Pituus mitattu peniksen päältä. Laittakaa paksuus joko ympärysmittana tai halakaisijana. Saa meinaan aika monta miestä käydä läpi kun peniksen keskipituus on cm ja keskipaksuus ympärysmittana cm eli 3, cm halkaisija, ja noin yhdellä sadasta on 20 senttinen, tarkoittaen yleensä lähes aina cm. Aikamoinen vosu saat olla tai lottovoittaja-ainesta. Aika hassua että kun lukemattomisa tutkimuksissa peniksen keskipituudeksi on mitattu cm niin suunnilleen kaikilla täällä on senttisiä.

Siis missä pissii Kaikkien epävarmojen pitää nyt ymmärtää että miehet tai naisina kirjoittavat poika nimeltä Päivit liioittelevat mittoja. Edelleenkin lähes kaikki penikset ovat pituudeltaan välissä cm, suurin osa noiden keskivaiheilla cm eli niitä tavallisen kokoisia. Yli 20 senttisiä on noin yhdellä sadasta ja 22 sentin ns. Etkö tiedä että netti ja tietokoneet kasvattavat penistä, siksi ne ovat nettikeskustelijoilla niin isot.

Mitä enemmän vietät aikaa netissä sitä isommaksi munat kasvaa, paras peniksenkehitin. Se on vaan harmi että ne kaikkein suurimunaisimmat nörtit ovat koko ajan tietokoneiden ja netin äärellä, eikä heistä ole hyötyä naisille.

Missä muuallakaan iso- ja jättimunaiset aikaansa osaisivat kuluttaa kuin tietokoneen luona. Kun tytöt on hevostalleilla nuoruutensa viettäneet tai netissä big cocks-sivuilla surffanneet liikaa, niin totuus miesten elinten koosta on kyllä vääristynyt melkoisesti. Jokainen nuori nettisukupolven edustajahempukka taitaa kuvitella että vähintään 20 senttiä housista löytyy jokaiselta ja 25 on keskipituus.

Kun sitä ei löydy kotimaasta niin ajatellaan että tummilla tai mustilla on pidempää. Järkytys on melkoinen kun Turkkiin, Marokkoon tai Jamaicalle kullin perässä mennessä huomataan että samankokoisia ne keskimäärin ovat kaikkialla. Paksuus rullassa ok yltää sormet just ja just ympäri!

Itseasiassa tosi yllättävän hämäävän paksu loppuseltaan tuo. Pituuskin on rullassa riittävä jos rulla on "varsi" ja siihen lisätään herkullinen terska niin kelpaa. Se alkaa olla jo kaunis penis. Kuitenkin mielummin lyhyt ja paksu kuin pitkä ja ohut suippo jak 4. Jumalaisen paksu ja pitkä. Ei kuitenkaan "lihakyrpä" joka puoliksi veltto jo isoudessaan tavattu on.. Yksi ei mahtunut sisääni, mutta yrittäisin vielä uudelleen jos tapaisin tämän Suomen matkoillani. Kirkkoveneen kokoinen vaatii monta soutajaa.

Paras olisi ehkä cm. Kovin isojen kanssa on vaikeampaa kun helposti sattuu, suihotto paljon vaikeampaa jne. Pienemmän kanssa voi vaihtaa asentoja ihan fiiliksen mukaan ja leikkiä ja kokeilla. Mutta kaikkeen tottuu, se mies siinä on tärkein. Käytössä on paksuuden merkitys paljon suurempi kuin pituuden. Pitkän aikaa se on ollut tämä oma Berokka putkilo;- Itsellänikin kuulemma Unelmatorttu. Itselläni on pari lastakin synnytettynä, mutta en kyllä tykkäisi, jos miehellä olisi liian iso.

Olen itse ostanut joskus dildon, jonka halkaisija on noin 4,5 cm ja pituutta on 17 cm. Dildo on niin paksu, että joudun olemaan täysin rentona, tosi kiihottuneena ja rasvattuna, jotta se menee sisääni. Yleensä se ei edes tunnu hyvältä, koska se on aikamoista survomista. Omistan dildoja useampia ja täytyy sanoa, että lempileluni mitat ovat halkaisija 3 cm ja pituus 17 cm. Se on riittävän näpsäkkä, jotta se ei satu, menee sisään hyvin ilman liukastetta omat mehut riittävät ja vaginallakin voi puristella eikä satu.

Pituuden osalta tuo cm on OK, mutta pituus ei ole niin oleellista. Pääasia on, ettei kalu ole liian pitkä, koska jos se hakkaa kohdunsuulle, niin se sattuu.

Tuo asia tuntuu olevan hirveän vaikea poikakaverilleni mutta minulle se ei ole. Seksi on ihanaa ja saan orgasmeja lähes aina. Porukalla saunominen ym ei tule kysymykseenkään. Millä saisin rakkaani itsetuntoa kohotettua vaikka olen asiasta sanonut että kalu on ihana ja sopivan kokoinen minulle. Kaikilla vain tuntuu olevan 20cm jalkovälissä: Voiko pieni nainen tykätä isosta? Työkaverini on todella pieni nainen ja minä olen iso. Olen huomannut että hän katselee etumustani kiimaisesti.

Ei minulla mikään iso edes ole, mutta luuleeko hän että on iso? Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän halkeaa mulkustani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Millainen on iso penis Millainen on iso penis 18cm, 19cm, 20cm, 23cm, 25cm Oikeasti 19 senttinen on jo ISO.

Suurempia on vain äärimmäisen harvalla ja pornoteollisuuden cm välillä olevat maailman suurimmat penikset on haalittu ympäri maailmaa josta aina löytyy poikkeuksia säännöistä. Jos saat oikeasti 20 sentin kerhon pensitä niin olet todella onnekas, jos jättipeniksen rajan ylittävää 23 cm, niin olet jo lottovoittaja!

Ja hyvä vaan ettei se ole mikään yli 20 senttinen, menee vaan senttejä hukkaan ellei sitten ala tehdä stripparin hommia jollon vois ehkä hyvät rahat tienata vilauttelemalla kalua.

Minähän olen melkein jo lottovoittaja sitten, kun olen saanut tuota "isoa" ;D ;D Enkä ole vielä tähän ikään mennessä kohta 40 v ollut miehen kanssa. Ehkä minä kuulun sitten niihin harvoihin, jotka ovat saaneet "isoa".. Kun olin ollut ensimmäisen kerran yhdynnässä pojan kanssa, hänellä oli "iso", koska itselläni "tie vasta aukesi".

Ja kun nyt siitä on jo aikaa..

Ison peniksen raja etsin miesystävää -

Mikä olisi unelmapeniksen pituus ja paksuus? Saa meinaan aika monta miestä käydä läpi kun peniksen keskipituus on cm ja keskipaksuus ympärysmittana cm eli 3, cm halkaisija, ja noin yhdellä sadasta on 20 senttinen, tarkoittaen yleensä lähes aina cm. Vakipanoni mitat ovat ehkä noin 3 cm halk. Mulla nykysellä on 20cm, ympärystä en ole mitannut. No myöhemmin luin moensta lähteestä miesten penisten keskipituuksista, jotka ovat Suomessa, Euroopassa ja muuallakin cm, joten omani on melkoisesti keskimittojen yläpuolella. Moni mittaa suunnilleen persereijästään aloittaen tai sivusta, niin onhan se paljon siompi kun väärin mittaa sellaisella "hälläväliä, on se suunnilleen" asenteella. Kyllä hepokokoisia mulkkuja on maailmasssa, eli 20cm, mutta ne on mustilla miehillä joissakin Atlantin saarivaltioissa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Empä oikeen usko että suomessa on montakaan oikeesti likikään 20cm kullia ainakaan ihmisillä. Olen huomannut että hän katselee etumustani kiimaisesti. Niin, usko mitä haluat, mutta kyllä esim.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *