Sileä vuori sekä pitkä vetoketju helpottavat pukemisessa, lisäksi haalarin vyötäröä voi säätää sisällä olevasta kiristysnyöristä. Vetoketjutasku säilöö pienet aarteet! Huomaa, että haalarin saa rumpukuivata. Pestävä erillään nurin käännettynä. Poista tekoturkissomiste ennen pesua.

Sulje vetoketjut ja tarrat. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Ota vaate pois pesukoneesta välittömästi ohjelman päättymisen jälkeen värinmuutosten ehkäisemiseksi. Voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa max. Osuiko ostettu koko oikeaan? Huomaathan, että Reima®-asuissa on kasvunvaraa noin 6 cm, alus- ja välikerrokset huomioon ottaen.

Katso kaikki asukokonaisuudet Lookbook Newborn lookbook. Ohjeet ja vinkit käyttöön. Vauvat Ale 50—80 cm. Veden- ja tuulenpitävä haalari talvikauteen. Tuotetiedot Tuotekuvaus Materiaali ja hoito. Turvallinen, irrotettava ja säädettävä huppu, jossa irrotettava tekoturkissomiste Joustavat hihansuut Joustava vyötärö Joustavat lahkeensuut Irrotettavat, kestävät silikoniset jalkalenkit Pitkä vetoketju helpottaa pukemista Vetoketjutasku Heijastavat yksityiskohdat.

Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurin käännettynä. Kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi Tuulenpitävä Ei sisällä fluorihiilivetyjä Saa rumpukuivata Lämmike takamuksessa Play Layers -nepparikiinnitys.

Vauvat Ale 50—80 cm. Etusivu Asusteet Muut asusteet Jalkalenkit. Tuotetiedot Tuotekuvaus Materiaali ja hoito. Käyttäjien arvio koon sopivuudesta. Vastasiko tuotteen koko odotuksiasi? Kokonaisarvio Miten arvostelisit tämän tuotteen asteikolla ? Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä teksti.

Käytä vain pieniä kirjaimia. Kyllä kiitos, haluan saada  etuja ja Reima Club  -uutiskirjeitä sähköpostiini.

Samalla saan käyttööni tilin reima. Olen lukenut ja hyväksyn yleiset käyttö- ja sopimusehdot sekä tietosuojaselosteen.

Luotettavat maksutavat Verkkopankki, luottokortti, mobilepay ja Klarna. Aina ilmainen palautus 14 päivän avoin kauppa.

Reima pilkkihaalari livenaiset -

Löytyy koossa One size Kokotaulukko. Voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa max. Sileä vuori sekä pitkä vetoketju helpottavat pukemisessa, lisäksi haalarin vyötäröä voi säätää sisällä olevasta kiristysnyöristä. Vastasiko tuotteen koko odotuksiasi? Sulje vetoketjut ja tarrat. Ohjeet ja vinkit käyttöön.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *