Itsekin olen enemmän naisen peffasta kiinnostunut kuin tisseistä, mutta kyllä pienet tissit ovat aika nolot ja tunnelmanlatistajat.

Sama kuin miehellä olisi joku pikkurillin kokoinen nysä. Eihän omalle kropalle mitään voi, mutta ei toisten tarvi siitä tykätäkään. Minunkaan rintani eivät herätä erityisempää kiinnostusta miehissä, vaikka on D-kupit. Älä viitsi, aikuinen ihminen!! Valehtelet kuin hevonen laukkaa. Kyllähän siinä ittensä homoksi alkaa mieltämään jos kiihottuu poikamaisista naisvartaloista,hyi hemmetti..

Muotoja täytyy olla kyllä naisella mitä kosketella. Ei yhtään kiinnosta eikä innosta alkaa näytellä että mmm ihanat rinnat,tahdon kosketella niitä kun ei tiedä miten senkin ihmeen edes tekisi. Mies ei halua 5. Vain mielenvikainen oidipus kompleksistä kärsivä nysäkulli haluaa nuolla ja puristella naisten rintoja.

Pieni on kaunista 5. Kyllä pienet rinnat ovat myös seksikkäät. Omalla naisella on super suuret luomu rinnat jotka kohta roikkuu navasssa asti.

Eivät todellakaan ole kiihottavat. Pienet rinnat ovat aina "oikeassa" paikassa ja saavat naisen tuntumaan nuoremmalta. Selvästi jonkun pienirintaisen kirjoittama. Säälin kyllä naistasi , että tuollaisen kumppanin on joutunut parikseen ottamaan. Kuten jo aiemmin kirjoitin, oikeanlainen kumppani rakastaa naisensa rintoja eikä todellakaan puhu tuolla tavalla niistä jollain palstalla.

Pienet rinnat ovat hyviä-tyttömäiset. Itse pidän ulkonäöllisesti tärkeämpänä pakaroita. Jos sinulla on hyvä ahteri, ole tyytyväinen siitä. Monilla naisilla nimittäin ei ole. Rintojen koolla ei ole muuten väliä, kunhan ovat saman kokoiset: Älä pilaa terveyttäsi jollain silikoneilla, kadut niitä jälkeenpäin kuitenkin.

Olet varmasti kaunis juuri tuollaisena kuin nyt olet. Itseäni ainakin alkoi kiinnostaa ja mietityttää miltä näytät Miksi tissit ovat ne tärkeimmät. Voihan naisella olla huonot hampaat tai huono luonne. Jos olet vielä nuori, ei huolta, ne kasvaa iän myötä ja varsinkin, jos saat lapsia. Imettäminenkään ei pikkutisuista rumenna, päinvastoin! Itse kuulin nuorena itseäni vanhempien miesten huutelevan minulle ohi kulkiessani, että eihän sulla ole edes tissejä, ja silloin sattui, nyt ajattelen viisaammin!

Nuo miehet olivat tyhmiä ja itsekkäitä ja esineellistivät naiset seksiobjekteikseen. Onneksi en joutunut sellaisten "saaliiksi"! Sain arvokkaamman miehen, joka ei arvostellut minua fyysisten ominaisuuksieni mukaan, ja minusta rumasta ankanpojasta tuli vuosikymmenten aikana upea joutsen!!!

Miehelle, joka näki minussa muutakin kuin olemattomat rinnat!!! Jenni vartiainen on Suomen kauneimpia naisia ja hänellä on tosi pienet tissit. Näytää silti hyvin menevän On sulla sit pienet rinnat tai isot rinnat, niin sinä olet silloin viehättävä, kun menet ulos, luotat itseesi, et murehdi niistä rinnoistasi, olet positiivinen ja ulospäinsuuntautuva ja yllättäen monikin mies sinua pitää hyvinkin viehättävänä. Voi ne isot rinnat olla, mutta eipä ne tee sinusta sen viehättävmpää, jos asenteessa on ongelmaa.

Sitäpaitsi, nainen jolla on hitusen pienenpi rintamus näyttää usein paremmalta vaatteissa ja voi käyttää enemmän erilaisia vaatteita, kuin isorintainen. Ja en sano tätä siksi, koska olisin isorintaisia vastaan. Olen itse isorintainen ja monet vaatteet joita haluaisin käyttää näyttävät vain typerältä näiden lollojen kanssa.

Ja oikeanlainen mies oppii rakastamaan just niitä sun rintojasi sellaisena kuin ne on. Hei Itse olen pitkän ikäni aikana aina pitänyt pienirintaisista naisista. Suuret rinnat eivät herätä valtavaa mielitekoa mutta ne pienet Et varmasti tunnista mistään sitä "oikeaa" miestä jonka mielestä pienet rinnat on paremmat mutta on meitä muitakin kuin minä.

Toivottavasti sattuu vastaan se oikea. Sitten siitä takaapäin panemisesta kuten sanoit. Itselläkin se on suuri mieliteko mutta suuteleminen ei oiekin niin onnistu. Kuitenkin kunnon suudelmat ovat aivan huiminta erotiikkaa ja todella seksikästä.

Siksi on aivan välttämätöntä olla välillä kasvokkainkin. Eniten kai tuo asento on sitä mitä voi vaihdella, onneksi. Eikai kukaan nyt tissien koon perusteella itselleen naista hae. Kyllä se kokonaisuus ratkaisee. Keskenkasvuiset klopit niitä tissejä katselee. Itsellä on ollut nuorena pienet tissit ja raskauden aikana suurenivat.

Nyt vanhempana haikailen pienien tissien perään. Suurista rinnoista ei ole muuta kun haittaa, siinä ne vanhemmiten alkaa roikkua vatsan päällä ja hiostavat ja painavat hengitystä ja niskaa ja hartioita.

Silikonit kertoo kyllä huonosta itsetunnosta ja ovat typerän näköiset pallot. Kun tapaat oikean miehen, niin ei siinä tisseillä paljon merkitystä ole. Unohda koko tissit, kyllä ne siitä kasvaa kunhan saat lapsia ja vanhenet. Aloittaja, suosittelen hankkimaan heti aivoimplantin kun sellainen keksitään. A cup Jorma 5. Joo-o, en jaksanut lukea kaikkia viestejä Teet miten vaan, niin Nam! Olet herkku joka tapauksessa. Varhaisaikuiset miettivät rintojen kokoa tai sitä mitä Salkkareissa tapahtui eilen.

Kun saavutat aikuisuuden, osaat suhtautua asiaan oikein. Voi kuule, hyvä bepa pesaa isot rinnat. Ei sen parempaa kuin hyväperäinen nainen ja kiihkeä, nam. Parhaimmat kokemani tissit olivat tripla A. Kone starttasi kuin ammuttu kun painoi jompaa kumpaa niistä! Höps, älä tommosia mieti. Mää haaveilen kiinteemmästä pepusta, hoikemmasta olemuksesta kg, vaikka on H kuppi. Ärsyttää, kun miehet töllää tissejä.

No hyvä alku jo, kun -5kg lähtenyt 1,5 vk: Eti itestäs parempia puolia, just kiintee peppu, hoikka olemus, kauniit kasvot. Etsin määkin ylipainosena itsestäni hyviä puolia pitkä, kauniit pitkät paksut hiukset, hyvä iho. Mutta Onnea sinulle kilojen pudotuksessa.. Taas täällä on puhumassa jotain alle viisivuotiaita!!!!! Hakeudu hoitoon kiiresti lääkäriin!

Minullakin on pienet rinnat Asiaan miehenä tykkään pienistä tisuista, ja se on kai suhteellisen normaalia täysi-ikäisenä, eikä haitta vaikka olet vanhempi kuin 38V Luultavasi rintojen koko merkitsee Sinulle enämmän kuin miehille.

Jos etsit miestä, jolla tykkäämiskriteeri on pienet rinnat, niin olet hakoteillä. Kyllä se kokonaisuus on tärkeämpää.

Jos takapuolesi on haluttava, niin ole siitä tyytyväinen. Sinulla on ihan hyvät rinnat! Ei niiden tarvitse olla jalkapallon kokoisia Rintasi suorastaan kiihottavat minua!! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Naisen aidot rinnat ovat ihanat! Niiden hyväily ja reagoiminen saa miehen kiihkoon. Mikä määrittää teitä mielyttävien rintojen koon?

Rintojen tilavuus vai rintojen suhde kantajaansa? Näetkö rinnat yhdenvertaisina, koska ne on tilavuudeltaan ja samat vai vaikuttaako rintojen koko suhteessa kantajaansa mielipiteeseesi? Näetkö rinnat yhdenvertaisina, koska ne näyttävät suhteessa kantajaansa samalta vai vaikuttaako rintojen tilavuus mielipiteeseesi? Tässä kaavio helpottamaan ajattelutyötä: Aloittajan tilannetta ajatellessa voisi hänen hoikan vartalon AA rintoja verrata isompi kokoisen naisen AA rintoihin, jotka ei einää olisi niinkään "itikan puremat" koska täytettä löytyy enemmän ja aloittajan päällä nämä samaiset rinnat olisivat jo B-kupit, mutta vaikutelma ei suhteessa paljoakaan eroa.

Jos sulla on hyvä perse ja pienet tissit, ni sulla on kuitenki puolet enemmän ku muilla. Joten seki on aika jees. Ole tuhma, ota suihin, näytä persettäs. Elä paa rintsikoita ja vain toppi tai paita että nännit paistaa läpi: Voi tätä' maailman turhuutta. Kun ihmisellä on kaikkea niin rinnatkin pitäisi olla just oikean kokoiset.. Jos olet vielä nuori tyttö niin rintasikin vielä kasvavat, usko se.

Jos asia vaivaa niin käytä topattuja liivejä. Älä edes harkitse silikoneja, ne on bimpoja, aivottomia varten. Kyllä pienet rinnat on ihan kiinnostavat, kiihottavat. Jos mies ihastuu sinuun niin se tykkää sinusta sellaisena kuin olet. Muista että rinnat ovat vain yksiosa kokonaisuutta. Ei se tisseistä ole kiinni! Onnittelut siinulle ja partnerillesi! Katsotaan ne parhaat puolet Muhun ylipäätänsä vetoaa paljon enemmän siro kuin isorintainen nainen. No toki sirollakin naisella voi olla isot rinnat, mutta harvemmin, ne rinnat kuitenkin koostuvat pääasiassa rasvasta.

Mä olen aivan ehdottomasti perse- kuin tissimies. Eli mulle on tärkeetä että perse on pieni taikka sitten vaihtoehtoisesti salilla treenattu kyykkyperse. Hoikkuus ja sirous kiihottaa aivan jumalattomasti enemmän kuin iso perse ja isot tissit. Kun siro nainen ratsastaa päällä niin ai herranjumala, mitään parempaa en tiedä. Hyvä perse on paljon mukavampi asia kuin isot tissit. Ja takaapäin paneminen on parasta Pakko vastata naisena tähän. Minuakin aikaisemmin häiritsi oma pienirintaisuus, siitäkin huolimatta että monet minua hyväkroppaiseksi kehuivat.

Nyt kun olen kahden lapsen äiti olen vihdoin oppinut rakstamaan rintojani, ne ovat maailman parhaat maailman tärkeimpien ihmisteni mielestä - lapseni ovat lleet niihin aivan hulluina: Pienet rinnat soveltuvavat imetykseen parhaiten, sillä niissä ei ole niin paljon rasvakudosta tukkimassa maitotiehyitä.

Niin ja olivathan rinnat isot heti imetyksen alettua, kasvoivat kolme kuppikokoa, nyt ne ovat kuitenkin taas pienet. Mutta osaan arvostaa niitä enkä ikinä voisi kuvitellakaan pilaaani niitä silokonilla! Mielesi muuttuu vähintäänkin kun saat lapsia: Sitä ne miehetkin haluavat - tuottaa nautintoa omalle kullalle. Minä olen iso parimetrinen mies ja aina tykännyt siroista naisista. Pienet rinnat ovat kerrassaan ihanat.

Ne vain vahvistavat tarvettani suojella naistani. Olen suht menestyvä johtaja, joten turhja tulla selittämään, että kyseessä olisi joku kompleksi. Minä vain tykkään kun nainen on pieni ja vikisee ja minä vien.

Peppu on paljon tärkempi. Suht menestyvä johtaja pyörii täällä Suoli Sairastatko kenties jakomielitautia vai tykkäätkö puhella muuten lämpimiksesi? Itse olen isorintainen nainen ja voin sanoa, että toivoisin omistavani mieluummin sirommat rinnat ja terhakan pepun. Pidän siroja naisia muutenkin kauniimpina. Isot rinnat ovat aina tiellä , mitkään vaatteet eivät tunnu istuvan jne. Saan myös jatkuvasti katseita ja kommentteja niin miehiltä kuin naisiltakin. Mutta tällaiseksi on synnyttty ja tällaisena lähdetään.

Tulet aivan varmasti löytämään jonkun joka rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Itsekin uskon siihen, vaikka tällä hetkellä ei tunnu siltä. Muista että sisäinen kauneus on tärkeintä: On peppu ja rinta miehiä.

Miellytät toista osaa miehistä. Sinun täytyy vain hyväksyä asia. Ja vielä - kanssanaiset - pysähdytään miksi me alistutaan objektisoimaan itseämme ja toisiamme? Kun mihetkin ainakin ne fiksut hyväksyvät kaikenkokoiset rinnat niin miksemme mekin: Jos on pienet tissit niin tulee tunne kuin jotain kakaraa panisi!! Nainen tuo ne sinulle tykösi. Tää vähän sama kysymys kuin, onko penis parempi isona?

Vasemmanpuoleisista tykkään liikaakin, mutta ne oikeanpuoleiset aina on ällöttänyt, hyi! Nainen on tehty miellyttämään miestä, ja pienirintaiselta se ei onnistu. Toinen tykkää isoista, toinen pienistä. Toinen tykkää vanhemmista, toinen nuoremmista.

Isot kiinteät perseet on parhaita mutta hauskaa se on tissien väliinkin livauttaa. Toisaalta jos olisi kunnolla muodokas iso perse niin se olisi rinnattomalle armahtava lisä. Mies joka ei vaadi naidessa mitään ihmeellistä naisessa tyytyy latteuksiin muissakin asioissa. Komppaan, pienet tissit on kivat,, , ei kaikki akat oo samasta muotista.

Kaikenlaiset naiset on ihania. Mä rakastan pieniä rintoja Laita please kuvia itestäsi sähköpostiin holjoppi luukku.

Laita pussi päähän ja pornolehti selkään. Ei sillä ole mitään väliä. Se on se pääkoppa millä on väliä. Tosin sinun tapauksessa sekään ei ole kummoinen eli suosittelen junan alle menemistä. Minä olen aina pitänyt pienirintaisista naisista.

Unelmanaiseni on hoikka, siro nainen, jolla on pienet rinnat ja pienehkö takamus. En halua arvostella isoja rintojakaan, mutta valitettavasti isomman rinnat eivät sytytä minua läheskään samalla tavalla kuin pienet. Ja hyvin suuret rinnat ovat usein mielestäni rumat. En halua loukata ketään, mutta näin se vain on minun kohdallani.

En myöskään suosittele ottamaan silikoneja. Tokikaan se ei kuulu minulle mitä sinä teet omalle kehollesi, mutta omasta mielestäni lopputulos on melkein aina huonompi kuin omat rinnat.

Miksi pilata kauniit pikku rinnat Tuskin se että jotkut miehet haluavat etupäässä takaapäin johtuu siitä että he eivät pitäisi rinnoistasi. Ehkä se takamuksesi on vain niin valtavan kaunis, että he eivät halua irrottaa silmiään siitä. Täytyy vaan tähän kohtaan sanoa että harvemmin edes katon naisen tissejä sen kummemmin tai välitä niistä muutenkaan pahemmin vaikka heteromies olenkin - osaan sentään katsoa naista silmiin kun puhun sille.

En ole koskaan tajunnut tota tissi-juttua jota kaverit aina sitten ihmettelevät. Hyvännäköinen nainen on hoikka, ja ennen kaikkea sillä on kauniit silmät. Tietysti takamuksella on jonkin verran väliä Se että ihastuisinko ja rakastaisinko sinua ei liity rintoihisi,aivan sama minkä kokoiset ne ovat. JalluJalmari joka tykkää naisista: Tärkein on naama, sitten takapuoli. Silikonit eivät ole miestenkään mielestä hyvät koska ovat luonnottomat pallot.

Ihmettelen että pallot on pysynyt 20 vuotta muodissa. Eli naisten suosiossa, ei miesten. Toivottavasti pallomuoti menee jossakin vaiheessa ohi. Törröhuuliaika meni jo ohi. Ei pienirintainen nainen saa kunnon miestä mistään. Se vain on faktaa että rinnakkaalla naisella on vara valita. Minä näin miehenä jos saisin valita ihanne naisen itselleni niin hän olisi juuri tuollainen kuin ketjun aloittaja on kuvaillut itsensä.

Tunnen ja tiedän useita pienirintaisia naisia joilla on perhe ja kaikki tarvittava maailmassa eikä heillä näytä olevan ongelmia rintojen kanssa. En itse henkilökohtaisesti pidä isorintaisista naisista, mutta jotkut pitävät.

Silikoneja en suosittele kenellekkään paitsi tietysti sellaiselle ihmiselle jolla on pahoja omantunnon tuskia rintavarustuksestaan. Itse taas olen seisoskellut väärässä jonossa kun on "kyrpiä" jaettu: Eli aloittajan kanssa olen varmaan hieman samoilla huolen aiheen linjoilla, jos naisten tissejä voi verrata miesten vehkeiden kokoon näin eri sukupuolten välisinä huolen aiheina Mutta jos tämän ketjun aloittaja "hyttysenpuremat" tykkää tällaisista miehistä kuin kerroin olevani niin otappas tänne yhteyttä niin vien sinut vaikka kahville!

Mistäpä sen tietäisi kuka tykkää minkäkin kokoisista rinnoista, tai mikä hiusten tai silmien väri ketäkin miellyttää eniten.. Kuka tykkää pitkistä, kuka lyhyistä? Rintojen ja takapuolen välisestä suhteesta sanoisin, että kyllä niillä varmasti joku korrelaatio on.

Monesti hieman urheilullisemmilla on kuitenkin ne parhaat takapuolet, mutta toisaalta aika usein iso osa rintojen koosta on vaan rasvaa. Mitä hoikempi nainen, sitä pienemmät rinnat.. Eihän se tietenkään ihan näin suoraviivaista ole, mutta kyllä siitä on totta vähintäänkin se toinen puoli. Yleisestiottaen miehet varmaan useammin kuitenkin kiinnittävät huomiota, sanoisinko "selvästi näkyviin" rintoihin, kuin todella pieniin..

Ja puheet keskenkasvuisuudesta kannattaa tässä kohtaa jättää omaan arvoonsa. Tosiasia on kuitenkin se, että rinnat ovat naisellinen piirre ja useimmat miehet pitävät oikeastaan kaikesta siitä mikä tekee naisesta naisen.

Epätavallisen tasainen etupuoli ei valitettavasti ole kovin naisellinen piirre sinänsä.. Niitä naisellisia piirteitä on monia muitakin.. Rinnoista usein puhutaan, mutta ei se todellakaan ole naisessa kaikki.

Naisellisuus voi näkyä monessakin paikassa, ja saada niin monenlaisia ilmentymiä että ainakin minulle olisi suoranaista tuskaa edes yrittää määritellä mistä oikeastaan itsekään pidän. Nainen on kuitenkin kokonaisuus..

En minä ainakaan pysty sanomaan että joku tietty rintojen koko olisi paras.. Se riippuu niin paljon naisesta miltä näkeminen tuntuu. Ja toisaalta siinähän se, tunteessa..

Ei se loppujen lopuksi ole maailman tärkein juttu miltä kukakin näyttää. Vaikka epäilemättä jonkin verran voi helpottaa kiinnostaviin ihmisiin tutustumista jos näyttää poikkeuksellisen hyvältä. Kiitos asiallisesta ja fiksusta kirjoituksesta Sama se on miehillä hävettää kun on, niin pikkunen kyrpä. Olemme erinlaisia etsi sellainen joka kiihoittuu sinusta. Pienet terhakat on sata kertaa paremmat, kuin isot ja roikkuvat rinnat.

Ei kukaan katso pienirintaisia naisia. Iso rinnat vie voiton Ihme höpinää tuo "sinut itsensä kanssa, itsetunto" blaa blaa. Pitääkö sitä yrittää mielistellä kun jokainen silmillä varustettu ihminen tietää kumpi kerää katseet.

Ne saa aina halutessaan pois jos alkaa tuntumaan siltä, että miehet katsovatkin minussa sitä kohtaa missä lukee "olen sinut itseni kanssa". Eihän kukaan rintojen kokoon voi vaikuttaa,ne on mitkä on,paitsi hankkia silikonit! Kylläpä tämä on saanut ihmisten kiinnostukset heräämään. Minäkin olen pienirintainen, mutta eipä ole ongelmaa ollut.

Kyllä ne terhakat "teinitisut" kelpaa monelle! Aloittaja, B-kupit eivät ole ihan jees vaan D-kupit. Hommaa silikonit, elämänlaatusi paranee kertaheitolla. Lainaa pankista, hyvä sijoitus. Rinnaton nainen ei ole mikään nainen. Ei ihme että miehet tahtovat panna takaapäin. Ei voi vaatia miehiä kiinnostumaan sellaisita, mitä ei ole! Onpa naisilla nyt rinta ongelmia? Pitääkö "sinä" nainen tuhota vartalosi silikoneilla ja sitä kautta terveys loppuelämäksi!

Naiset miettikääpä asiaa terveyden kannalta eikä vain että rinnat pitää olla suuret ja takapuoli haluttavan näköinen?!? Silti julkisuudessa "naiset" arvostelette kun miehet katselevar naisten takapuolianne?? Olenhan sinkku mies ja eipä tartte riidellä naisen kanssa. Jos kasvot eivät ole kauniit, kukapa silloin kiinnostuisi?

Ketjun aloittajaa muuten askarutti miten tunnistaa pienistä rinnoista pitävä mies ja miten saada mies huomioimaan perseen lisäksi myös rinnat, tiedoksi teille jotka keskustelette siitä, kuka pitää minkäkin kokoisista rinnoista.

Joku pitää isoista rinnoista, joku pienistä ja joku äidistä ja toinen tyttärestä, entä sitten? Itse pidän pienistä rinnoista, se tosin ei lue otsassani.

Eiköhän pienistä rinnoista pitävän miehen tunnista siitä, että hän tuijottaa pieniä rintoja teltta housuissa? Ja vaikka olenkin mies ymmärrän, että naisilla on rintojensa kokoon liittyviä komplekseja.

Tunnustan myös olevani tyytyväinen siitä, että miesten penikset eivät joudu samanlaisen vertailun kohteeksi kuin naisten rinnat.

Itelle sillä rintojen koolla ei ole koskaan ollu mitään merkitystä, aina jos oon ihastunu tai kaks kertaa elämässäni rakastunu nii se on kyllä ollu naisen luonteesta ja persoonasta kiinni. Ja se et nainen on sinut itsensä ja kroppansa kanssa nii saa miehet pyörimään ympärillä. Mua vetää puoleensa vahvat ja itsevarmat naiset.

Jos pitää hoikista naisista, on tyydyttävä suht pieniin rintoihin. Rinnathan ovat pääosin rasvakudosta. Ainoastaan muutamilla luonnonoikuilla on suuret rinnat, vaikka paino on ihannelukemissa. Moni nainen olisi ikionnellinen jos heillä olisi samanlainen seksikäs ja kiihoittava peppu kuin aloittajalla. Mutta sehän ei tuolle tytsylle riitä, ei, hänpä haluaa miehen, joka "vaatii" pieniä rintoja naiseltaan!!

Sehän on ihan yhtä typerä vaatimus kun isorintaisuuskin!! Hyväksy ne miehet joille rintojesi koolla ei ole merkitystä. He ovat varmasti parempia kuin pienirintaisuutta vaativat miehet. Hoh hoijaa sanon jälleen kerran: Kaikki mehet eivät todellakaan pidä isoista rinoista, jotkut pitävät isoista ja jotkut pienistä, se on fakta!

Itse ole aivan heikkona hoikkiin ja todella pienirintaisiin naisiin, en tiedä miksi, mutta niin se vain on. Isot rinnat eivät kiinnosta millään tasolla ja ovat todelliset erotiikan tappajat minulle, silikoonit on totaalinen turn off. Itse en edes haluaisi seurustella isorintaisen naisen kanssa. Miksi tästä asiasta pitää edes vängätä? Synti aiheuttaa pahaa oloa kaikille osapuolille. Ota usko vastaan ja tee parannus Seksi kuuluu vain avioliittoon.

Mikähän siinä on kuin nainen antaa, niin on jakorasia. Jos ei anna niin on pihtari? Laasosen opetuslapsethan ovat sitä mieltä, että kaiken maailman kurjuus johtuu pihtaavista naisista.

Miehen nykyistä alennustilaa parantaa ainoastaan se, että miehet saavat enemmän seksiä. Naisen pitää myös ymmärtää parisuhteessa, että mies tarvitsee seksiä myös muilta naisilta. Nimittäin tykkään pienirintaisista ja hoikista naisista. En arvosta kokoa takapuolessakaan. En ole täysin tietoinen noista kuppien kokoluokista, mutta keskusteluun johdattelevan naisen kuva ylävartartalosta herättää kiinnostusta. Isot rinnat ovat vain tiellä ja tekee kipeää kun ne lentelee valtoimenaan kuin mitkäkin kassit.

Miehetkään juokse alasti kun vehjeet hakkaa reittä vasten. Tietysti kunnon synnyttäjä tarvitsee valtavat maitokannut. Jos soutu on kutakuinkin kuin nuoren neidon voi kokkapuun ja peräsimenkin pidon tyystin unohtaa.

Sun pitää vaan korostaa niitä muita hyviä puolias. Laita vaikka kireet nahkahousut jalkaan baariin riittää miehiä varmaan vaikka kuinka paljon. Olisipa minullakin A tai edes B.

Olen pitkä ja painoa on 52 kg. Kuitenkin rintaliivinsä koko pitää olla 70 ja kuppikoko vähintään C. Ei ne kuitenkaan silmiinpistävän isot ole.

Nuorempana herättivät kiusallista huomiota. Tisseistä huomauttelu on selvä turn-off. Minulle on ihan samantekevää mitä joku muu, olisitteko mies tai nainen, ajattelee tisseistäni tai muustakaan ulkonäköni liittyvästä seikasta. Minä pidän pienirintaisista naisista. Älä ole huolissasi rintojesi koosta koska on paljon miehiä jotka pitää pieni rintaisista naisista. Itsekin lukeudun niihin miehiin jotka tykkää pieni rintaisista naisista.

Koska olen itse huomannut että pieni rintaiset naiset syttyvät paljon paremmin seksin aikana kun mies hyväilee niitä kun iso rintaiset naiset. Olet tavannut vain vääränlaisia miehiä.

Lähettele mulle päin s-postia niin voidaan jutella kahden kesken asioista halttunen. Sunnuntai terveiset Toni ;. Mutta mikä hintasi olikaan per tunti? Viddu missä utopiasssa elät.

Ai että nainen heti pistää sulle yksärii ja haluu panee? Herää peräkamarin poika ja lue käsityölehtiä. EI rinnat merkkaa mitään vaan se nainen millanen itse on.. Kyllähän juttu on näin. PIenirintaista en panisi, en edestä enkä takaa. Mikä se sellainen nainen on jolla ei tissejä ole? Taidat olla aivan munaton, ainakin juttujesi perusteella. Mikäs mies se on jos ei ole munaa fyysisesti eikä psyykkisesti. Ja vika ei ole rinnoissa vaan aivoissa.

Ei miehet niin ahdasmielisiä ole etteivätkö pienirintaista kelpuuttaisi. Enemmän kuuluuttaisin naisten asenteeseen muutosta siitä metrilenkistä. Mikäli asia vaivaa aivan jatkuvasti ja olet aivan varma että esim. Ennen moisia on syytä harkita asioita perusteellisesti ja varsinkin että onko se todella tarpeen. Olet varmasti tosi upea pakkaus sellaisena kuin olet ;- Voimia sister!

Paras on kuitenkin se, mitä löytyy naisen pään sisältä. Minä pidän, suorastaan rakastan pieniä rintoja! Millainen mies sitten olen: Katsotaan mitä tästä tulee!

Lähetänkin heti privaa ja ehkä pian tapaamme. Toivottavasti et ole feikki. Lifti haluaa stadista jonkun uuden herkun. Lupaan huonoa seksiä, pienellä munalla mutta suurella egolla. Älä Lifti hyvä unohda sitä nopeata singermäisesti tikkaavaa persettäsi: Thanks, viestejä tulee mutta viagrasta en tiedä mitään: D Tervetuloa minunkin puolestani. Olet turvassa minulta kin , koska olen nykyään uskollinen yhden hupakon mies.

Hiustesi väri olisi kuitenkin juuri se oikea. Nyt tiedät Viagrasta jotain. Nimittäin sen, että se pistää sitä vetäneiden ukkojen kasvot punoittamaan kuin Petterin terskan. Miksi mun oli pakko avata tämä ketju? Esittäytymisiä uudet tytöt - Pömpsy. Piti ihan kuriositeettina kokeilla ehdinkö postaamaan tähän ennen EasternFuckeria Sinussa ei ole muuta vikaa kuin sijainti.

Sijannissa ei ole mitään vikaa. Tervetuloa ja tavataan pian.: Missä suunnilla otat vastaan ja millaiset strategiset mitat sulla on ei kannata yrittää huijata, otan oman mittanauhan mukaan? Kaikkien uusien tyttöjen pitää jättää kuvitukset Naisen tissit-, peppu-, jalat-, pillu-, silmät-, maha- ja korkkariketjuihin. Nonni, nyt se Lauramaija on hävinnyt kokonaan Ei se mihinkään ole hävinyt älähän turhaan hätäänny: Näillä kahdella on samat kuvat mut ikä ja pituus poikkeavat.

Moikka, 20 vuotias opiskelijatyttö täältä Turusta ja uusi alalla! Pituutta ja painoa suurinpiirtein 55kg. Punanen tukka, isohko tatuointi kädessä ja nännikorut. Saa ottaa yhteyttä, ilmoituksen teen kun ehdin. Sedät jo ottaneet yhteyttä päätellen siitä, että kirjoittelet privoja. Harmi, että olen vähintäänkin tauolla. Kannattaa myös kertoa hieman informaatiota tai saat viestiä Tirpoilta, Etanoilta ja Nuijapäiltä jossa tiedustellaan mittojasi.

Mikäli joku on kiinnostunut pikkuhousujesi väristä ehdotan a poista viesti tai b yritä myydä ne hänelle Yritin vain lyhyesti kertoa, Tervetuloa. Mikäli joku on kiinnostunut pikkuhousujesi väristä ehdotan a poista viesti tai b yritä myydä ne hänelle Eli keskeinen informaatio puuttuu: Siitä huolimatta onnea bisnekseen!

Lienet jo saanut ensimmäiset yhteydenotot. Tervetuloa cococo ja muut uudet hupakot! Ja muuta oleellista, kiitos! Ei ole kuin vain yksi etana ja hän ei kirjoittele uusille tytöille kään enää privoja.

Korkeintaan toivottaa avoimesti tervetulleiksi sen enempää tiedustelematta tai liehittelemättä, kuten tällä kin kertaa; tervetuloa cococo. Pahoittelen, että esittäytyminen foorumilla on jäänyt.. Olen Maria M, 26vuotias vaalea cm pitkä ja 58kg nainen.. Olen tehnyt dominointisessioita jo pitkään, mutta koko herkku on ollut vasta muutaman kuukauden ajan tarjolla.. B-rappu on ja pysyy kiinni mutta a-rappu on varsin napakassa kunnossa.

Tervetuloa cococo ja Hattara, ehkä tapamme, mutta domina mulla on kyllä omastakin takaa, joten voinemme keskittyä itse asiaan. Muih miehet ja herrasmiehet! Toivottavasti vaihdat kuvasikin aitoon ilmossasi. Joo luinkin jonkun tekstin missä päättelit että mun kuvassa on joku Mari vai mikäseoli: Kyllä se niin vain on, että kuva on minusta otettu ja minun, eikä sitä tietääkseni olla julkaistu missään lehdessä tai muuallakaan.

Villerius on nyt tainnut erehtyä. Ja jos et tuota usko niin tule ihmeesä tapaamaan mua ;! Mä oon vähän tyhmä, mutta en löydä susta mitään kuvaa. Niin ja älä välitä tosta Villeriuksesta, jos se olisi nainen, niin olisin varma että sillä on vaihdevuodet päällä.

Olenko unta nähnyt vai olenko muuten tullut höperöksi, ko edelliset esittelysi sekä muutama muu viesti hävinnyt forkalta. Hävinnyt myös nikkisi siten, että uudelleen olet rekkauntunut. Kuten edelliseen esittelylyysi kommentoin, forkan salat ainakin näyt osaavan, niin nyt totean että olet kyllä huippu. Mä huomasin muuten ihan saman asian: Tervetuloa SuviLarissa joukkoon tummaan, noihin lolloihin mä haluaisin upottautua: D Nätinnäköinen on vartalokin: Jospas sitten minäkin hieman esiintyisin.

Tummahiuksinen ilopilleri lahden alueelta: Kaikki tummahiuksiset on pois EF: Nyt on oikea värisävy hiuksissa. Ottakaa hupakot kuva mukaan kun menette kampaajalle väriä vaihtamaan. Yhdelle petelle on varmasti kysyntää Porissa. Olitko muuten tyttö vai tyttöilijä?

Tervetuloa minunkin puolesta kaikille uusille naisille, kun tulette ilahduttamaan meitä miehiä tänne forkalle: Porissa olis urheilullista miestä valmiina tositoimiin! Tervetuloa Pete,hyviin tapoihin kuuluu myös ilmoittaa onko blondi,sekä tisuista maininta ovatko törötisut,myös korkkareiden korkeus olisi syytä mitata. Älkääs pojat kiusatko tulokasta liiaksi. Kerrankos sitä väärään ketjuun kirjottaa, eikä virhettään huomaa tai ainakaan osaa korjata.

Jos on yhtään samalla tasolla itseni kanssa tietotekniikan kanssa: Kaipa se täytyy täälläkin käydä esittäytymässä! Ihanainen stadista tässä moi! Asustelen itäisessä osassa pääkaupunkia ja mahdottoman paljon on ylimääräistä aikaa! Tulkaahan pitämään neidolle seuraa! Hei, Olen uusi ryhmä. Minun ensimmäinen vierailu Suomessa! Olen dominatrix Independent Escort. Kanssa Origins Latinalaisen ja pohjoismaisen kulttuurin.

Puhun sujuvaa ruotsia, Englanti ja Espanja. Toivon tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä, sekä miehiä asiakkaat ja naiset. Hei, olen uusi kuopion alueella. Ja sitten mittoja ensin, cm, 52kg, hiukset lyhyet ja tummat, rinnat B75, ikä Enpä ole aiemmin tätä tehnyt rahasta , mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Profiilin luon heti kun ennätän. Annan Annalle pienen vinkin miten Anna pääsee antamamaan mahdollisimman usein. Täällä on monia kuvaketjuja. Niihin kun kontribuoi niin johan alkaa privat lennellä.

Tummahiuksisia hupakoita onkin jo kaivattu. Toivotan hyviä hetkiä alalla. Olen Susanna, vuotias nainen Lappeenrannasta. Minulla on paljon tatuointeja ja jokunen lävistyskin löytyy. Suhtaudun seksiin intohimoisesti ja haluan tehdä siitä itselleni ammatin. Olen erittäin avoin kaikelle ja kokeilunhaluinen. Toivon löytäväni täältä herrasmiehiä tai vaikka renttuja, jotka ovat kiinnostuneita hyvästä seksistä.

Kysy palveluistani rohkeasti tai esitä toivomuksesi. Opettelen vielä käyttämään foorumia ja luon profiilin mahdollisimman pian. Forkalla on ollut vähän hiljaista viime ajat, mutta tämä ketju on poikkeus. Tervetuloa Susannasi, sitten vaan ilmoitusta pakertamaan.

Kylläpä susannasi on aika tiukkapakkaus,: Elämäntehtäväni on koittaa pitää toinen tyytyväisenä. En juokse kello kaulassa enkä siis vilkuile sitä turhan tarkkaan, en ota aikaa suorituksissa minuutilleen. Hyväksyn kaikenlaiset olennot, kunhan ovat puhtaita. Ei siis ainakaan tarvitse ujostella. En vielä perehtynyt miten tämä systeemi toimii, mutta eiköhän se valkene: Ai mittojakin pitää laittaa: Moi ja iloista kevään alkua koko foorumin väelle! Täällä kirjoittelee vuotias nätti ja iloinen opiskelijaneitokainen Helsingistä.

Uteliaisuus alaa kohtaan on ollut vahvasti läsnä jo pitkään ja oman elämäni Neiti Etsivänä eli amatöörisalapoliisina olen seuraillut ahkerasti näitä foorumin edesottamuksia viime juhannuksesta saakka.

Nyt on sen verran kevättä rinnoissa tällä kiihkeällä tyttösellä, että ajattelin viimein laajentaa käsitystäni sihteerihommista teoreettiselta tasolta käytäntöön asti ja kirjaimellisesti panna menemään: D ja tietenkin vihdoin myös osallistua keskusteluihin!

Parit ekat tapaamiset oon ehtinyt jo yksityisviesteillä sopimaan ja niitä saa lähettää, ilahdun kovasti kohteliaiden herrasmiesten viesteistä ; Jotta ei jää jaaritteluksi ihan niin isketään nyt sitä numeraalista faktaakin tiskiin: Lyhyehkö neiti olen siis, tosin korkkareitten kanssa eli lähes aina huidellaan reilusti siellä senttimetrin paremmalla puolen. Vaan huikeista koroista huolimatta tai ehkä nimenomaan niiden takia?

Peppu on mukavan muhkea, uuma kapea, tissit söpösti törröllään ja silmät siniset. Viraalit lentosuukkoset joka suuntaan!

Toivottavasti tulet joskus Tampereellekkin vierailemaan. Kiitokset, Pimu ja Raksa! Saa nähdä minne kevät vie, Tampere on kauneimmillaan kun Koskenrannan puissa alkaa lehdet vihertää Olipa reipas esittäytyminen ja oppi-isäni Huorapukki Makupalan rapsa tosi hyvä.

Kiitos, kokkeli ja Dupin ja Cd! Reipas tyttö olenkin kaikin puolin ;. Moi kaikille ja toiminnan pitäisi alkaa viikon sisään. Alueena Hki ja myös muut kaupungit. Pitää vaan saada ensiksi homma käyntiin. Jotta ei jää jaaritteluksi ihan niin isketään nyt sitä numeraalista faktaakin tiskiin: Olet todellakin lueskellut foorumia kunnolla. En voi muuta sanoa kuin, että tervetuloa!

Uskon, että pärjäät alalla. Tervetuloa Neilikka ja Suloinen. Mukavat nimet molemmilla, jotenkin kevättä ilmassa. Tervetuloa Neilikka ja Suloinen tänne foorumille ilostuttamaan meitä kaikkia: Tervetuloa Cristina, neilikka ja Suloinen.

pane perseeseen escort sopot

Pane perseeseen escort sopot -

Tuossa olisi jutuntynkää Berliinin hieronta kannelmäki erotiikka tube Englanniksi http: Kai siitäkin sitten joku voi jonkun kiksin saada. Harmitti vaan ettei ehditty panna kauaa kun aika loppu kun alussa vaan maattiin jutellen ja söpöiltiin. Tilanteen huvittavuus ei ihan minulle auennut. Isot rinnat eivät kiinnosta millään tasolla ja ovat todelliset erotiikan tappajat minulle, silikoonit on totaalinen turn off. Tuli muuten tsekkiläisten kanssa juteltua tuosta, kun omasta mielestä tsekkiläiset on ehkä hieman avoimempia kuin saksalaiset, tai sitten olen vain oppinut puhumaan paremmin englantia matkaillessani Joku lienee jo kaiken tämän sanonut, mutta sanoinpahan vielä minäkin. Se saadaan muuttamalla omia ajatuksiaan. En ole kyllä Artemiksessa taksilla käynyt, mutta ei sen luulisi olevan ongelma. Oli siinä muitakin käynyt mutta tämä oli namu. Jos sulla on hyvä perse ja pienet tissit, ni sulla on kuitenki puolet enemmän ku muilla.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *