Siinä vaiheessa Tarja ei tiennyt, että hän luopuu kokonaan näyttelemisestä - eikä edes kaipaa sitä. Esikoinen Eleonoora syntyi keskosena, joka painoi vain grammaa.

Niin vähän, että hänen henkiin jäämisensä ei ollut todellakaan varmaa. Siinä on monia haasteita, kun lapsi syntyy maitopurkin kokoisena. Kontrollit Lastenklinikalla jatkuivat viisi vuotta.

Raskas avioero Tarjan avioliitto lasten isän kanssa päättyi , kun lapset olivat kolme- ja neljävuotiaat. Ero oli raskas, mutta tuskinpa kevyteroja on olemassa. Suhteemme ei jaksanut kantaa arkielämässä. Kaikki tapahtui liian nopeasti. Nummelaan Tarja muutti eronsa jälkeen, koska täällä hänellä on turvaverkko: Lapset ovat välillä viikonloppuisin isällään, mutta Tarjan vastuulla on arkielämä.

En koe olevani yksin. Äitini tulee usein tekemään ruokaa. Isäni vie tyttöjä harrastuksiin. Myös tätini on vahvasti mukana elämässämme. Kaikilla ei ole näin hyvää turvaverkkoa. Kaiken keskellä Tarja on huomannut itsessään hyviä muutoksia. Ja osaan pitää lasteni ja omia puoliani. Tarja Omenainen Salkkareissa vuonna Tarja Omenainen on Uudenmaan piirissä vihreiden kansanedustajaehdokkaana. Suomen velkaantuminen on käännettävä laskuun vaikka se samalla tarkoittaisi leikkauksia palveluihin ja etuuksiin.

Hyvin ansaitsevien palkkaverotusta pitäisi kiristää. Suomi tarvitsee lisää ydinvoimaa. Suomen tulee luopua kivihiilen, turpeen ja maakaasun käytöstä vuoteen mennessä. Suomen julkinen sektori on liian suuri ja sitä on syytä pienentää. Ruotsin pakollisesta opiskelusta tulisi luopua. Velvoitteita ottaa vastaan tarjottu työpaikka pitäisi kiristää. Jos ihmisellä on varallisuutta, hänen omaisuuttaan pitäisi vanhana käyttää hoivapalveluiden kustantamiseksi.

Alkoholia tarjoavien ravintoloiden pitäisi saada olla auki nykyistä vapaammin. Kuntien määrää tulee vähentää merkittävästi, vaikka pakolla. Yritysten pitäisi voida maksaa työehtosopimuksia pienempiä palkkoja, jotta Suomeen saataisiin työpaikkoja. Koko Suomi on syytä pitää asuttuna ja valtion tuettava tätä verovaroin. Sote-uudistuksen yhteydessä yksityiset terveyspalvelut pitäisi nostaa julkisten palveluiden rinnalle samanlaiseen asemaan.

Kuntien pitää saada itse tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluita, eikä sote-uudistuksessa niiltä saa viedä liikaa pois valtaa. Taksien pitäisi antaa kilpailla vapaasti asiakkaista ilman että valtio säätää hinnat tai rajoittaa taksilupien määriä. Hallitus päätti, että Suomi jää ulos osan EU-maiden valmistelemasta rahoitusmarkkinaverosta. Suomen pitäisi mennä mukaan rahoitusmarkkinaveroon. Suomen tulisi tällä vaalikaudella ryhtyä valmistelemaan hakemista Natoon.

Puolustusvoimille on annettava nykyistä enemmän rahaa. EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien kohdalla käytetään nyt "tarveharkintaa" eli työlupien saantia rajoitetaan. Tästä on pidettävä kiinni, eikä työperäistä maahanmuuttoa pidä helpottaa. Homo- ja lesbopareilla pitää olla samat avioliitto- ja adoptio-oikeudet kuin heteropareilla. Jos valtio tarjoaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen perustamista kotikuntaani, tarjous pitää hyväksyä.

Ruotsin pakollisesta opiskelusta tulisi luopua. EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien kohdalla käytetään nyt "tarveharkintaa" eli työlupien saantia rajoitetaan. Tarja Omenainen Salkkareissa vuonna Suomen tulee luopua kivihiilen, turpeen ja maakaasun käytöstä vuoteen mennessä. Britit ällistyivät tiskaavasta kuningatar Elisabetista — asiantuntijat huomanneet merkittävän muutoksen kuningattaren olemuksessa viime vuosina. Puolustusvoimille on annettava nykyistä enemmän rahaa.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *