saara prostituoitu sihteeriopisto forum

En vielä oikein osaa, vaikka elätän itseni kaupankäynnillä: Himohupakoitsija Myytkö sä mummoille niita Kirby- imureita? Myytkö sä mummoille niita Kirby- imureita? Mistä ihmeestä sä tiedät? Niitä nyt sinkoilee joka puolelta. Mutta on 50 eurolla tippaaminen on tolloutta. Eihän kyseessä vain ollut myöhästymissakko, jos velkoja maksettiin. Nyt muuten nähtiin taas, miten hupakoiden pitää aina sotkeentua näihin ketjuihin, joissa turskat jakavat vinkkejä toisilleen. Höps tämä mikään vinkkiketju ole, Palu: D Aloitusviestikin on enemmän taivasteluluontoinen: Sanot että 50 eurolla tippaus on tolloutta.

Minä naisena sanon, että se on herrasmieheyttä ja luokiteltavissa eräänlaiseksi lahjaksi esim. Asiakas saa käyttää rahojaan miten haluaa, eikös vaan. On huonompiakin kohteita kuin hupakon tippaus. Jos Saara on saanut tippiä, olkaamme vain iloisia. En muista olisinko koskaan kokenut niin, etteikö se viidenkympin tippi olisi tuonut vähintään samanlaista nautintoa kuin perusmaksu.

Joko heti tai seuraavilla tapaamisilla. Ei meillä tolloillakaan 50 tippi joka viikkoinen juttu ole. Nainen toki olet, muttet sinä tuota naisena sano. Minä en kyllä ymmärrä, miten tippaava asiakas olisi jotenkin tollo: Tippejä tulee aina silloin,tällöin ja ainahan se lämmittää mieltä, että joku haluaa näin osoittaa palveluni olleen erinomaista.

Olen myös nuorena tyttönä saanut tarjoilijana paljon tippejä, sekä miehiltä, että naisilta. Itselläni on myöskin tapana tipata, kun olen kokenut saaneeni erikoisen hyvää palvelua. Se, että haluaa palkita saamansa erinomaisen hyvän palvelun, ei ole mitenkään typerää. Mutta välttämätöntä se ei toki ole. Enkä itsekään kaipaa jenkkiläistä palvelurahakulttuuria tänne. Tippi voi olla silloin paikallaan, kun koetaan saaneen parempaa, mitä on odottanut: Että mitäpä sitä ilmaiseksi jakelemaan eldoradoaan.

Jos siviilissä sekstailisin komean miehen kanssa, saattaisin ihastua hurjastikin ja kärsiä sydänsurua siitä etten voi saada häntä, mutta huorana ollessa surua ei tule, eikä haikailua miehen perään.

Jotkut turskat kirjoittavatkin, että maksavat huoralle nimen omaan lähtemisestä, ettei tyttö odota hauskanpidon päälle yhteistä tulevaisuutta tms. Ainakin jos minä saisin siviilirakkaaltani rahaa, olisin vähemmän "Justiina" ja enemmän "Marilyn Monroe" ; ehkä.

Yhden illan ilmaispanoja en harrasta. Ilmaiseksi annan vain hälle, joka on elämäni mies kullakin hetkellä. Siinä olet oikeassa, että taisin sanoa asian prostituoituna On ollut in fact henk. Siinä oppii paljon erilaisista miehistä ja heidän metkuistaan sekä ihmisyydestäkin.

Voi niitä naisparkoja, jotka elävät elämäänsä koskaan edes kokeilematta tätä. Tässä sinisilmäisyys ja hyväuskoisuus karisee, hyvä koulu naiselle. Himohupakoitsija Olen joskus tipannut, vastavuoroisesti olen saanut parempaa palvelua seuraavalla kerralla. Jotkin suomitytöt ovat antaneet suikkarin suoraan OWO: Minusta tuollaisilla summilla tippaaminen paremman palvelun toivossa on vähän sama kuin naiselle baari-illan tarjoaminen seksin toivossa.

Saa tai ei saa, ja sitä ei voi etukäteen tietää. Minulla yksi syy hupakoiden käyttämiseen on saamisen varmuus. Jos haluan owoa, pyydän sitä. Jotkut pyytävät siitä ekstrahintaa, ja tilanteen mukaan maksan tai en. Suomessa tippaaminen säännönmukaisesti on tolloutta siksi, että täällä tippi sisältyy jo valmiiksi hintaan. Pelkkä erinomainen palvelu ei minusta ole syy tipata, vaan palvelun pitää olla poikkeuksellisen erinomaista. Tällaista palvelua olen saanut kerran.

Valitettavasti silloin ei ollut tippauslisää mukana, mutta häntä saatan tipata, jos vielä tapaamme. Ehkä joku tarjoaa baari-illan seksin toivossa, mutta Palu On mukavia ihmisiä, jotka saavat iloa toisen palkitsemisesta. Ehkä heille pitäisi opettaa enemmän analyyttistä motkottajuutta. Mä olen saanut joskus keikkamatkoilla tippiä sellaisen tapaamisen jälkeen, joka ei omasta mielestäni mennyt hyvin. Luulen, että tippaus tuli mukavasta keskustelusta.

Ettei vain sekin olisi suuri vääryys? Hupakoilla ei toistaiseksi ole työehtosopimusta ja vakiota palkkaa, johon sisältyisi tippi. Olisiko pitänyt mennä väliin estämään, että "Hei, älä anna sille rahaa, tippi on jo sen palkassa! Jos annat, olet tollo. Itse en juuri tippiä anna sihteereille.

En myöskään koskaan tingi heidän pyydetystä palvelumaksustaan. Useimmiten se on oikein määritelty sisältöönsä nähden. Jos nuori ja hemaisevalta näyttävä kotimainen sihteeri pyytää puolen tunnin ajasta asiakkaalta euroa voidaan siihen odottaa sisältyvän varsin tasokasta ja kattavaa palvelua. Kun sitten vastaavanoloinen niinikään kotimainen sihteeri pyytääkin euroa tuosta puolesta tunnista ja palvelu on vähintäänkin samanveroista kuin ensinmainitulla sihteerillä on tipin annolle perusteita.

Paras tippi joillekin sihteereille voi olla juurikin se, kun asiakas tulee toistekin samaisen sihteerin luokse. Mä luulin et huorat ei tykkää siitä basaari hinnoittelust jossa hinnat o sovittavis ja tingitään koko ajan. Mut ku hinta joustaa toiseen suuntaan niin sit siitä hinnoittelu tavast tykätäänki. Itse diggaan et hinta on se mikä o ilmoitettu tai sovittu eikä sit mitää tinkimisiä tai perseen nuolemis tippejä.

Otto tuon kiteyttikin hyvin. Alaspäin hinta ei jousta millään, mutta ylöspäin joustaminen onkin yhtäkkiä hyvä tapa ja herrasmiesmäistä käytöstä. Saavat iloa toisen palkitsemisesta? No eikös se pyydetyn tuntihinnan maksaminen ole juuri sitä? Minä saan iloa siitä, että saan sovitun palvelun. Enhän minä hupakon takia hupakolla käy, vaan oman itseni vuoksi minä palvelua ostan.

Saan minä ainakin ilon jo ihan pyydetystä rahasta. Enkä minä ketään tippaamaan pakota, että ihan vapaaehtoista se on asiakkaille. Silloin harvoin kun annan tippiä koen että saamani palvelu on ollu mulle arvokkaampaa kun mitä on pyydetty. Usein tuon jonkun pienen tuliaislahjan ,suklaata tai jotain muuta. Viimeksi on menny samalle hupakolle 2 Fazerin levyä parin päivän sisällä.

Ja tollostatus mulla on jo ollu kauan ennen kun aloin käydä hupakoissa,mut ei se haittaa menoa. On se hienoa, että on saatu Pohojanmaalle tällainen miesten mies ja hupakointitietäjä kuin Hömmi. Vielä kun niitä rapsoja alkaa tippua, niin sitten meille taivas aukeaa. Miksi ihmeessä likat eivät saisi osallistua hintakeskusteluun? He hinnan määräävät, tarjouksen hyväksyvät tai eivät ja rahat ottavat. Himohupakoitsija No ei kyllä ole näkynyt: Mä oon kalliimmat huorat löytänyt ihan muualta ku täältä.

Naapuripalstan ilman kuvaa on eniten yläkanttiin. Ilmeisesti ne tytöt, jotka eivät ilmoituksessaan kerro hintojaan ovat valmiita neuvottelemaan hinnoistaan. Käsittääkseni Suomi on kuitenkin ulkolaisille tytöille Eldorado, jossa kysyntä ylittää tarjonnan joten mitään tarvetta hintojen laskuun ei ole. Toisaalta jos hinnat olisivat alhaisemmat suosituimpien tyttöjen luokse olisi varmasti tunkua, joten sekään ei olisi maksukykyisten turskien kannalta hyvä. Jos pillu kuin pillu kelpaa niin ei siitä varmasti kannata 60 e enempää maksaa.

Nyt kun sitä noin ajattelee, niin on se oikeastaan hyväkin että näitä halvan pillun perässä juoksijoita on. Jää suositummat ja varmasti laadukkaat hupakot niille, kenelle mikä tahansa pillu ei kelpaa.

Ei se hinta huvikseen ole kalliimpi No nyt alkaa vaikuttaa siltä, että mr jurristia on tullut tapaamaan mr alzheimer, kun kerran hinnanmuodostuksen riippuvuus markkinatilanteesta, siis kysynnästä ja tarjonnasta, on kokonaan pääsyt unohtumaan Ei keneltäkään ole oikeasti voinut mennä täysin ohi seksin toteutunut hintakehitys Suomessa: Täysin kotimaisten luvun seksimarkkinoitten ryöstöhinnoista mentiin toiseen ääripäähän, itä-Euroopan pilluviennin vapautumisen aikaansaamaan luvun kaikkien aikojen huora-alennusmyyntiin.

Sitä seurasi luvun ensimmäisen vuosikymmenen viagran ja löysän rahan buustaama nousukausi maltillisine hinnanousuineen kunnes nyt luvun laman ja pienenevien turskaikäluokkien alentaman kysynnän johdosta eletään taas laskevien hintojen aikaa. Vain muutos on pysyvää ja myös entistä nopeampaa! Täysin kotimaisten luvun seksimarkkinoitten ryöstöhinnoista mentiin toiseen ääripäähän, itä-Europan pilluviennin vapautumisen aikaansaamaan luvun kaikien aikojen huora-alennusmyyntiin.

Sori vaan, mutta minulta puuttuu tuo historiallinen näkemys asiaan. Aloitin harrastuksen noin vuosi sitten. Sinä aikana hinnat ovat olleet likimain vakioita Juhannus-aletta lukuunottamatta. Jaa-a, suosituimpia huoria eivät todellakaan ole millään mittarilla ne huorat, joilla on kalenterissa paljon tyhjää, esim. Korkea hinta ei kerro mitään laadusta, sillä laatu on puhtaasti turskan oma subjektiivinen kokemus, ei mikään huoran päätösvallassa oleva ilmoitusluontoinen asia.

Mun mielestä on kunnioitettavaa että pystyt te perustelemaan itsellenne miksi maksatte samasta tuotteesta tuplahinnan. Jopa niin loistava suoritus, että kannattaa ottaa yhteyksiä valtakunnan ykköshuiputtajaan Jyrki Kataiseen. Hänellä on teille varmasti duunia. Ei siinä muutama kymppi silloin paljon paina.

En koskaan tinkaa hupakon määrittelemistä hinnoista, mutta en myöskään toisaalta tippaakaan. Haluaisin ajatella asian niin, että hupakot ovat itse laskeneet jo "tipin" hintoihinsa.

Liian mitätön tippi saattaa olla loukkaava ja liian suuri taas tuo itselle hyväksikäytetyn tunteen. Kumeja olen joskus jättänyt jälkeeni tai tullessani tuonut esim suklaata. Itse näkisin sen parhaana tippinä, että tulee toistekin. Hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan siitä olen täysin samaa mieltä, enkä ole muuta väittänytkään.

Tyttöjen, joiden tavara ei mene muuten kaupaksi on joko alennettava hintaa tai poistuttava markkinoilta. Oletko tehnyt oikein tilastoa? Ulkomaisten tyttöjen tummat voi kai luokitella kotimaisiksi halpiksiksi, koska he asuvat täällä pysyvästi 0,5 h hinta on ollut vakio - e viimeisen vuoden ajan.

Taidat vaan haaveilla hinnanlaskusta, ei minulla toki mitään sitä vastaan olisi. Voisiko tästä tehdä Sihteeriopiston virallisen T-paidan? Toi on liian paljon pientä tekstiä mulle jos joku xxl hupakko kantaa noin paljon tekstiä paidassaan se on jo niin pientä että oletan siinä lukevan joko takuutodistusehdot tai viimeinen käyttöpäivä.

Ehkä joku lyhennys olisi parempi. Varoa pitää vaan, ettei nännit puhkaise silmää tai päätyy sokeaksi vaeltajaksi Silicon valleyhin. Mitäs jos hinnat vaikka puolittuisivat ja tippi annettaisiin palvelutason mukaan mihinköhän hintaan päästäisiin vs. Pitää vaan toivoa että nenä osuu ensin ja pelastaa ,huoman nyt että sormet on kirjoittanu xxl vaikka pää tarkoitti xxs.

No pääasia että tehdään eikä meinata. Jokainen asettaa omat hintansa itse katsomansa arvon mukaan. Kyllä turskat löytää omien mieltymysten ja hintatason mukaan aina sen mikä kyseiselle tarpeelle on sopivaa. Tinkaamisen katson lähinnä ihmisarvoa alentavaksi. Tippaamiselle ei ole tarvetta Joo nää hintakeskustelut on aina yhtä tyhmiä. Jokainen asettaa oman hintansa, ja sillä mennään. Tipata saa, mutta sitä kuskin kukaan olettaa. Eihän Suomessa ole tippauskulttuuria, kuten ei tinkimiskulttuuriakaan.

Tinkiminen on yleisesti ottaen todella urpoa ja törkeää, eikä sillä saa kuin tytön vittuuntuneeksi. Kun lähtee tinkimään niin voi vaikka itse miettiä myisikö sillä 50 eurolla persettään jollekin karvaisille, lihavalle miehelle ; Kärjistys joo, mutta moni ei mies ei myisi persettään läheskään niin vähällä kuin me myydään pillua ym.

Ihan sama kuinka kauan jauhatte, ei ne hinnat mihinkään oo alenemassa: Juu, se on todellakin kunnioitettavaa. Tuli mieleeni kaikki ne unettomat yöt, jotka olen valvonut ja miettinyt vastaavia omituisia käyttäytymismalleja ihmisten rahankäytössä: Miksi joku ostaa Presidentti-kahvia, vaikka Juhla Mokka on halvempaa ja mielestäni selvästi parempaakin? Kahviahan ne on kuitenkin molemmat ja Costa Rica olisi vieläkin edullisempaa Miksi joku maksaa Diesel-farkuista kymmenkertaisen hinnan verrattuna halpahallin farkkuihin?

Miksi joku ostaa sarjan BMW: Kummallakin pääsee paikasta A paikkaan B Miksi kukaan ostaa satojen eurojen uuden iPhonen, kun parinkympin käytetyllä Nokiallakin voi soittaa, tekstata ja surffata?

Mitä järkeä on rakentaa monen miljoonan omakotitalo isolle ja kalliille merenrantatontille, kun voisi asua vuokralla pienessä ja halvassa kerrostalokämpässä jossain laitakaupungin luvulla rakennetussa hometalossa? Kunhan on katto pään päällä En koskaan ole kehdannut kysyä kaupassa ihmisiltä miksi ostit tuota, kun tuo toinen olisi ollut halvempaa, tai hyökätä Absin kahviosta kysymään tankkaavalta Mersu-mieheltä mikset aja Ladalla, mutta pikkuhiljaa olen saanut ongittua mielenkiintoisia tietoja ihmisten syistä panostaa taloudellisesti eri asioihin: Osa ihmisistä on 'merkki-uskollisia', silloin ei hintalapulla ole niin väliä.

Osa ostaa halvinta, aina ja kaikessa. Osalle merkitsee ulkonäkö ratkaisevan suuresti ostopäätökseen olen kuullut tätä kriteeriä käytettävän jopa kahvipakettia valikoitaessa: Osa sijoittaa siihen mihin on ollut aina ennenkin tyytyväinen. Osa sijoittaa johonkin uuteen kohteeseen, koska ei ollut edelliseen kohteeseen tyytyväinen. Osalla ei ole hinnalla yhtään mitään väliä, kun rahaa on kokeilla kaikkea mahdollista.

Osa sijoittaa rahansa siihen, minkä uskoo olevan hänelle paras ja toimivin vaihtoehto. Osa kuuntelee kaverin neuvoja, mihin kannattaa rahansa laittaa. Onko kaikilla perustelut kaikille hankinnoilleen ja sijoituksilleen? Osalla varmasti on, mutta osalla taas ei. On se vaan uskomatonta, kun meitä ihmisiä on maapallolla vain reilut 7 ja silti kaikki eivät ajattele kaikista asioista ihan samalla tavalla kuin minä.

Kun otsikko on tuo, mikä on, niin mistä tässä ketjussa pitäisi keskustella jos ei hinnoista? Meinaan vaan, että kerrankin hintakeskustelu ei ole OT: Että jos anti aiheenmukaiseen keskusteluun on tuota luokkaa, voisi aivan hyvin olla vaikka hiljaa. Ninahan tuon testasi joku aika sitten.

Turska sai maksaa sen summan, minkä halusi. Muistaakseni kyseinen päivä ei ollut hänelle täysi pettymys. Muistan joskus lukeneeni palveluntarjoajasta, joka teki samoin. En nyt muista alaa, mutta hupakointi se ei ollut. Hintakeskustelut on mielestäni aina antoisia, antaa osviittaa mitä kannattaa maksaa ja missä mennään. Itse maksan mitä pyydetään ja en anna tippiä. Täällä Virossa hinnat on tuplaantunut aika nopeasti.

Ei voi mitään ja tuulimyllyjä vastaan ei kannata taistella, tiedänpähän tilanteen, kun seuraan hintakeskusteluja. Minullakin oli kerran hintana ajoissa kotiintulo töistä, mutta pitkäksi meni kuitenkin, kuten yleensä. Sain silti, palveluntarjoaja tinkasi itse Jos en ny ihan väärin muista niin se Niinan kokeilu meni vituiksi. Was I cheated- YES!!! But I was payed over as well.

Joku siis maksoin hyvin vähän, mutta jotkut maksoivat yli normaalin taksan. Jos Nina ei itse ollut lopputulokseen pettynyt, niin ei se minusta "vituiksi" ole mennyt. Tai menihän se ko. Noinhan se tosiaan olikin. Muistinne kaksi kommenttia joissa Nina sanoi tulleensa kusetetuksi ja kusetetuksi niin monilla tavoilla ettei jaksa kertoa. Kai sitä se joidenkin tekemä kusetus vitutti niin paljon ettei halunnut enää ikinä kokeilla samaa uudelleen.

Johtukohan se muute siitä, että ketkä maksoivat vähän niin palvelu oli heistä mahdollisesti huonoa? Vai olivatkohan vaan niin pihejä. D Eiköhän se ole niin tässäkin asiassa ettei Mersua saa Ladan hinnalla ja kun ottaa huomioon Suomen hintatason vuokrissa ja elämisessä niin kyllä se hintatason pitää asettua maassa maan tavalla.

Pitäähän sitä monien ulkomaalaisten naisten saada vielä lähettää perheelleen elämiseen rahaakin. Kyllä tuollainen 60 alkaa olla jo niin alhaalla ettei sillä mitään hyvää sihteerikköä saa, palvelusta puhumattakaan. Ihan hyvin olit saanut esimerkkejä kasaan, mutta tämä liittyy mihin? Notta hohjoijattele ihan rauhassa, saattaa se päivä paistaa joskus risukasaan. Ja jos se paistaa sinne, niin paistaa se vielä sullekin. Ei, vaan siinä Jaguaari liikkeessä kun avaat pelin tinkaamisella niin olet ulkona ennen kuin ehdit Ladaa sanoa.

Eiköhän ole niin, että käyttivät vain tarjoustilannetta kylmästi hyväkseen. Eli palvelu oli hyvää ja Nina kaunis on, todellakin, muistan kuvansa , mutta miehet itse mulkvisteja. On tyyppejä, jotka tekisivät saman tempun vaikka tarjouksen takana olisi maailman kaunein, palvelualttein tai sänkytaitoisin nainen. Mun mielestä on kunnioitettavaa että pystyt te perustelemaan itsellenne miksi maksatte samasta tuotteesta tuplahinnan En maksa tuotteesta, maksan palvelusta. Nainen ei ole esine.

Eiköhän se ole niin tässäkin asiassa ettei Mersua saa Ladan hinnalla ja kun ottaa huomioon Suomen hintatason vuokrissa ja elämisessä niin kyllä se hintatason pitää asettua maassa maan tavalla.

Onko siellä hintataso muutenkin puolet Suomen hintatasosta. Ja mitä Ladaan ja Mersuun tulee, niin arvaapa, tuleeko saksalaisesta huorasta ensimmäiseksi Lada mieleen. Eipäs, vaan se Jaguaari levittää jalat Ja se, mikä on Mersu tai Lada, riippuu katsojasta.

Vanha kunnon Loota-Lada on muuten hiton kaunis auto. Sellainen rekvisiittana kun pääsisi ilmoituskuvat ottamaan.

Mutta me ollaankin oma maa mansikka keskustelussa nyt: Ja jos mä oisin lähtenyt Lähi-Itään niin mun liksa ois tuplat enemmän kuin täällä. Norjassa ne oli 1,5 kertaiset. Ja en mä Norwegianin lennolla Ladasta Mersuksi muuttunut. Vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa turpeesta öljyksi?

Tämän voi päätellä Keski-Euroopan maista, joissa yleinen hintataso on samaa luokkaa ja huorat vähintään yhtä laadukkaita mutta huorat maksavat vain puolet siitä, mitä Suomessa. Jos suomalainen maksaa bemarista tuplasti sen, mitä saksalainen, niin ei kai kukaan väitä sitä saksalaista bemaria Ladaksi ja suomalaista bemaria Mersuksi.

Keski-Euroopassa monet huorat ovat entisistä Itä-Blokin maista sinne tulleita. Maista, joissa korruptio rehottaa ja mahdollisuudet ovat vähäisemmät kuin Länsi-Euroopassa. Maista, joissa tavan työllä ei oikein elä vaikka sitä olisi. Naiset tulevat paremman elämän ja toimeentulon perässä. Saatetaan lähettää rahaa kotipuoleenkin. Tarjonnan lisäys aiheuttaa hinnan laskua. Maahan, jossa prostituutio on sallittu, kuten Saksaan, on ollut helppo mennä.

Onko se sitten hyvä. Ilmankos Suomi kiinnostaa Itä-Euroopan hupakoita, koska täällä voi vielä pyytää kunnollista hintaa. Tänne tullaan halki Euroopan. Mitenköhän käy, jos Suomen hupakkohintataso laskisi Saksan alelukemiin. Olisiko kannattavaa tulla tänne asti esim. Tsekeistä, maksaa kallis majoitus tms? Ruoan ja asumisen hinta nimittäin tuskin on laskemassa lähiaikoina. Halpojen hintojen takia joutuisi ottamaan hervottomasti pokaa, kymmeniä päivässä, ikäviäkin tyyppejä, ja intiimikontaktien määrän lisiessä hupakon riski saada tauteja kohoaisi.

Toivokaa lisää kurjuutta ja eriarvoisuutta Itä- ja Kaakkois-Eurooppaan, niin saadaan vielä edullisemmat halpamarkkinat turskien iloksi. Kyllä, nimenomaan juuri näin. Tämä kun menisi näiden vänkäreiden kaaliin edes pitkittäin. Maahan, jossa prostituutio on sallittu, on ollut helppo mennä. Mitäpä jos keskittyisit pelkästään tänne koto-suomen asiohin. Samaan linjaan kuuluvat puheet pakotetuista huorista, hyväksikäytöstä, parituksesta jne. Eihän se edullisempi kilpasisko millään voi olla asiakasta miellyttävä.

Jotain vikaa on pakko löytää. Olet ilmeisesti unohtanut aiemman jo lainaamani postauksesi, joten laitetaan se tuohon yläpuolelle uudestaan. Eli liittyy juuri tuohon ylinnä olevaan postaukseesi. Jos olet Johnny Deppin kaksoisolento niin silloin sinä, muussa tapauksessa uskallan väittää että minä. Jaguaarisi ei ulkoisesti varmasti muutu Ladaksi tinkiessäsikään, mutta veikkaan että sisäänkulkuaukon saranat eivät ole yhtä hyvin voideltu.

Mieluummin makaan siellä risukasassani hyvän tapaamisen jälkeen hymyssäsuin fiilistelemässä, kuin kulutan aikaani tinkaamassa pariakymppiä pesästä alennusta. No sähän tunnut tietävän lähes kaiken kaikesta? Mistä tiedät mimmien hyväntuulisuudesta jos maksat aina kiltisti mitä pyydetään? Saranoista sama homma, onko kokemusta? Mitä säätä sun kristallipallo lupaa ensi juhannukseksi Hankoon?

Eiköhän se ole niin Palu, että te miehet olette niitä, jotka suljette silmänne paritukselta ja piilopuolustelette paritetuilla käyntejänne. Ulkomaiset tytöt ovat varmasti hyviä ja miellyttäviä, mutta välistä vetäjiä riittää ja siinä mä näen vääryyttä tyttöjä kohtaan. Ensisijaisesti olen naisten puolella, olivat ne sitten suomalaisia tai ulkomaalaisia. Paritus ja välistä vetäminen on perseestä. Kantakaa vain rahaa kansainvälisten rikollisten pussiin.

Joistakin ilmoituksistakin on suoraan pääteltävissä, että tyttö itse ei ole laatinut niitä, vaan toimisto tai muu henkilö. Turskiltakin täällä kuulee puheita toimistojen "sentraalisantroista", ajanvaraajista.

Ja ilmoituksista, joiden lupaukset eivät pidäkään kutiaan paikan päällä. Itä-Blokin maiden jne tilanne on raakaa todellisuutta. Ajatella että on maita, joiden asukkaista kynnelle kykenevät pyrkivät muuttamaan muualle maan sisäisen tilanteen vuoksi.

Väkeä virtaa Länsi-Eurooppaan idän lisäksi Afrikasta. Lähtömaissa korruptio jyllää, joko suora-tai piilodiktaattorit hallitsevat ja köyhät kykkivät. D Tämä hintavääntö ei tule koskaan johtamaan mihinkään ottaen kummankin osapuolen intressit huomioon. Ei se tietenkään tarkoita etteikö siitä voisi käydä keskustelua. Itse tartun vain lihavoituun kohtaan, koska se tuntuu useasti paistavan argumenttina esille.

En oikein ymmärrä tuota vertailua, koska heterolla mieshupakoilla markkinat on lähestulkoon olemattomat, kun naisten ei kovinkaan todennäköisesti tarvitse maksaa saadakseen seksiseuraa. Yritin katsoa listalta löytyneen viiden heteron mieshupakon hintoja. Valitettavasti yhdelläkään ei ollut niitä ilmossa.

Kyseisissä keisseissä taitaa olla enemmän harrastelijapohjaa mukana, mutta tuskin nuo taksat paljon tuosta nousee. Nyt päästään itse asiaan. Onko tuo lihava ja karvainen turska rinnastettavissa siihen, että heteromies joutuisi homostelemaan myydäkseen persettään? Ymmärrän kyllä sen ettei tuollainen turska välttämättä herätä mielenkiintoa hupakossa, mutta ei taida olla ihan samalla viivalla tuo ajatusmalli.

Yhtä hyvin voin kysyä mitä sinä tiedät tyttöjen hyväntuulisuudesta ja kosteusprosenteista pyydetty hinta maksettaessa, kun aina tinkaat?

Tarkat lukijat huomasivat että sanoinkin omia arvioitani veikkauksiksi, eli jos sinulla on lyödä ehtaa faktaa pöytään oman kantasi puolesta, niin tunnustan kyllä väärät arvioni. Minulla ei ole tingitystä piparista ja sen tasosta mitään tietoa, myönnetään, mutta tinkimättömästä on, enkä ole lähiaikoina siihen päässyt pettymään. Sääprofeetta en ole, mutta olen minäkin jokusen naisen seurassa joskus ollut ja tutustunut naisten ajatusmaailmoihin ihan ihmisinä, en panoleluina.

En toki tietenkään samassa mittakaavassa kuin sinä, tuollainen miehinen mies joka saa naisen kuin naisen pöksyt litimäriksi sormia napsauttamalla. Mutta älä menetä toivoasi vielä kokonaan minun suhteeni, ehkä minustakin vielä jonain päivänä tulee mies isolla ämmällä ja opin kohtelemaan naista kuin lihanpalaa jonka ainoa tarkoitus on tyydyttää miehiset tarpeeni.

Outoa kyllä, en vielä tunne muutoksen alkaneen Ilmeisesti jonkun mielestä hinnat ovat yläkanttiin ja jonkun mielestä kohdallaan mutta kenenkään mielestä ei halvat?! Jos tiedät mitä tarkoitan. Yksi asia tällä forkalla on yhtä varma kuin kevät talven jälkeen. Ajatella miten pitkä ketju se olisi jos kaikki se juupas eipäs olisi ahdattu yhteen ketjuun. Jaa ei tää ollutkaan mitä ihmettelet.

Aloita sä huomenna uusi ketju hinnoista. Mä aloitan sit ylihuomenna. Mä voin tosin ratkaista tämän asian kertomalla vastauksen jonka lupaan pitävän paikkansa ainakin seuraavat viisi vuotta: Missähän se risukasa todella sijaitsee: Tämä osoittaa minusta sen, että sinä et tiedä juuri mitään Keski-Euroopan maissa tapahtuvasta parituksesta ja kirjoitat lähinnä ennakkoluuloilla.

Tuo mainitsemasi välistäveto on tietyissä maissa normaalia liiketoimintaa. Tytöt ovat vapaaehtoisesti mukana, ja vapaaehtoisesti he maksavat toimistolle siitä, ettei heidän tarvitse hoitaa tiettyjä juttuja, kuten ajanvarauksia, kuljetuksia pelipaikalle jne.

Minä vertaan parittajaa tuossa tapauksessa enemmänkin työnantajaan. Eri maissa lait hieman vaihtelevat, ja Euroopassa yleisin toimintamalli lienee edelleen se, että tyttö itse ottaa rahan asiakkaalta. Suhde ei ole työsuhde, mutta siinä on samoja elementtejä. En pidä sitä sen enempää vääränä kuin sitäkään, ettei Siwan kassa saa kaikkea sitä rahaa, jonka minä maksan ostoksistani. Myös Suomessa itsenäisesti toimivat tytöt pitävät hinnat hieman alempana kuin kotimaiset tytöt keskimäärin.

Tämä johtuu siitä, että he haluavat maksimoida asiakkaiden määrän. Sinä et tietenkään tätä ajattele, koska sinulle poisjäänyt asiakas ei samalla tavalla ole pois liikevaihdosta kuin liukuhihnaa tekevälle tytölle. Uskoisin, että sinulle vaihtoehtona on joka tapauksessa toiminta, josta et saa korvausta. Ne toimistot eivät ole kansainvälisiä rikollisia, vaan laillista liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä.

Kuten jo aikaisemmin yritin ohjeistaa, kannattaa lopettaa kilpailevien yritysten mustamaalaaminen, varsinkin, jos se perustuu noin köykäisiin tietoihin. Mä tuun taas tiivistään tän jutun. Moni suomalainen huora o valittanu ku runkkarit soittelee ja muutenki olis kiva jos joku tekis varaukset nii olis helpompi huorata. Älkää ny valuko nois kommenteis noitten kriminalisoijien tasolle. Huoh, tuskin tässä kukaan on puhunut suoranaisesti toimitoista. Ikävä kyllä, ihmiskauppaa on,halusitte tai ette.

Niihin tuskin niitä toimistoja tarttetaan. Mutta äh,se nyt ei taas oikeastaan tähän keskusteluun kuulu. Otto varmaan tarkoittaa, että hänen mieslestään olisi helpompaa jos kaikki hupakot olis paritettuja. Tai että siis suomalaiset hupakot haluaisivat, että toiminta olisi ulkoistettu jonnekkin keskukseen minkä kautta ajat voisi varata ja siinä sitten jotkut vetäisivät välistä ja hupakon homma olis vain jakaa pimppiä ja pitää suunsa kiinni hinnoista.

No, kukahan se otti ihmiskaupan puheeksi, kun puhuttiin edullisemmista hinnoista? Ihmiskauppa liittyy ihan yhtä paljon toimistoa käyttävän tsekin ja itsenäisen suomalaisen huoran toimintaan - siis ei yhtään mitenkään. Kummasti se vain tuodaan esille, kun hinnoista puhutaan. Miks Helsinkiin asti piti mennä? Jos paikallisia oot niin kyllähän sun pitäis tietää mistä saa samaan hintaan.? Työ, koti ja uskonto, noista ykkönen ja kakkonen riittänee kertomaan miksi? Ei ole onneksi ollut edes tarvetta etsiä näitä tarjoushutsuja.

Koskaan ei ole ollut vaikeuksia maksaa mukisematta se mitä on pyydetty. Joillekkin se saattaa olla elämäntapa, että juossaan tarjousten perässä koko ikänsä Suoraansanoen naurattaa koko toiminta.

Mielenkiintoista olisi tietää minkälaiselta vaikutatte hupakon silmissä kaikkine tinkaamisineen. Itselleni ei tulisi edes parempi mieli, jos saisin tingittyä hintaa enkä voisi alentua moiseen ihmisarvoa loukkaavaan tekoon. Suomessa on pari kalliimpaa uskomatonta tyttöä keitä on täälläkin parhaiksi kehuttu, kenen palveluita ette onneksi koskaan pääse tuolla toiminnalla kokemaan. Köyhät kyykkyyn, tinkijät torille. Sitä usein saa mitä tilaa.

Tinkaamalla saa Juhla Mokka tytöltä vain Pirkka-panon: Kaupankäynnissä on itse asiassa aika poikkeuksellista, että kauppaa käydään kiinteillä, myyjän asettamilla hinnoilla.

Niin tehdään lähinnä isojen ketjuliikkeiden vähittäismyynnissä sellaisilla aloilla, joilla on olemassa hintakilpailua ja hinnat on asetettu valmiiksi tiukoiksi, mutta eipä sitten juuri missään muussa.

Kaupankäynnissä köyhtyy aina se, joka maksaa ylihintaa. Kun tänään maksat jostain satasen liikaa, se ei suinkaan ole vielä siinä, vaan sinulla on sen huolimattomuuden seurauksena 25 vuoden päästä tonni vähemmän rahaa käytössäsi. Kaiken lisäksi tätä ilmaista rahaa saa tekemättä itse juuri mitään se eteen. Riittää, että ostaa sillä säästetyllä satasella osuuden vaikkapa passiiviseen indeksirahastoon. Vaurastuminen on oikeasti juuri niin helppoa, kuin miltä tuo ylläoleva kuullostaa.

Kyse on vain tahdosta ja asenteesta: Pitää ymmärtää olla maksamatta liikaa siitä minkä saa halvemmallakin, ja sijoittaa säästyneet summat tuottohakuisesti, korkoa korolle toimii varmasti kuin junan vessa!

Vittu ja viina on aina hintansa väärrtti. Näin se vaan on. Pillukin on ikäänkuin joukkoliikenneväline, siinä muna liikkuu edestakaisin kunnes ollaan maalissa. Ainakin mulla on tarkoitus käyttää tähän rakkaaseen harrastukseeni rahaa, eikä säästää sitä mihinkään osakkeisiin: Kalervo hyvä, rahaa voi säästää monella eri tavalla. Esimerkiksi vuositasolla voi ostaa 10cent halvempaa maitoa eikä tarvitse sitä Valion maitoa aina ostaa. Jos juo vaikka litran päivässä perheillä vielä suurempi kulutus niin se on vuositasolla jo iso summa.

Siitä säästyneet rahat voi sitten käyttää miten haluaa Ei ole pakko hupakoinnista säästää. Vai ottaako sinua jotenkin päähän se, että jotkut ovat valmiita maksamaan suomihupakolle tai vastaavasti vähän kalliimmalle tsekkitytölle ihan täyden hinnan? Minua se ei henk. Siitähän ei ollut kyse, että pitäisi käydä vähemmän huorissa, vaan siitä, että kaikki eivät aina tunnu oivaltavan miten suuri vaikutus tämän päivän vähäpätöisiltä tuntuvilla teoilla on tulevaisuuteen.

Ja vaikka en noille hinnastoa esillä pitäville etumaksun kinuajille maksakaan yli makkinahinnan, niin toki vuosien varrella on tullut maksettua huorana ja valitettavasti vain sellaisena aivan loistavalle tapaukselle jo varmaankin lähempänä 20 kuin 10 tonnia oleva summa.

Ne ovat kyllä olleet joka sentti äärimäisen hyvin käytettyjä rahoja! Siihen asiaan on puolestaan vaikuttanut vahvasti käytetty taidokas hinnoittelutapa: Kun tapaamisen lopuksi kysyn, että paljonko olen siitä velkaa, niin rahastava osapuoli katsoo pää kallellaan silmiin ja pyytää arvioimaan itse minkä arvoisena tapaamista pidän, tai keksii jotain muuta vastaavaa Maidosta ei pysty millään säästämään merkittävää summaa, ei sitä kukaan niin paljon pysty juomaan.

Maidon hinnoittelusta näkee kuitenkin miten kauppias suhtautuu kilpailuun. Nelihenkisen perheen maidon kulutus noin kolme litraa päivässä. Niin jos ei juo mitään muuta, mutta käytännössä jossain litran paikkeilla, eli skarppaamalla lähikaupan takanurkan maitohyllyllä pääsee käymään huorissa joka kolmas vuosi Käytännössä kolmen litran paikkeilla. Tuohon kun lisää muut säästöt ruokakorista, mitkä saa aika vaivatta pikkaisella järjenkäytöllä niin säästöä kertyy jo huomattavasti enemmin. Autolla ei ole pakko ajaa Alat selvästi lähestyä asian ydintä!

Itsetarkoituksellinen säästäminen on siinä mielessä turhaa vaivannäköä, että jos käyttää yhdestä kulutuskohteesta säästyeet varat toiseen kulutuskohteseen, niin kaikki menee kuitenkin melko vähällä vastikkeella. Vain käyttämällä säästyneet varat tuoton vivuttamiseen tavalla tai toisella, saa aidosti enemmän varoja käyttönsä. Ootko Kalervo koskaan laskenut, paljonko Rainbow-maitoa saisit vain runkkaamalla peiton alla kotona? Sä et nyt tainnu oikein hiffata; ne on laskenu jo.

Ja seuraavien viiden vuoden aikana tulee taatusti putoamaan lisää, kun Suomen alamäki alkaa todella ja palkat ylipäänsä laskee ja sossutukia joudutaan leikkamaan. Tai no, tietysti eräille pälleille ei hinnat putoa koskaan koska heitä tullaan vetämään nenästä ainiaan. En tiennyt, että hupakoissa käyminen on se millä voi tienata rahaa Tulen toimeen ihan ilman lisäsijoituksiakin. Kysymys oli Kallelle, mutta vastaan omasta puolestani: Mutta sua nyppii se että joku perkeleen mulkku panee samaa huoraa puolella tai ainakin pienemmällä hinnalla, tai jos ei pane niin kuitenkin mietit että voi perkele jos se sittenkin saa halvemmalla.

Tämä ulostulo tuli kyllä vähän yllärinä. En osannut yhtään epäillä sinua minusta fantasioivaksi sateenkaarimieheksi. En ole koskaan törmännyt tällaiseen takuujärjestelyyn, mistä pääsee nauttimaan maksamalla huoralle ylihintaa. Voitko avata sitä hiukan enemmän? Tyttöjen nimiä, kuvia tai palveluja on turha katsoa, koska tavarahan on sitä samaa. Asiahan ei mulle kuulu mutta mielenkiinnolla seuraan keskustelua Kalervo Kanki - Höperöopisto D Oli siellä Eggmontillakin järkeä.

Jatkakaa vaan, popcorneja inhoan mut kai tuolta jtn korviketta löytyy: Rakas Eggmont taisit olla ihan oikeassa. Nykyäänhän saa alle eurolla pillua. Sedät kertoivat että vitosella sai opiskelijatyttöä Eli nyt siis saa "naljällä" markalla. Multa on vaan mennyt ohi nämä sihteerit. Mutta hinnat noin yleisesti ottaen ovat varmaan pudonneet sun apajillasi. Minun apajillani, sanotaan v suomalaiset opiskelijatytöt pyysivät vuonna tunnista euroa ja pyytävät edelleen joten hinnat eivät ole mun seuralaisten kohdalla pudonneet eikä putoa, sillä siihen ei ole tarvetta.

Näin voi myös säästää, jotta saa sen kalliimman hupakon, ettei tarvitse hinnoista valittaa tai käydä tinkimään.. Osta kaupoista vain halpaelintarvikkeita Xtra, Pirkka, Eldorado, Rainbow , vaihda kahvila Cappuccino kotisumppiin, käy baarissa vain joka toinen viikko, ota omat eväät töihin, osta joululahjat alennusmyynneistä, rupea karkkilakkoon, eroa kirkosta, älä vedä vessaa säästät vesilaskussa , mausta vanhentuneet ruoat chilillä. Keinoja on siis monia. Marttojen sivuilta löytyy varmasti kanssa mitä loistavampia keinoja säästämiseen.

Tiedä vaikka saisi kerralla otettua tunnin ajan. Jotenkin jutuistasi aavistin, ettei tuollaisia julkaise ihan punalihasta pitävä hetero. Ja vaikka kaappisi ovi ei vielä raollaan olisikaan, niin saahan noista tuotteista sitä boonustakin, että säästää vielä enemmän.

Mieluummin köyrin itseni köyhemmäksi kuin runkkaan itseni rikkaammaksi. Ja vaikka kaappisi ovi ei vielä raollaan olisikaan, niin saahan noista tuotteista sitä boonustakin, että säästää vielä enemmän Mietit vastausta melkein koko yön, eikä silti tuon parempaa lohjennut.

Hiukan olen nyt pettynyt Rainbow-miehen antiin Huoraaminen on verrattavissa vähittäiskauppaan, johon tinkaaminen ei Suomessa kuulu. Tytöt määräävät hinnat ilmoissaan ja asiakas joko hyväksyy sen tai etsii kukkarolleen paremmin sopivan vaihtoehdon.

Jos hinta ei ole kohdallaan niin kyllä vapaiden markkinoiden pitäisi korjata tilanne kohdalleen tai sitten tytön business loppuu siihen. Lataa lisää ; Arvaa Hymyn hauska julkkispukki — katso video! Helsinki sex ihana pillu. Farkku sex work tampere salaa kuvattuja päivi natrin pillu helsinki domina suomi nussia pillua. Huora salo sinkut laihian motoristit ihanan ison kalun nuolenta.

Koti seksikuvat alasto suomi sex ilmainen karvainen pillu. Ilmaiset pilluvideot tantra helsinki - Skara Lokal Eturauhasen hieronta toiselta nimeltä miehen lypsämien tekee kutaa useimmille.

Milf escort itsetyydytys foorumi Veröffentlicht am Sihteeriopisto escort roseola ihottuma Veröffentlicht am Maksullista seksiä koskevat seksiseuran haku ilmoitukset kielletty ilmoittamisohjeet. Kamasut thumblr "teinin rinnat rakel liekki xvideos" sovituskopissa suihin Paras thai hieronta kiihottavia tekstejä Nainen kiduttaa poikaa. Ikärajoja en Panoseuraa olen hakemassa, en mitään sen kummempaa. Tantra hieronta oulu saija saa orgasmin rentouttava hieronta hakuninmaa katsastus ja porno suomi seksiseuraa.

Seksi elokuvat miehen ejuklaatio video bnaidaan ilmainen thai hieronta. Tunteet nousevat helposti Ihanaa seksiä sm bondage; Kauris ja kalat yhteensopivuus panotreffit; Läppärin hiiri ei.

Ilmaiset pilluvideot tantra helsinki Turku striptease saara prostituoitu Spermainen vittu porno ja seksi omakuva Kiima pillu kiimaisia naisia Veröffentlicht am Fistaus väkisin porni tasuta pillu.

saara prostituoitu sihteeriopisto forum

Saara prostituoitu sihteeriopisto forum -

Sitten olisi kaikille taivas auki ja römpsä puoli-ilmaista. Enkä itsekään kaipaa jenkkiläistä palvelurahakulttuuria tänne. Käytännössä kolmen litran paikkeilla. Turskat keksivät taatusti vielä useampia käyttökohteita niille rahoilleen, joita eivät antaneet huoralle!

Saara prostituoitu sihteeriopisto forum -

Ja tollostatus mulla on jo ollu kauan ennen kun aloin käydä hupakoissa,mut ei se haittaa menoa. Maahan, jossa prostituutio on sallittu, kuten Saksaan, on ollut helppo mennä. Tippejä tulee aina silloin,tällöin ja ainahan se lämmittää mieltä, että joku haluaa näin osoittaa palveluni olleen erinomaista. Asia mitä itse kritisoin ja vastustan on ainoastaan tinkiminen, ei normaali hintakeskustelu. Täysin kotimaisten luvun seksimarkkinoitten ryöstöhinnoista mentiin toiseen ääripäähän, itä-Europan pilluviennin vapautumisen aikaansaamaan luvun kaikien aikojen huora-alennusmyyntiin.

No saanhan mä kirjoittaa. Mutta mitä sä niistä kostut jos et osaa leipäläpeäs aukasta sillon kuin pitäis? Onneksi olkoon ilmaispilperosta, omituinen hinnoittelu tuolla hutsulla.

Voi helvetti mikä tollo. Siis toi sun asiakas. Olisit antanut pitkin korvia. Musta tuntuu et ne tollo-vibat lähtee ihan jostain muualta tällä hetkellä Se oli varmaan meikäläinen. En vielä oikein osaa, vaikka elätän itseni kaupankäynnillä: Himohupakoitsija Myytkö sä mummoille niita Kirby- imureita? Myytkö sä mummoille niita Kirby- imureita? Mistä ihmeestä sä tiedät? Niitä nyt sinkoilee joka puolelta. Mutta on 50 eurolla tippaaminen on tolloutta.

Eihän kyseessä vain ollut myöhästymissakko, jos velkoja maksettiin. Nyt muuten nähtiin taas, miten hupakoiden pitää aina sotkeentua näihin ketjuihin, joissa turskat jakavat vinkkejä toisilleen. Höps tämä mikään vinkkiketju ole, Palu: D Aloitusviestikin on enemmän taivasteluluontoinen: Sanot että 50 eurolla tippaus on tolloutta.

Minä naisena sanon, että se on herrasmieheyttä ja luokiteltavissa eräänlaiseksi lahjaksi esim. Asiakas saa käyttää rahojaan miten haluaa, eikös vaan. On huonompiakin kohteita kuin hupakon tippaus. Jos Saara on saanut tippiä, olkaamme vain iloisia. En muista olisinko koskaan kokenut niin, etteikö se viidenkympin tippi olisi tuonut vähintään samanlaista nautintoa kuin perusmaksu.

Joko heti tai seuraavilla tapaamisilla. Ei meillä tolloillakaan 50 tippi joka viikkoinen juttu ole. Nainen toki olet, muttet sinä tuota naisena sano. Minä en kyllä ymmärrä, miten tippaava asiakas olisi jotenkin tollo: Tippejä tulee aina silloin,tällöin ja ainahan se lämmittää mieltä, että joku haluaa näin osoittaa palveluni olleen erinomaista. Olen myös nuorena tyttönä saanut tarjoilijana paljon tippejä, sekä miehiltä, että naisilta.

Itselläni on myöskin tapana tipata, kun olen kokenut saaneeni erikoisen hyvää palvelua. Se, että haluaa palkita saamansa erinomaisen hyvän palvelun, ei ole mitenkään typerää. Mutta välttämätöntä se ei toki ole. Enkä itsekään kaipaa jenkkiläistä palvelurahakulttuuria tänne.

Tippi voi olla silloin paikallaan, kun koetaan saaneen parempaa, mitä on odottanut: Että mitäpä sitä ilmaiseksi jakelemaan eldoradoaan. Jos siviilissä sekstailisin komean miehen kanssa, saattaisin ihastua hurjastikin ja kärsiä sydänsurua siitä etten voi saada häntä, mutta huorana ollessa surua ei tule, eikä haikailua miehen perään.

Jotkut turskat kirjoittavatkin, että maksavat huoralle nimen omaan lähtemisestä, ettei tyttö odota hauskanpidon päälle yhteistä tulevaisuutta tms. Ainakin jos minä saisin siviilirakkaaltani rahaa, olisin vähemmän "Justiina" ja enemmän "Marilyn Monroe" ; ehkä. Yhden illan ilmaispanoja en harrasta.

Ilmaiseksi annan vain hälle, joka on elämäni mies kullakin hetkellä. Siinä olet oikeassa, että taisin sanoa asian prostituoituna On ollut in fact henk. Siinä oppii paljon erilaisista miehistä ja heidän metkuistaan sekä ihmisyydestäkin. Voi niitä naisparkoja, jotka elävät elämäänsä koskaan edes kokeilematta tätä. Tässä sinisilmäisyys ja hyväuskoisuus karisee, hyvä koulu naiselle.

Himohupakoitsija Olen joskus tipannut, vastavuoroisesti olen saanut parempaa palvelua seuraavalla kerralla. Jotkin suomitytöt ovat antaneet suikkarin suoraan OWO: Minusta tuollaisilla summilla tippaaminen paremman palvelun toivossa on vähän sama kuin naiselle baari-illan tarjoaminen seksin toivossa. Saa tai ei saa, ja sitä ei voi etukäteen tietää. Minulla yksi syy hupakoiden käyttämiseen on saamisen varmuus.

Jos haluan owoa, pyydän sitä. Jotkut pyytävät siitä ekstrahintaa, ja tilanteen mukaan maksan tai en. Suomessa tippaaminen säännönmukaisesti on tolloutta siksi, että täällä tippi sisältyy jo valmiiksi hintaan. Pelkkä erinomainen palvelu ei minusta ole syy tipata, vaan palvelun pitää olla poikkeuksellisen erinomaista. Tällaista palvelua olen saanut kerran. Valitettavasti silloin ei ollut tippauslisää mukana, mutta häntä saatan tipata, jos vielä tapaamme. Ehkä joku tarjoaa baari-illan seksin toivossa, mutta Palu On mukavia ihmisiä, jotka saavat iloa toisen palkitsemisesta.

Ehkä heille pitäisi opettaa enemmän analyyttistä motkottajuutta. Mä olen saanut joskus keikkamatkoilla tippiä sellaisen tapaamisen jälkeen, joka ei omasta mielestäni mennyt hyvin.

Luulen, että tippaus tuli mukavasta keskustelusta. Ettei vain sekin olisi suuri vääryys? Hupakoilla ei toistaiseksi ole työehtosopimusta ja vakiota palkkaa, johon sisältyisi tippi. Olisiko pitänyt mennä väliin estämään, että "Hei, älä anna sille rahaa, tippi on jo sen palkassa! Jos annat, olet tollo.

Itse en juuri tippiä anna sihteereille. En myöskään koskaan tingi heidän pyydetystä palvelumaksustaan. Useimmiten se on oikein määritelty sisältöönsä nähden. Jos nuori ja hemaisevalta näyttävä kotimainen sihteeri pyytää puolen tunnin ajasta asiakkaalta euroa voidaan siihen odottaa sisältyvän varsin tasokasta ja kattavaa palvelua. Kun sitten vastaavanoloinen niinikään kotimainen sihteeri pyytääkin euroa tuosta puolesta tunnista ja palvelu on vähintäänkin samanveroista kuin ensinmainitulla sihteerillä on tipin annolle perusteita.

Paras tippi joillekin sihteereille voi olla juurikin se, kun asiakas tulee toistekin samaisen sihteerin luokse. Mä luulin et huorat ei tykkää siitä basaari hinnoittelust jossa hinnat o sovittavis ja tingitään koko ajan.

Mut ku hinta joustaa toiseen suuntaan niin sit siitä hinnoittelu tavast tykätäänki. Itse diggaan et hinta on se mikä o ilmoitettu tai sovittu eikä sit mitää tinkimisiä tai perseen nuolemis tippejä. Otto tuon kiteyttikin hyvin. Alaspäin hinta ei jousta millään, mutta ylöspäin joustaminen onkin yhtäkkiä hyvä tapa ja herrasmiesmäistä käytöstä. Saavat iloa toisen palkitsemisesta? No eikös se pyydetyn tuntihinnan maksaminen ole juuri sitä? Minä saan iloa siitä, että saan sovitun palvelun. Enhän minä hupakon takia hupakolla käy, vaan oman itseni vuoksi minä palvelua ostan.

Saan minä ainakin ilon jo ihan pyydetystä rahasta. Enkä minä ketään tippaamaan pakota, että ihan vapaaehtoista se on asiakkaille. Silloin harvoin kun annan tippiä koen että saamani palvelu on ollu mulle arvokkaampaa kun mitä on pyydetty.

Usein tuon jonkun pienen tuliaislahjan ,suklaata tai jotain muuta. Viimeksi on menny samalle hupakolle 2 Fazerin levyä parin päivän sisällä. Ja tollostatus mulla on jo ollu kauan ennen kun aloin käydä hupakoissa,mut ei se haittaa menoa.

On se hienoa, että on saatu Pohojanmaalle tällainen miesten mies ja hupakointitietäjä kuin Hömmi. Vielä kun niitä rapsoja alkaa tippua, niin sitten meille taivas aukeaa. Miksi ihmeessä likat eivät saisi osallistua hintakeskusteluun?

He hinnan määräävät, tarjouksen hyväksyvät tai eivät ja rahat ottavat. Himohupakoitsija No ei kyllä ole näkynyt: Mä oon kalliimmat huorat löytänyt ihan muualta ku täältä. Naapuripalstan ilman kuvaa on eniten yläkanttiin. Ilmeisesti ne tytöt, jotka eivät ilmoituksessaan kerro hintojaan ovat valmiita neuvottelemaan hinnoistaan.

Käsittääkseni Suomi on kuitenkin ulkolaisille tytöille Eldorado, jossa kysyntä ylittää tarjonnan joten mitään tarvetta hintojen laskuun ei ole.

Toisaalta jos hinnat olisivat alhaisemmat suosituimpien tyttöjen luokse olisi varmasti tunkua, joten sekään ei olisi maksukykyisten turskien kannalta hyvä. Jos pillu kuin pillu kelpaa niin ei siitä varmasti kannata 60 e enempää maksaa. Nyt kun sitä noin ajattelee, niin on se oikeastaan hyväkin että näitä halvan pillun perässä juoksijoita on. Jää suositummat ja varmasti laadukkaat hupakot niille, kenelle mikä tahansa pillu ei kelpaa.

Ei se hinta huvikseen ole kalliimpi No nyt alkaa vaikuttaa siltä, että mr jurristia on tullut tapaamaan mr alzheimer, kun kerran hinnanmuodostuksen riippuvuus markkinatilanteesta, siis kysynnästä ja tarjonnasta, on kokonaan pääsyt unohtumaan Ei keneltäkään ole oikeasti voinut mennä täysin ohi seksin toteutunut hintakehitys Suomessa: Täysin kotimaisten luvun seksimarkkinoitten ryöstöhinnoista mentiin toiseen ääripäähän, itä-Euroopan pilluviennin vapautumisen aikaansaamaan luvun kaikkien aikojen huora-alennusmyyntiin.

Sitä seurasi luvun ensimmäisen vuosikymmenen viagran ja löysän rahan buustaama nousukausi maltillisine hinnanousuineen kunnes nyt luvun laman ja pienenevien turskaikäluokkien alentaman kysynnän johdosta eletään taas laskevien hintojen aikaa.

Vain muutos on pysyvää ja myös entistä nopeampaa! Täysin kotimaisten luvun seksimarkkinoitten ryöstöhinnoista mentiin toiseen ääripäähän, itä-Europan pilluviennin vapautumisen aikaansaamaan luvun kaikien aikojen huora-alennusmyyntiin. Sori vaan, mutta minulta puuttuu tuo historiallinen näkemys asiaan.

Aloitin harrastuksen noin vuosi sitten. Sinä aikana hinnat ovat olleet likimain vakioita Juhannus-aletta lukuunottamatta. Jaa-a, suosituimpia huoria eivät todellakaan ole millään mittarilla ne huorat, joilla on kalenterissa paljon tyhjää, esim.

Korkea hinta ei kerro mitään laadusta, sillä laatu on puhtaasti turskan oma subjektiivinen kokemus, ei mikään huoran päätösvallassa oleva ilmoitusluontoinen asia. Mun mielestä on kunnioitettavaa että pystyt te perustelemaan itsellenne miksi maksatte samasta tuotteesta tuplahinnan. Jopa niin loistava suoritus, että kannattaa ottaa yhteyksiä valtakunnan ykköshuiputtajaan Jyrki Kataiseen. Hänellä on teille varmasti duunia.

Ei siinä muutama kymppi silloin paljon paina. En koskaan tinkaa hupakon määrittelemistä hinnoista, mutta en myöskään toisaalta tippaakaan. Haluaisin ajatella asian niin, että hupakot ovat itse laskeneet jo "tipin" hintoihinsa. Liian mitätön tippi saattaa olla loukkaava ja liian suuri taas tuo itselle hyväksikäytetyn tunteen.

Kumeja olen joskus jättänyt jälkeeni tai tullessani tuonut esim suklaata. Itse näkisin sen parhaana tippinä, että tulee toistekin. Hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan siitä olen täysin samaa mieltä, enkä ole muuta väittänytkään. Tyttöjen, joiden tavara ei mene muuten kaupaksi on joko alennettava hintaa tai poistuttava markkinoilta.

Oletko tehnyt oikein tilastoa? Ulkomaisten tyttöjen tummat voi kai luokitella kotimaisiksi halpiksiksi, koska he asuvat täällä pysyvästi 0,5 h hinta on ollut vakio - e viimeisen vuoden ajan.

Taidat vaan haaveilla hinnanlaskusta, ei minulla toki mitään sitä vastaan olisi. Voisiko tästä tehdä Sihteeriopiston virallisen T-paidan? Toi on liian paljon pientä tekstiä mulle jos joku xxl hupakko kantaa noin paljon tekstiä paidassaan se on jo niin pientä että oletan siinä lukevan joko takuutodistusehdot tai viimeinen käyttöpäivä. Ehkä joku lyhennys olisi parempi. Varoa pitää vaan, ettei nännit puhkaise silmää tai päätyy sokeaksi vaeltajaksi Silicon valleyhin.

Mitäs jos hinnat vaikka puolittuisivat ja tippi annettaisiin palvelutason mukaan mihinköhän hintaan päästäisiin vs. Pitää vaan toivoa että nenä osuu ensin ja pelastaa ,huoman nyt että sormet on kirjoittanu xxl vaikka pää tarkoitti xxs.

No pääasia että tehdään eikä meinata. Jokainen asettaa omat hintansa itse katsomansa arvon mukaan. Kyllä turskat löytää omien mieltymysten ja hintatason mukaan aina sen mikä kyseiselle tarpeelle on sopivaa. Tinkaamisen katson lähinnä ihmisarvoa alentavaksi. Tippaamiselle ei ole tarvetta Joo nää hintakeskustelut on aina yhtä tyhmiä. Jokainen asettaa oman hintansa, ja sillä mennään.

Tipata saa, mutta sitä kuskin kukaan olettaa. Eihän Suomessa ole tippauskulttuuria, kuten ei tinkimiskulttuuriakaan. Tinkiminen on yleisesti ottaen todella urpoa ja törkeää, eikä sillä saa kuin tytön vittuuntuneeksi. Kun lähtee tinkimään niin voi vaikka itse miettiä myisikö sillä 50 eurolla persettään jollekin karvaisille, lihavalle miehelle ; Kärjistys joo, mutta moni ei mies ei myisi persettään läheskään niin vähällä kuin me myydään pillua ym.

Ihan sama kuinka kauan jauhatte, ei ne hinnat mihinkään oo alenemassa: Juu, se on todellakin kunnioitettavaa. Tuli mieleeni kaikki ne unettomat yöt, jotka olen valvonut ja miettinyt vastaavia omituisia käyttäytymismalleja ihmisten rahankäytössä: Miksi joku ostaa Presidentti-kahvia, vaikka Juhla Mokka on halvempaa ja mielestäni selvästi parempaakin? Kahviahan ne on kuitenkin molemmat ja Costa Rica olisi vieläkin edullisempaa Miksi joku maksaa Diesel-farkuista kymmenkertaisen hinnan verrattuna halpahallin farkkuihin?

Miksi joku ostaa sarjan BMW: Kummallakin pääsee paikasta A paikkaan B Miksi kukaan ostaa satojen eurojen uuden iPhonen, kun parinkympin käytetyllä Nokiallakin voi soittaa, tekstata ja surffata?

Mitä järkeä on rakentaa monen miljoonan omakotitalo isolle ja kalliille merenrantatontille, kun voisi asua vuokralla pienessä ja halvassa kerrostalokämpässä jossain laitakaupungin luvulla rakennetussa hometalossa? Kunhan on katto pään päällä En koskaan ole kehdannut kysyä kaupassa ihmisiltä miksi ostit tuota, kun tuo toinen olisi ollut halvempaa, tai hyökätä Absin kahviosta kysymään tankkaavalta Mersu-mieheltä mikset aja Ladalla, mutta pikkuhiljaa olen saanut ongittua mielenkiintoisia tietoja ihmisten syistä panostaa taloudellisesti eri asioihin: Osa ihmisistä on 'merkki-uskollisia', silloin ei hintalapulla ole niin väliä.

Osa ostaa halvinta, aina ja kaikessa. Osalle merkitsee ulkonäkö ratkaisevan suuresti ostopäätökseen olen kuullut tätä kriteeriä käytettävän jopa kahvipakettia valikoitaessa: Osa sijoittaa siihen mihin on ollut aina ennenkin tyytyväinen. Osa sijoittaa johonkin uuteen kohteeseen, koska ei ollut edelliseen kohteeseen tyytyväinen.

Osalla ei ole hinnalla yhtään mitään väliä, kun rahaa on kokeilla kaikkea mahdollista. Osa sijoittaa rahansa siihen, minkä uskoo olevan hänelle paras ja toimivin vaihtoehto. Osa kuuntelee kaverin neuvoja, mihin kannattaa rahansa laittaa. Onko kaikilla perustelut kaikille hankinnoilleen ja sijoituksilleen? Osalla varmasti on, mutta osalla taas ei.

On se vaan uskomatonta, kun meitä ihmisiä on maapallolla vain reilut 7 ja silti kaikki eivät ajattele kaikista asioista ihan samalla tavalla kuin minä. Kun otsikko on tuo, mikä on, niin mistä tässä ketjussa pitäisi keskustella jos ei hinnoista? Meinaan vaan, että kerrankin hintakeskustelu ei ole OT: Että jos anti aiheenmukaiseen keskusteluun on tuota luokkaa, voisi aivan hyvin olla vaikka hiljaa. Ninahan tuon testasi joku aika sitten.

Turska sai maksaa sen summan, minkä halusi. Muistaakseni kyseinen päivä ei ollut hänelle täysi pettymys. Muistan joskus lukeneeni palveluntarjoajasta, joka teki samoin. En nyt muista alaa, mutta hupakointi se ei ollut. Hintakeskustelut on mielestäni aina antoisia, antaa osviittaa mitä kannattaa maksaa ja missä mennään. Itse maksan mitä pyydetään ja en anna tippiä. Täällä Virossa hinnat on tuplaantunut aika nopeasti.

Ei voi mitään ja tuulimyllyjä vastaan ei kannata taistella, tiedänpähän tilanteen, kun seuraan hintakeskusteluja. Minullakin oli kerran hintana ajoissa kotiintulo töistä, mutta pitkäksi meni kuitenkin, kuten yleensä. Sain silti, palveluntarjoaja tinkasi itse Jos en ny ihan väärin muista niin se Niinan kokeilu meni vituiksi.

Was I cheated- YES!!! But I was payed over as well. Joku siis maksoin hyvin vähän, mutta jotkut maksoivat yli normaalin taksan. Jos Nina ei itse ollut lopputulokseen pettynyt, niin ei se minusta "vituiksi" ole mennyt.

Tai menihän se ko. Noinhan se tosiaan olikin. Muistinne kaksi kommenttia joissa Nina sanoi tulleensa kusetetuksi ja kusetetuksi niin monilla tavoilla ettei jaksa kertoa.

Kai sitä se joidenkin tekemä kusetus vitutti niin paljon ettei halunnut enää ikinä kokeilla samaa uudelleen. Johtukohan se muute siitä, että ketkä maksoivat vähän niin palvelu oli heistä mahdollisesti huonoa? Vai olivatkohan vaan niin pihejä. D Eiköhän se ole niin tässäkin asiassa ettei Mersua saa Ladan hinnalla ja kun ottaa huomioon Suomen hintatason vuokrissa ja elämisessä niin kyllä se hintatason pitää asettua maassa maan tavalla.

Pitäähän sitä monien ulkomaalaisten naisten saada vielä lähettää perheelleen elämiseen rahaakin. Kyllä tuollainen 60 alkaa olla jo niin alhaalla ettei sillä mitään hyvää sihteerikköä saa, palvelusta puhumattakaan. Ihan hyvin olit saanut esimerkkejä kasaan, mutta tämä liittyy mihin? Notta hohjoijattele ihan rauhassa, saattaa se päivä paistaa joskus risukasaan. Ja jos se paistaa sinne, niin paistaa se vielä sullekin. Ei, vaan siinä Jaguaari liikkeessä kun avaat pelin tinkaamisella niin olet ulkona ennen kuin ehdit Ladaa sanoa.

Eiköhän ole niin, että käyttivät vain tarjoustilannetta kylmästi hyväkseen. Eli palvelu oli hyvää ja Nina kaunis on, todellakin, muistan kuvansa , mutta miehet itse mulkvisteja. On tyyppejä, jotka tekisivät saman tempun vaikka tarjouksen takana olisi maailman kaunein, palvelualttein tai sänkytaitoisin nainen.

Mun mielestä on kunnioitettavaa että pystyt te perustelemaan itsellenne miksi maksatte samasta tuotteesta tuplahinnan En maksa tuotteesta, maksan palvelusta. Nainen ei ole esine. Eiköhän se ole niin tässäkin asiassa ettei Mersua saa Ladan hinnalla ja kun ottaa huomioon Suomen hintatason vuokrissa ja elämisessä niin kyllä se hintatason pitää asettua maassa maan tavalla.

Onko siellä hintataso muutenkin puolet Suomen hintatasosta. Ja mitä Ladaan ja Mersuun tulee, niin arvaapa, tuleeko saksalaisesta huorasta ensimmäiseksi Lada mieleen. Eipäs, vaan se Jaguaari levittää jalat Ja se, mikä on Mersu tai Lada, riippuu katsojasta.

Vanha kunnon Loota-Lada on muuten hiton kaunis auto. Sellainen rekvisiittana kun pääsisi ilmoituskuvat ottamaan. Mutta me ollaankin oma maa mansikka keskustelussa nyt: Ja jos mä oisin lähtenyt Lähi-Itään niin mun liksa ois tuplat enemmän kuin täällä.

Norjassa ne oli 1,5 kertaiset. Ja en mä Norwegianin lennolla Ladasta Mersuksi muuttunut. Vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa turpeesta öljyksi? Tämän voi päätellä Keski-Euroopan maista, joissa yleinen hintataso on samaa luokkaa ja huorat vähintään yhtä laadukkaita mutta huorat maksavat vain puolet siitä, mitä Suomessa.

Jos suomalainen maksaa bemarista tuplasti sen, mitä saksalainen, niin ei kai kukaan väitä sitä saksalaista bemaria Ladaksi ja suomalaista bemaria Mersuksi.

Keski-Euroopassa monet huorat ovat entisistä Itä-Blokin maista sinne tulleita. Maista, joissa korruptio rehottaa ja mahdollisuudet ovat vähäisemmät kuin Länsi-Euroopassa. Maista, joissa tavan työllä ei oikein elä vaikka sitä olisi. Naiset tulevat paremman elämän ja toimeentulon perässä. Saatetaan lähettää rahaa kotipuoleenkin. Tarjonnan lisäys aiheuttaa hinnan laskua.

Maahan, jossa prostituutio on sallittu, kuten Saksaan, on ollut helppo mennä. Onko se sitten hyvä. Ilmankos Suomi kiinnostaa Itä-Euroopan hupakoita, koska täällä voi vielä pyytää kunnollista hintaa. Tänne tullaan halki Euroopan. Mitenköhän käy, jos Suomen hupakkohintataso laskisi Saksan alelukemiin. Olisiko kannattavaa tulla tänne asti esim. Tsekeistä, maksaa kallis majoitus tms?

Ruoan ja asumisen hinta nimittäin tuskin on laskemassa lähiaikoina. Halpojen hintojen takia joutuisi ottamaan hervottomasti pokaa, kymmeniä päivässä, ikäviäkin tyyppejä, ja intiimikontaktien määrän lisiessä hupakon riski saada tauteja kohoaisi. Toivokaa lisää kurjuutta ja eriarvoisuutta Itä- ja Kaakkois-Eurooppaan, niin saadaan vielä edullisemmat halpamarkkinat turskien iloksi.

Kyllä, nimenomaan juuri näin. Tämä kun menisi näiden vänkäreiden kaaliin edes pitkittäin. Maahan, jossa prostituutio on sallittu, on ollut helppo mennä. Mitäpä jos keskittyisit pelkästään tänne koto-suomen asiohin. Samaan linjaan kuuluvat puheet pakotetuista huorista, hyväksikäytöstä, parituksesta jne.

Eihän se edullisempi kilpasisko millään voi olla asiakasta miellyttävä. Jotain vikaa on pakko löytää. Olet ilmeisesti unohtanut aiemman jo lainaamani postauksesi, joten laitetaan se tuohon yläpuolelle uudestaan.

Eli liittyy juuri tuohon ylinnä olevaan postaukseesi. Jos olet Johnny Deppin kaksoisolento niin silloin sinä, muussa tapauksessa uskallan väittää että minä. Jaguaarisi ei ulkoisesti varmasti muutu Ladaksi tinkiessäsikään, mutta veikkaan että sisäänkulkuaukon saranat eivät ole yhtä hyvin voideltu.

Mieluummin makaan siellä risukasassani hyvän tapaamisen jälkeen hymyssäsuin fiilistelemässä, kuin kulutan aikaani tinkaamassa pariakymppiä pesästä alennusta.

No sähän tunnut tietävän lähes kaiken kaikesta? Mistä tiedät mimmien hyväntuulisuudesta jos maksat aina kiltisti mitä pyydetään? Saranoista sama homma, onko kokemusta? Mitä säätä sun kristallipallo lupaa ensi juhannukseksi Hankoon? Eiköhän se ole niin Palu, että te miehet olette niitä, jotka suljette silmänne paritukselta ja piilopuolustelette paritetuilla käyntejänne.

Ulkomaiset tytöt ovat varmasti hyviä ja miellyttäviä, mutta välistä vetäjiä riittää ja siinä mä näen vääryyttä tyttöjä kohtaan. Ensisijaisesti olen naisten puolella, olivat ne sitten suomalaisia tai ulkomaalaisia. Paritus ja välistä vetäminen on perseestä. Kantakaa vain rahaa kansainvälisten rikollisten pussiin. Joistakin ilmoituksistakin on suoraan pääteltävissä, että tyttö itse ei ole laatinut niitä, vaan toimisto tai muu henkilö.

Turskiltakin täällä kuulee puheita toimistojen "sentraalisantroista", ajanvaraajista. Ja ilmoituksista, joiden lupaukset eivät pidäkään kutiaan paikan päällä. Itä-Blokin maiden jne tilanne on raakaa todellisuutta. Ajatella että on maita, joiden asukkaista kynnelle kykenevät pyrkivät muuttamaan muualle maan sisäisen tilanteen vuoksi. Väkeä virtaa Länsi-Eurooppaan idän lisäksi Afrikasta. Lähtömaissa korruptio jyllää, joko suora-tai piilodiktaattorit hallitsevat ja köyhät kykkivät.

D Tämä hintavääntö ei tule koskaan johtamaan mihinkään ottaen kummankin osapuolen intressit huomioon. Ei se tietenkään tarkoita etteikö siitä voisi käydä keskustelua. Itse tartun vain lihavoituun kohtaan, koska se tuntuu useasti paistavan argumenttina esille. En oikein ymmärrä tuota vertailua, koska heterolla mieshupakoilla markkinat on lähestulkoon olemattomat, kun naisten ei kovinkaan todennäköisesti tarvitse maksaa saadakseen seksiseuraa. Yritin katsoa listalta löytyneen viiden heteron mieshupakon hintoja.

Valitettavasti yhdelläkään ei ollut niitä ilmossa. Kyseisissä keisseissä taitaa olla enemmän harrastelijapohjaa mukana, mutta tuskin nuo taksat paljon tuosta nousee. Nyt päästään itse asiaan. Onko tuo lihava ja karvainen turska rinnastettavissa siihen, että heteromies joutuisi homostelemaan myydäkseen persettään?

Ymmärrän kyllä sen ettei tuollainen turska välttämättä herätä mielenkiintoa hupakossa, mutta ei taida olla ihan samalla viivalla tuo ajatusmalli. Yhtä hyvin voin kysyä mitä sinä tiedät tyttöjen hyväntuulisuudesta ja kosteusprosenteista pyydetty hinta maksettaessa, kun aina tinkaat? Tarkat lukijat huomasivat että sanoinkin omia arvioitani veikkauksiksi, eli jos sinulla on lyödä ehtaa faktaa pöytään oman kantasi puolesta, niin tunnustan kyllä väärät arvioni. Minulla ei ole tingitystä piparista ja sen tasosta mitään tietoa, myönnetään, mutta tinkimättömästä on, enkä ole lähiaikoina siihen päässyt pettymään.

Sääprofeetta en ole, mutta olen minäkin jokusen naisen seurassa joskus ollut ja tutustunut naisten ajatusmaailmoihin ihan ihmisinä, en panoleluina. En toki tietenkään samassa mittakaavassa kuin sinä, tuollainen miehinen mies joka saa naisen kuin naisen pöksyt litimäriksi sormia napsauttamalla. Mutta älä menetä toivoasi vielä kokonaan minun suhteeni, ehkä minustakin vielä jonain päivänä tulee mies isolla ämmällä ja opin kohtelemaan naista kuin lihanpalaa jonka ainoa tarkoitus on tyydyttää miehiset tarpeeni.

Outoa kyllä, en vielä tunne muutoksen alkaneen Ilmeisesti jonkun mielestä hinnat ovat yläkanttiin ja jonkun mielestä kohdallaan mutta kenenkään mielestä ei halvat?! Jos tiedät mitä tarkoitan. Yksi asia tällä forkalla on yhtä varma kuin kevät talven jälkeen. Ajatella miten pitkä ketju se olisi jos kaikki se juupas eipäs olisi ahdattu yhteen ketjuun.

Jaa ei tää ollutkaan mitä ihmettelet. Aloita sä huomenna uusi ketju hinnoista. Mä aloitan sit ylihuomenna. Mä voin tosin ratkaista tämän asian kertomalla vastauksen jonka lupaan pitävän paikkansa ainakin seuraavat viisi vuotta: Missähän se risukasa todella sijaitsee: Tämä osoittaa minusta sen, että sinä et tiedä juuri mitään Keski-Euroopan maissa tapahtuvasta parituksesta ja kirjoitat lähinnä ennakkoluuloilla. Tuo mainitsemasi välistäveto on tietyissä maissa normaalia liiketoimintaa. Tytöt ovat vapaaehtoisesti mukana, ja vapaaehtoisesti he maksavat toimistolle siitä, ettei heidän tarvitse hoitaa tiettyjä juttuja, kuten ajanvarauksia, kuljetuksia pelipaikalle jne.

Minä vertaan parittajaa tuossa tapauksessa enemmänkin työnantajaan. Eri maissa lait hieman vaihtelevat, ja Euroopassa yleisin toimintamalli lienee edelleen se, että tyttö itse ottaa rahan asiakkaalta. Suhde ei ole työsuhde, mutta siinä on samoja elementtejä. En pidä sitä sen enempää vääränä kuin sitäkään, ettei Siwan kassa saa kaikkea sitä rahaa, jonka minä maksan ostoksistani.

Myös Suomessa itsenäisesti toimivat tytöt pitävät hinnat hieman alempana kuin kotimaiset tytöt keskimäärin. Tämä johtuu siitä, että he haluavat maksimoida asiakkaiden määrän.

Sinä et tietenkään tätä ajattele, koska sinulle poisjäänyt asiakas ei samalla tavalla ole pois liikevaihdosta kuin liukuhihnaa tekevälle tytölle.

Uskoisin, että sinulle vaihtoehtona on joka tapauksessa toiminta, josta et saa korvausta. Ne toimistot eivät ole kansainvälisiä rikollisia, vaan laillista liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä. Kuten jo aikaisemmin yritin ohjeistaa, kannattaa lopettaa kilpailevien yritysten mustamaalaaminen, varsinkin, jos se perustuu noin köykäisiin tietoihin. Mä tuun taas tiivistään tän jutun. Moni suomalainen huora o valittanu ku runkkarit soittelee ja muutenki olis kiva jos joku tekis varaukset nii olis helpompi huorata.

Älkää ny valuko nois kommenteis noitten kriminalisoijien tasolle. Huoh, tuskin tässä kukaan on puhunut suoranaisesti toimitoista. Ikävä kyllä, ihmiskauppaa on,halusitte tai ette. Niihin tuskin niitä toimistoja tarttetaan. Mutta äh,se nyt ei taas oikeastaan tähän keskusteluun kuulu. Otto varmaan tarkoittaa, että hänen mieslestään olisi helpompaa jos kaikki hupakot olis paritettuja.

Tai että siis suomalaiset hupakot haluaisivat, että toiminta olisi ulkoistettu jonnekkin keskukseen minkä kautta ajat voisi varata ja siinä sitten jotkut vetäisivät välistä ja hupakon homma olis vain jakaa pimppiä ja pitää suunsa kiinni hinnoista. No, kukahan se otti ihmiskaupan puheeksi, kun puhuttiin edullisemmista hinnoista?

Ihmiskauppa liittyy ihan yhtä paljon toimistoa käyttävän tsekin ja itsenäisen suomalaisen huoran toimintaan - siis ei yhtään mitenkään. Kummasti se vain tuodaan esille, kun hinnoista puhutaan. Miks Helsinkiin asti piti mennä? Jos paikallisia oot niin kyllähän sun pitäis tietää mistä saa samaan hintaan.? Työ, koti ja uskonto, noista ykkönen ja kakkonen riittänee kertomaan miksi? Ei ole onneksi ollut edes tarvetta etsiä näitä tarjoushutsuja.

Koskaan ei ole ollut vaikeuksia maksaa mukisematta se mitä on pyydetty. Joillekkin se saattaa olla elämäntapa, että juossaan tarjousten perässä koko ikänsä Suoraansanoen naurattaa koko toiminta. Mielenkiintoista olisi tietää minkälaiselta vaikutatte hupakon silmissä kaikkine tinkaamisineen. Itselleni ei tulisi edes parempi mieli, jos saisin tingittyä hintaa enkä voisi alentua moiseen ihmisarvoa loukkaavaan tekoon.

Suomessa on pari kalliimpaa uskomatonta tyttöä keitä on täälläkin parhaiksi kehuttu, kenen palveluita ette onneksi koskaan pääse tuolla toiminnalla kokemaan. Köyhät kyykkyyn, tinkijät torille. Sitä usein saa mitä tilaa. Tinkaamalla saa Juhla Mokka tytöltä vain Pirkka-panon: Kaupankäynnissä on itse asiassa aika poikkeuksellista, että kauppaa käydään kiinteillä, myyjän asettamilla hinnoilla.

Niin tehdään lähinnä isojen ketjuliikkeiden vähittäismyynnissä sellaisilla aloilla, joilla on olemassa hintakilpailua ja hinnat on asetettu valmiiksi tiukoiksi, mutta eipä sitten juuri missään muussa. Kaupankäynnissä köyhtyy aina se, joka maksaa ylihintaa. Kun tänään maksat jostain satasen liikaa, se ei suinkaan ole vielä siinä, vaan sinulla on sen huolimattomuuden seurauksena 25 vuoden päästä tonni vähemmän rahaa käytössäsi.

Kaiken lisäksi tätä ilmaista rahaa saa tekemättä itse juuri mitään se eteen. Riittää, että ostaa sillä säästetyllä satasella osuuden vaikkapa passiiviseen indeksirahastoon. Vaurastuminen on oikeasti juuri niin helppoa, kuin miltä tuo ylläoleva kuullostaa.

Kyse on vain tahdosta ja asenteesta: Pitää ymmärtää olla maksamatta liikaa siitä minkä saa halvemmallakin, ja sijoittaa säästyneet summat tuottohakuisesti, korkoa korolle toimii varmasti kuin junan vessa! Vittu ja viina on aina hintansa väärrtti. Näin se vaan on. Pillukin on ikäänkuin joukkoliikenneväline, siinä muna liikkuu edestakaisin kunnes ollaan maalissa. Ainakin mulla on tarkoitus käyttää tähän rakkaaseen harrastukseeni rahaa, eikä säästää sitä mihinkään osakkeisiin: Kalervo hyvä, rahaa voi säästää monella eri tavalla.

Esimerkiksi vuositasolla voi ostaa 10cent halvempaa maitoa eikä tarvitse sitä Valion maitoa aina ostaa. Jos juo vaikka litran päivässä perheillä vielä suurempi kulutus niin se on vuositasolla jo iso summa. Siitä säästyneet rahat voi sitten käyttää miten haluaa Ei ole pakko hupakoinnista säästää. Vai ottaako sinua jotenkin päähän se, että jotkut ovat valmiita maksamaan suomihupakolle tai vastaavasti vähän kalliimmalle tsekkitytölle ihan täyden hinnan?

Minua se ei henk. Siitähän ei ollut kyse, että pitäisi käydä vähemmän huorissa, vaan siitä, että kaikki eivät aina tunnu oivaltavan miten suuri vaikutus tämän päivän vähäpätöisiltä tuntuvilla teoilla on tulevaisuuteen.

Ja vaikka en noille hinnastoa esillä pitäville etumaksun kinuajille maksakaan yli makkinahinnan, niin toki vuosien varrella on tullut maksettua huorana ja valitettavasti vain sellaisena aivan loistavalle tapaukselle jo varmaankin lähempänä 20 kuin 10 tonnia oleva summa.

Ne ovat kyllä olleet joka sentti äärimäisen hyvin käytettyjä rahoja! Siihen asiaan on puolestaan vaikuttanut vahvasti käytetty taidokas hinnoittelutapa: Kun tapaamisen lopuksi kysyn, että paljonko olen siitä velkaa, niin rahastava osapuoli katsoo pää kallellaan silmiin ja pyytää arvioimaan itse minkä arvoisena tapaamista pidän, tai keksii jotain muuta vastaavaa Maidosta ei pysty millään säästämään merkittävää summaa, ei sitä kukaan niin paljon pysty juomaan.

Maidon hinnoittelusta näkee kuitenkin miten kauppias suhtautuu kilpailuun. Nelihenkisen perheen maidon kulutus noin kolme litraa päivässä. Niin jos ei juo mitään muuta, mutta käytännössä jossain litran paikkeilla, eli skarppaamalla lähikaupan takanurkan maitohyllyllä pääsee käymään huorissa joka kolmas vuosi Käytännössä kolmen litran paikkeilla. Tuohon kun lisää muut säästöt ruokakorista, mitkä saa aika vaivatta pikkaisella järjenkäytöllä niin säästöä kertyy jo huomattavasti enemmin.

Autolla ei ole pakko ajaa Alat selvästi lähestyä asian ydintä! Itsetarkoituksellinen säästäminen on siinä mielessä turhaa vaivannäköä, että jos käyttää yhdestä kulutuskohteesta säästyeet varat toiseen kulutuskohteseen, niin kaikki menee kuitenkin melko vähällä vastikkeella. Vain käyttämällä säästyneet varat tuoton vivuttamiseen tavalla tai toisella, saa aidosti enemmän varoja käyttönsä. Ootko Kalervo koskaan laskenut, paljonko Rainbow-maitoa saisit vain runkkaamalla peiton alla kotona?

Sä et nyt tainnu oikein hiffata; ne on laskenu jo. Ja seuraavien viiden vuoden aikana tulee taatusti putoamaan lisää, kun Suomen alamäki alkaa todella ja palkat ylipäänsä laskee ja sossutukia joudutaan leikkamaan. Tai no, tietysti eräille pälleille ei hinnat putoa koskaan koska heitä tullaan vetämään nenästä ainiaan.

En tiennyt, että hupakoissa käyminen on se millä voi tienata rahaa Tulen toimeen ihan ilman lisäsijoituksiakin. Kysymys oli Kallelle, mutta vastaan omasta puolestani: Mutta sua nyppii se että joku perkeleen mulkku panee samaa huoraa puolella tai ainakin pienemmällä hinnalla, tai jos ei pane niin kuitenkin mietit että voi perkele jos se sittenkin saa halvemmalla. Tämä ulostulo tuli kyllä vähän yllärinä. En osannut yhtään epäillä sinua minusta fantasioivaksi sateenkaarimieheksi.

En ole koskaan törmännyt tällaiseen takuujärjestelyyn, mistä pääsee nauttimaan maksamalla huoralle ylihintaa.

Voitko avata sitä hiukan enemmän? Tyttöjen nimiä, kuvia tai palveluja on turha katsoa, koska tavarahan on sitä samaa. Asiahan ei mulle kuulu mutta mielenkiinnolla seuraan keskustelua Kalervo Kanki - Höperöopisto D Oli siellä Eggmontillakin järkeä. Jatkakaa vaan, popcorneja inhoan mut kai tuolta jtn korviketta löytyy: Rakas Eggmont taisit olla ihan oikeassa.

Nykyäänhän saa alle eurolla pillua. Sedät kertoivat että vitosella sai opiskelijatyttöä Eli nyt siis saa "naljällä" markalla. Multa on vaan mennyt ohi nämä sihteerit. Mutta hinnat noin yleisesti ottaen ovat varmaan pudonneet sun apajillasi. Minun apajillani, sanotaan v suomalaiset opiskelijatytöt pyysivät vuonna tunnista euroa ja pyytävät edelleen joten hinnat eivät ole mun seuralaisten kohdalla pudonneet eikä putoa, sillä siihen ei ole tarvetta. Näin voi myös säästää, jotta saa sen kalliimman hupakon, ettei tarvitse hinnoista valittaa tai käydä tinkimään..

Osta kaupoista vain halpaelintarvikkeita Xtra, Pirkka, Eldorado, Rainbow , vaihda kahvila Cappuccino kotisumppiin, käy baarissa vain joka toinen viikko, ota omat eväät töihin, osta joululahjat alennusmyynneistä, rupea karkkilakkoon, eroa kirkosta, älä vedä vessaa säästät vesilaskussa , mausta vanhentuneet ruoat chilillä. Keinoja on siis monia. Marttojen sivuilta löytyy varmasti kanssa mitä loistavampia keinoja säästämiseen.

Tiedä vaikka saisi kerralla otettua tunnin ajan. Lataa lisää ; Arvaa Hymyn hauska julkkispukki — katso video! Helsinki sex ihana pillu. Farkku sex work tampere salaa kuvattuja päivi natrin pillu helsinki domina suomi nussia pillua. Huora salo sinkut laihian motoristit ihanan ison kalun nuolenta.

Koti seksikuvat alasto suomi sex ilmainen karvainen pillu. Ilmaiset pilluvideot tantra helsinki - Skara Lokal Eturauhasen hieronta toiselta nimeltä miehen lypsämien tekee kutaa useimmille.

Milf escort itsetyydytys foorumi Veröffentlicht am Sihteeriopisto escort roseola ihottuma Veröffentlicht am Maksullista seksiä koskevat seksiseuran haku ilmoitukset kielletty ilmoittamisohjeet. Kamasut thumblr "teinin rinnat rakel liekki xvideos" sovituskopissa suihin Paras thai hieronta kiihottavia tekstejä Nainen kiduttaa poikaa.

Ikärajoja en Panoseuraa olen hakemassa, en mitään sen kummempaa. Tantra hieronta oulu saija saa orgasmin rentouttava hieronta hakuninmaa katsastus ja porno suomi seksiseuraa. Seksi elokuvat miehen ejuklaatio video bnaidaan ilmainen thai hieronta. Tunteet nousevat helposti Ihanaa seksiä sm bondage; Kauris ja kalat yhteensopivuus panotreffit; Läppärin hiiri ei. Ilmaiset pilluvideot tantra helsinki Turku striptease saara prostituoitu Spermainen vittu porno ja seksi omakuva Kiima pillu kiimaisia naisia Veröffentlicht am Fistaus väkisin porni tasuta pillu.

Sääprofeetta en ole, mutta olen minäkin jokusen naisen seurassa joskus ollut ja tutustunut naisten ajatusmaailmoihin ihan ihmisinä, en panoleluina. Käsittääkseni Suomi on kuitenkin ulkolaisille tytöille Eldorado, jossa kysyntä ylittää tarjonnan joten mitään tarvetta hintojen laskuun ei ole. Täällä ei ole tinkaajia eikä kaupunkia eikä rahaa tuijoteta vaan hupakoita. Sori ymmärsin että vertasit kahta ammattikuntaa. Mieluummin makaan siellä risukasassani hyvän tapaamisen jälkeen hymyssäsuin fiilistelemässä, kuin kulutan aikaani tinkaamassa pariakymppiä pesästä alennusta. Eihän Suomessa ole tippauskulttuuria, kuten ei tinkimiskulttuuriakaan.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *