Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot Naisen jalat yhdessä Naisen jalat yhdessä ja eikun sisään vaan Oletteko kokeilleet asentoa jossa nainen on selällää jalat tiukasti yhdessä ja mies työntää silti kullillaan sisälle. Entä sama vatsallaan, naisella jalat kiinni toisissaan ja mies puskee munaa takaapäin sisälle.

Viimeisin voi olla hankala jos naisella kovin iso perse. Molempia asentoja on kokeiltu ja ovat mukavia. Eivät ehkä ole naiselle parhaita mahdollisia asentoja, kun klitoris kosketusta ei tule. Mutta varsinkin tuo jälkimmäinen, nainen mahallaan, jalat yhdessä ja mies lykkii joko myös mahallaan tai polvikyykystä, johtaa kyllä miehen nopeaan tulemiseen. Eli jos on kiire jälkimmäinen tuottaa nopean "tuloksen". Niin juu, tämä on siis miehen näkökulma asiaan. Naisellani on normaali tai hoikka takamus, lantio 90cm.

Tuo takaapäin asento on kuitenkin parempi. Minulle tunne on tiukempi ja nainen saa mahtavia G-piste orkkuja. Siinä saa hyvän tyydytyksen. Ekaa ollaan kokeiltu, tuntuu hyvältä. Kovin lyhyellä ei kunnolla ylety, jos on takapilluinen nainen. Tarttee kunnon kokoisen jos meinaa ettei mene reisille. Kyllä tossa edestäpäin asennossa saa klitorikselle vähän jotain sillee, että mies siirtyy ylemmä siis kohti rintoja jolloin kullin varsi jonkin verran hieroo klittaa, tosin miehen nautinnon kustannuksella.

Sopii ehkä paremmin välipalaksi eri asentojen välillä Takaapäin onnistuu helpommi, jos naisen lantion alle saa tyynyn tai nainen sitä nostaa paremmin tarjolle.

Kannattaa myös takaapäi kokeilla vaikka nii, että ei meekää sisää, vaa työnteleeki häpyhuulten ja reisien välistä klittaa. Liukuvoiteen kans on meillä saatu tolleeki, ja ku naisen orgasmi alkaa, pääsee tosi nopeesti sisään, ja hyvällä tuurilla tuplaorkkukin on saatavissa.

Tuntui kummastakin aivan mahtavalta, vaikka itse en siinä orkkua saanutkaan. Tykkäsin siitä myös siksi, että kumppanillani oli aika iso kalu ja muissa asennoissa se sattui minua jonkun verran, mutta tässä ei. Eli sopii siis harrastettavaksi isokaluisten miesten kanssa! Eli mikä neuvoksi, kun miehellä on niin iso, että välillä melkein mikä tahansa asento sattuu.

Kosteudesta huolehditaan ja riittävistä esileikeistä, mutta silti tällaisiakin päiviä on. Missään nimessä ei ainakaan takaapäin. Parhaaksi on koettu tähän asti lähetyssaarnaaja. TaskuMyy Vieraileva tähti 9. Disaster Vieraileva tähti 9. Mä sanoisin että ratsastuskin on vähän huono, siinä kuitenkin menee niin syvälle. Ja varmaan naiselle aika raskasta jännittää jalkoja koko ajan niin ettei se penis mee kokonaan sisälle.

Mä sanoisin että lusikka. Fanni Vieraileva tähti 9. En mä nyt tiiä onko poikaystävällä sitten todella iso, mutta minuakin sattuu kaikki missä itse olen päällä ja välillä myös takaapäinkin.

Me ollaan joskus kyljellämme takaapäin. Siinä ei penis pääse niin syvälle, ja samalla hän voi antaa "käsitöitä". SinRuid Vieraileva tähti 9.

Peppuun mahtuu vaikka mikä. Pennsylvania Vieraileva tähti 9. Ei olla koskaan millään survonnalla saatu kikkeliä peppuun ilman, että olen kirkunut ihan puhtaasta kivusta, pi lluun loiskahtaa aina ihan sujuvasti, ja aina on mennyt. Vauvakin mahtuu siitä läpi, miten nyt kikkeli ei mahtuisi. Lusikka on varmaan kyllä parhaita siihen, että pidempikään kikkeli ei riitä perille saakka. Akrobatiaa ja innovatiivisuutta kehiin vaan, kyllä sellaisia asentoja on läjäpäin muitakin.

Miltzu Vieraileva tähti Kyllä mä olen myös sitä mieltä, että lähetyssaarnaaja on paras asento.

Munaa perseeseen sexi asennot -

Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Myös päällä on jotkut pärjänneet Olemme ajatelleet muutta omakotitaloon koska joskus pelkään että voihkin niin kovaa että naapeurimme tulee valittamaan. Eli sopii siis harrastettavaksi isokaluisten miesten kanssa! Miehen istumakorkeus ja asento vaikuttaa peniksen asentoon tässä asennossa pelkästään kulmaa muuttamaen. Ainahan mulla on järkevät mielipiteet. Eikä tartte miettiä minkä kokosella viruttelee. En ainakaan "normaali" Tehdystä työstä maksetaan viikottain, ja realistinen viikkopalkka euroa. Tunsin heti sisälläni että ejakulatio alkoi kehittyä. Kannattaa aluksi viikkojen ajan keskittyä anaalissa pepun hyväilyyn esim. Sillä pitäisi päästä leikkimään! Oma 18 cm menee sisään vaikka nainen makaa aivan suorana mahallaan, toki kosteutta pitää olla, ei kuivana eikä naisen tietenkään saa olla lihava.

En suosittele vaseliinia , ostakaa ihan normi liukkaria. Suosittelen erotiikka kaupan liukkaria nimeltä Be Happy , se pysyy aika pitkään liukkaana eikä mene helposti tahmeaksi miten monet muut. Ei muuta kuin liukkaria peppuun ja istut ratsaille ja pieni lelu pimppiin niin lupaan että ääntelet aika kivasti ja orkku tulee varmasti: Jotain ihan kotikutoista öljyä ollaan kokeiltu mutta se tosiaan ei ollut hyvää koska imeytyi nopeasti ja ei siis luistanut kuin hetken.

Nyt tilasin netistä jotain ihan anaaliin tarkoitettua silikonipohjaista liukkaria. Sillä pitäisi päästä leikkimään! Ootteko koittaneet KY Warming Liquidia? Sitä, kun laittaa partnerin erogeenisille alueille niin meillä ainakin tulos on taattu.

Normaalisti hän saa ehkä kerran naidessa, mutta ton avulla kolmekaan orkkua ei ole mahdottomuuss. KY Warming Liquid , Paljon kunnollista liukkaria ja sormella lämmittelyä ennen kuin annan kaverini panna peppuun.

Sitten vain ekaksi sopivan korkuiselle vuoteelle kontalleen ja kunnon pyllistys oikein rennosti. Kaverini laittaa kalunsa pepunreiän kohdalle ja alkaa hitaasti ja varovasti työntymään sisälleni, saatuaan itsensä kokonaan sisälleni pieni tauko. Sen jälkeen voi naida niin että pakarat paukkuu, niin tai voin vaikka ratsastaa taikka olla lähetyssaarnaaja asennossa ilman ongelmia.

Tero Tavallinen , Kannattaa aluksi viikkojen ajan keskittyä anaalissa pepun hyväilyyn esim. Peppureiän pitää saada venyä vähitellen, jotta se kykenee kivutta vastaanottamaan miehen kalun. Sillä tavalla tuntee myös omat rajansa, että mikä on liikaa ja mikä ei. Jos on pukamia tai muuta ulostamisvaikeutta esim. Siinäkin tapauksessa voi pysytellä sormileikkien asteella. Seksivälinekaupoissa on myytävänä myös pieniä peppudildoja.

Niillä on myös hyvä harjoitella seksiä. Kun pystyt vastaaanottamaan sellaisen tai miehen kaksi sormea, olet valmis peppuseksiin. Laita kunnolla liukasteainetta peppuusi sekä miehen kaluun. Älä harrasta peppuseksiä satunnaisen tuttavuuden kanssa, vaan miehen kanssa, johon luotat. Minusta paras asento on tavallinen koira-asento. Ikeasta löytyvää jämäkkää patukkatyynyä pituus vähän vajaa metri, halkaisija n. Nainen makaamaan tyynylle mahalleen siten, että pillu on ihan tyynyn reunalla.

Asento on jotain otsikon mukaisen ja tavallisen takaaa päin panon väliltä. Perse on herkullisesti miehelle esillä ja naiselle tyyny painaa pillua kuulemma ihanasti. Ihmisellä on yleensä kädet, joita voi käyttää apuna. Suosittelen että ujutatte yhden neljästä kädestänne naisen alle. Sillä voi näppärästi ohjata peniksen menemään naisen sisälle. Sen jälkeen kaikki sujuu hienosti, kunhan muistaa pitää nylkytysliikkeen sopivan mittaisena. Ohjasin naisystäväni vatsalleen, sormetin anuksen silikonivoiteella kahden kahden sormen mentäväksi.

Siirryin kiihkosta väristen päälle. Sinne onkaloon se etuveitikka lankesi aika helposti. Aloin varovaisesti edestakaiset liikkeet, aina syvemmlle. Tunsin heti sisälläni että ejakulatio alkoi kehittyä. Illusio peppupanosta kuitenkin särkyi kun seuruselukumppani virkkoi: Se ei ole sielä".

Vähän nolona tai pettyneenä tein vielä muutamat kullinluikaukset ja vedin ulos. Nyt uusi yriyts naisen käden ohjauksella peppuun. Aikaisemmin sitä oltiin tehty kylkiasennossa. Sanoo hän, joka ei ole koskaan saanutkaan kun on Aloitin seurustelun jokusen kuukausi sitten erään naisen kanssa, joka kertoi, että tuo mahallaan asento ei onnistunut kunnolla aiempien kumppaneiden kanssa, koska heillä aika lyhyet kikkelit.

Itselläni yli parikymmen senttinen, ja nainen mielissään, kun masu asento onnistuu niin helposti, ja tekee namia.. Se rööri kun on eri naisilla vähän eri asennossa, toisilla edempänä ja toisilla taempana. Jos se enempi etupuolella ja lisäksi vielä pakarat pulleat, niin hankalampaa voi olla kuin takapilluisella lattapakaralla.

Jos ei muuten onnistu niin kontilleen on noustava, niin siitä pääsee varmuudella tuikkaamaan. Mutta joskus voi käydä niin, että päällä ei pysy, takaa ei yllä eikä alle uskalla mennä Joku väitti että paneminen tekniikkalaji. Paneminen tapahtuu ihan luonnostaan, eikä se siinä mitään tekniikkaa tarvita vaan tekee sen niin että tuntuu hyvältä. Kun makaat mahallasi pyöräytä lantio ulos, eikä sisään niinkuin varmaan teet.

Eli selkä notkolle, ei kaarelle. Ja mahdollisimman paljon notkolle, jolloin kulma on parempi.. Oma kokemus asiasta on seuraavanlainen eikä siihen tarvita mitään normaalia pitempää penistä omani kun on sentin pari alle keskiarvon ja asento toimii vallanmainiosti!

Nainen mahallaan maatessa levittää ensin jalkansa haralleen jotta mies pääsee naisen sisään nainen voi ohjata omalla kädellään penistä vaginaan mahan puolelta. Kun penis on naisen sisässä, niin nainen laittaa jalkansa yhteen ja mies laittaa jalkansa naisen jalkojen ulkopuolelle. Ja sitten eikun lantio liikkeelle!! Ja tuntuu muuten hyvältä sekä miehestä että naisesta! Mun muijalla on aika iso perse ja siksi hänen mahallaan olleessaan on vaikea päästä sisään.

Työnnyn aluksi sisään kylki- tai doggiasennossa ja siitä siirrymme niin että nainen on mahallaan jalat yhdessä ja minä hänen päälleen jalat haarallaan. Siitä on sitten helppo työnnellä. Kyllä tuo onnistuu helposti. Ainakin meillä tehdään niin, että minä olen kontillani ja mies työntyy sisään takaa.

Sitten ei tarvi miehen kuin vähän lantiollaan työntää joskus pistän vastaan niin, että sen pitää tosissaan "pakottaa": Ja sitten laitan jalat yhteen. Yksinkertaista, naisella jalkoja levälleen, mies työntyy kädellä ohjaten pilluun. Jos ei vielä onnistu niin yksi tyyny naisen lantion alle ja nainen avaa sormin pillun auki häpyhuulia siis erilleen.

Kun onnistuu, todella kuuma asento.. Paras asento sanoo vaimo,ei ollut saanut kuin lähetyssaarnaja asennosta ennen minua,ja eka kerran kun sai takaapäin ,eikun jatkuvasti Ei mitenkään jos iso perse kaikella kunnioituksella muodokkaita kohtaan jokaiselle löytyy oma tekniikka. Selkä notkolle ja pylly pystyyn. Kannattaa harjoitella, asento on ihan kiva. Näköjään mulla on aiemmin ollut hyvä tuuri seksikumppanin suhteen - peppuseksi on ollut jopa nautittavaa, kun kumppani on ollut varovainen ja huomioonottava, tullut hitaasti sisään, kysynyt aina luvan kaikkeen, kysellyt jatkuvasti sattuuko tai millä lailla haluan tehtävän jne.

Nyt osui sitten kohdalle hiukan erilainen tapaus Kyselemättä suoraan sisään kesken normaalin yhdynnän, liukkarina vain sylkeä ja tosi rajua paukutusta ja asennon vaihteluita mun "varovasti!! Arvatkaa onks perse ollu tänään kipeänä. Jos näitä ei-niin-huomaavaisia tapauksia on enemmänkin liikenteessä, niin en ihmettele, miksi monella on peppuseksistä niin negatiivinen kuva. Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Niin valitettavan tuttua Mitä sanoi miehelle, kun työntyi sisään? Sehän käy ihan saatanasti jos ei ole esim. Ja muutenkin tuo raju pamputus Sanoitko miehelle asiasta mitään jälkeen päin?

Oliko mies satunnainen tuttavuus? Mun EX teki kans niin että kesken normaalin takaapäinyhdynnän iski yhtäkkiä peniksensä pyllyyni! O Eka kysyi että saako tulla pyllyyni, kieltäydyin, no tuli silti ja laukes Mä kammosin tosi pitkään peppuseksiä koska mun mies ei vaan osannut No sit onneks löysin "leikkikaverin" joka tietää miten tuolla B-puolella toimitaan.

En pidä ulosteesta seksitouhuissa eikä se minusta ole outoa. Ei ihmisellä oo peräsuolessa ulostetta eillei oo just paskahätä. Itseäni on aina kiihottanut peppuseksi, ja olen useaan otteeseen sitä yrittänyt. Ei tunnu kipua kovassakaan rynkytyksessä, mutta kaikki nautinto kyllä tuntuu. Joitakin ei vain yksinkertaisesti kiinnosta anaaliseksi eikä siihen tarvita mitään huonoja kokemuksia.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *