karvainen pillu ravintola

Tänään aion illalla vaimokkeelle ehdottaa että jos pääsisin luvattuun maahan, kurkkimaan vähän Pandoran lippaaseen tai juomaan pillumehukannusta. Veikkaan, ettei tossa vaiheessa ehkä römppeliä heruis joten jos vaan oon nätisti ja hiljaa että pääsis tutustumaan gynekologin arkeen. Enää muutama hassu päivä ja päästään tekemään uuden vuoden lupauksia.

En ole itseasiassa koskaan yhtäkään tehnyt tai ainakaan toteuttanut, mutta tänä vuonna aattelin. No mut tästä puuttuu Huvikumpu. Silakkatori löytyy kuten myös lompakko, kalatori sekä lihalompakko käy tietenkin myös. Torttu on kans kova sana, mut meillä päin hoilataan "väänsin just tortut", suomeks sanottuna "kävin just paskalla".

Vanhan sedän suusta kuultua kun joku kysyi miksei hän mene tanssimaan: DD Jee, väännänkin tästä itselleni lainin "Minähän en lerpun salamin takia Jossain vaiheessa meni keksiessä niin sekaseks, ettei enää oikein tosiaan muistanut, että mitä siellä on ja tarkistaminen kävi hippasen hankalaksi kun piti lukea joka ikinen läpi.

Kerran käydessäni kaupassa, löysin hyllystä pyöreitä keksejä, joissa oli hillosilmä keskellä. Oon itseasiassa koittanut joskus imitoida tuheroa naamalla don't ask ja sillon oli käännettävä pää jotta huulet menis samalla tavalla vertikaaliasentoon, makes sense!

Tosin näytin kyllä sillon enemmän idiootilta kuin pillulta. Tai sitten olen sokea, molemmat on. Gosh, mä oon sokee etkä sä, mutta jakorasia on jossain kohti ees mainittu, kun luulin jo kirjoittaneeni sen. Mun lemppari on nyt, aina ja ikuisesti ystäväni lapsena käyttämä Kolmas Kainalo. Se tulee jatko-osaan, missä lukee kaikki mun unohtamat ja teidän keksimät. Anteeksi, mutta mitä vittua?

Tuolta löytyy helvetillinen määrä "termejä" joilla ei ole mitään tekemistä toosan kanssa. Etuperse on vatsa, penaali on perse jne. Varmaan niitä synonyymejä löytyy se , mutta tuossa listassa niitä ei ole Mikäli oikein päättelen, sulla ei edes ole vulvaa. Hienoa, että osaat aina suhtautua asioihin huumorilla ja positiivisella mielellä.

Kielen kehittyminen sen "päättää". Mun puolesta voit kutsua välinettäsi perseeksi tai vatsaksi, mutta älä nyt kuitenkaan mene kuvittelemaan, että käyttäisit silloin kuvausta joka sisältää sen merkityksen yleisestikin minkä sille mielivaltaisesti päätät antaa. Ei se mitään, sulla on tuonkin listan mukaan vielä noin nimikettä joita käyttää.

Itsellä menisi helposti kuukausi tai pari, ehkä pidempäänkin ennen kuin joutuisin käyttämään jotain noista toistamiseen. Aihe on niin loppuun koluttu, että pitäisi mennä oikeasti koulun penkille pariksi kuukaudeksi vain tämän takia jos meinaisi päästä kuulemaan siitä jotain mitä ei ole jo ala-asteikäisenä saanut tietää joten ei se juuri aiheissa pyöri.

Sulle vois keksiä jonkun harrastuksen. Seinäkiipeily on myös mukava harrastus. Laji ei tunnu lainkaan urheilulta ja suorituksen jälkeen endorfiinit virtaa siihen malliin, että alkaa elämä taas hymyilyttämään eikä tarvitse purkaa turhautumista ja angstia City: Tykkään pukeutua paljastavasti ja mieheni hyväksyy tämän koska kumpikin haemme välillä seksiseuraa vieraista. Ravintolasta saa helposti seuraa kun pukeutuu seksikkäästi. Viimeksi olin hameessa ja läpikuultavassa paidassa, seuraani tuli heti kaksi minua nuorempaa miestä ja illan aikana kumpikin hyväili sääriä ja rintoja.

Jatkoille lähdettiin toisen miehen luo ja aika äkkiä siinä riisuiduttiin ja pitää myöntää että olin valmis antamaan heille jo ennen kun mentiin asuntoon. Oli ihanaa kun miehet naivat minua ensin vuoronperään ja toisella kerralla kun menin toisen päälle niin toinen hyväili sormella peppureikää ja lopulta työnsi kyrvän sinne. Ensimmäinen kerta kun sain kumpaankin reikään yhtäaikaa. Asun alakerrassa kerrostalossa ja keikistelen usein alast koton. Kerran makasin sohvalla pelkissä alusasussa kun huomasin erään talossa asuvan miehen katselevan minua.

Kävin vessassa ja riisuin loputkin pois ja aloin hyväillä rintojani ja alapäätäni, välillä katsoin syrjäsilmällä onko mies vielä katselemassa ja kun huomasin että on ihan ikkunan takana jatkoin hyväilyä. Hetkenkuluttua nousin ja puin kylpytakin ylle ja menin ovesta ulos, mies pinkaisi läheisen pensaan taakse piiloon.

Hetken seisoskelin ulkona ja menin takaisin sisälle riisuen kylpytakin. Avasin nyt jalkovälini suoraan ikkunaan päin ja hybäilin itseäni, tietäen miehen katselevan. Minä olen 44 vuotias nainen ja tykkään myös näyttä avujani miehille. Minulla on kuulemma hyvä perse ja rinnatkin kokoa d. Onhan se kiihottavaa kun pukeutuu niin että rinnat näkyy kaula-aukosta ja helman alta vilahta pikkarit ja joskus jopa karvainen pimpsa.

Miehet kun ei saa katsetta irti kun vähän näyttää. Tilaisuuden tullen nain miestäni niin että joku pystyy näkemään. Viimeksi nain miestäni eräällä leirintäalueella mökissä jonka edessä oli toinen mökki ja sieltä näki meidän mökin sänkyyn oikein hyvin. Ratsastin mieheni päällä rinnat ja kasvot ikkunaan päin.

Huomasin että vastakkaisen mökin nainen katselee ja kohta myös mies kävi katsomassa. Nainnin jälkeen menin vain pyyhe ympärillä terassille istumaan niin että pimpsani näkyi heihin päin. Olen myös käynyt mieheni ja hänen kavereiden kanssa saunassa, olen aina kiihottunut kun saan katsella vieraita kulleja.

Naapurin miehelle olen paljastanut itseni usein. Heiltä näkyy suoraan meidän terassille ja kun mies on yksin pihalla tulen usein terassille alusvaatteissa keimaileen. Saunasta tulen tilaisuuden tullen alasti. Kyllä tuo haluavan näköisenä silmäilee vartaloani.

Joskus kun on tilaisuus aion kyllä vietellä hänet sänkyyn. Tiedän että on kiinnostunut minusta, käy monesti juttusilla kun olen ulkona. Ja kun olin bikineissä niin ei saanut katsettaan irti rinnoistani. Tykkään näyttää tälle miehelle. Mun muija on ainakin semmonen narttu että pukeutuu seksikkäästi ja vilauttelee pilluaan hameen alta.

Rinnat aina hyvin näyttävästi esillä. Nää naiset haluaa yleensä enemmän kun vähän vilauttaa. Tiedän että muija on käyny vieraissa. Kerran jäi kiinni kun tuli illanvietosta, rupesin hyväileen sen pillua kun tuli sänkyyn niin pikkarit märät. Ajattelin ensin että käypä muija kuumana mutta kun meinasin alkaa nuoleen sen pillua yritti ensin estellä, sit huomasin että oli nussinut jonkun kanssa ja antanut vielä laskea sisään.

Riita siitä tuli ja sen seurauksena riita seksiä, rajua ja kiihkeetä. Mutta meni luotto kun on tuommonen narttu! Mun muija paljastelee itseään aika estottomasti. On kuvia alastonsuomessa ja kyllä ne rinnat on näkyvillä hyvin ja pillu vilahtaa kesäsin hameen alta.

Ei petä mutta näyttää tilaisuuden tullen vakoaan. Aina kun joku vieras kattelee sitä niin kiihottuu ja on valmis panohommiin. Kerran meillä oli sähkömies hommissa, muija lyhyessä hameessa ja muutaman kerran tahallaan vähän pyllisti niin huomasin miten sähkömies kyttäs sitä koko ajan et jos näkis lisää.

Kun lähti niin koitin muijan pillua niin oli aivan märkä, sänkyyn ja panemaan. Litinä ja läiske kävi kun nussin sitä. On se ihan mukava kun kostuu tai tässä tapauksessa voi sanoa että kastuu ja on heti valmis pantavaksi. Mun vaimo kans näyttää itseään ikäänkuin vahingossa. Tykkää myös harrastaa seksiä julkisella paikalla niin et joku saattaa nähdä.

Olen hieronut sen pillua kahvilan terassilla niin et muija on lauennu. Vaimo on aina pukeutunut seksikkäästi ja olen kuvannut häntä myös alasti jopa julkisilla paikoilla. Kerran yks nainen näki kun otin lenkkipolulla vaimosta alastonkuvia. Nyt ei vaan näyttänyt riittävän pikku vilauttelu ja kuvien ottaminen omaan käyttöön vaan löysin vaimon kuvat tuolta alastonsuomi sivustolta.

Ja prfiilissa hakee seksiseuraa. On sitä myös löytänyt koska siellä oli kuvasarja jossa kaksi miestä nussii vaimoa, saa molempiin reikiin yhtäaikaa ja on kasvot sperman peitossa sekä monen muun laista kuvaa. Meidän jatkosta en tiedä vaikka lupasi että ei käy enään vieraissa. Itse en sieltä hakenu seuraa vaan katselin vain kuvia. Pantsella ja Tomi Kaverin vaimo esittelee tahallaan rintojaan ja välillä myös persettä.

Saunassa ollut myös meidän ukkojen kans ja levittää jalkoja niin että pillun näkee. Olen tavannut muitakin naisia jotka tykkää esitellä itseään. Mutta sit tuomitaan kyllä heti jos mies vähän esittelee kalua. Tai ei kaikki tuomitse mutta suurin osa. Jotkut on kyllä katselleet hetken kun olen jossain runkannut. Oltiin vaimon kanssa hotellissa yö ja vaimo pukeutui tosi paljastavasti kun mentiin baariin.

En ole itseasiassa koskaan yhtäkään tehnyt tai ainakaan toteuttanut, mutta tänä vuonna aattelin. No mut tästä puuttuu Huvikumpu. Silakkatori löytyy kuten myös lompakko, kalatori sekä lihalompakko käy tietenkin myös. Torttu on kans kova sana, mut meillä päin hoilataan "väänsin just tortut", suomeks sanottuna "kävin just paskalla". Vanhan sedän suusta kuultua kun joku kysyi miksei hän mene tanssimaan: DD Jee, väännänkin tästä itselleni lainin "Minähän en lerpun salamin takia Jossain vaiheessa meni keksiessä niin sekaseks, ettei enää oikein tosiaan muistanut, että mitä siellä on ja tarkistaminen kävi hippasen hankalaksi kun piti lukea joka ikinen läpi.

Kerran käydessäni kaupassa, löysin hyllystä pyöreitä keksejä, joissa oli hillosilmä keskellä. Oon itseasiassa koittanut joskus imitoida tuheroa naamalla don't ask ja sillon oli käännettävä pää jotta huulet menis samalla tavalla vertikaaliasentoon, makes sense!

Tosin näytin kyllä sillon enemmän idiootilta kuin pillulta. Tai sitten olen sokea, molemmat on. Gosh, mä oon sokee etkä sä, mutta jakorasia on jossain kohti ees mainittu, kun luulin jo kirjoittaneeni sen. Mun lemppari on nyt, aina ja ikuisesti ystäväni lapsena käyttämä Kolmas Kainalo. Se tulee jatko-osaan, missä lukee kaikki mun unohtamat ja teidän keksimät. Anteeksi, mutta mitä vittua?

Tuolta löytyy helvetillinen määrä "termejä" joilla ei ole mitään tekemistä toosan kanssa. Etuperse on vatsa, penaali on perse jne. Varmaan niitä synonyymejä löytyy se , mutta tuossa listassa niitä ei ole Mikäli oikein päättelen, sulla ei edes ole vulvaa. Hienoa, että osaat aina suhtautua asioihin huumorilla ja positiivisella mielellä. Kielen kehittyminen sen "päättää". Mun puolesta voit kutsua välinettäsi perseeksi tai vatsaksi, mutta älä nyt kuitenkaan mene kuvittelemaan, että käyttäisit silloin kuvausta joka sisältää sen merkityksen yleisestikin minkä sille mielivaltaisesti päätät antaa.

Ei se mitään, sulla on tuonkin listan mukaan vielä noin nimikettä joita käyttää. Itsellä menisi helposti kuukausi tai pari, ehkä pidempäänkin ennen kuin joutuisin käyttämään jotain noista toistamiseen. Aihe on niin loppuun koluttu, että pitäisi mennä oikeasti koulun penkille pariksi kuukaudeksi vain tämän takia jos meinaisi päästä kuulemaan siitä jotain mitä ei ole jo ala-asteikäisenä saanut tietää joten ei se juuri aiheissa pyöri.

Sulle vois keksiä jonkun harrastuksen. Seinäkiipeily on myös mukava harrastus. Laji ei tunnu lainkaan urheilulta ja suorituksen jälkeen endorfiinit virtaa siihen malliin, että alkaa elämä taas hymyilyttämään eikä tarvitse purkaa turhautumista ja angstia City: Jo luvun puolivälissä hoitotätini tyttärineen käyttivät siitä nimitystä etupylly. Fjöösa listalla jo onkin, mutta lisätään vielä fjöntta ja fjönde sekä mesimätäs.

Listalta puuttuu Eldorado, josta Leevi and the Leawings on tehnyt myös saman nimisen kappaleen - hieno biisi! Riita siitä tuli ja sen seurauksena riita seksiä, rajua ja kiihkeetä. Mutta meni luotto kun on tuommonen narttu! Mun muija paljastelee itseään aika estottomasti. On kuvia alastonsuomessa ja kyllä ne rinnat on näkyvillä hyvin ja pillu vilahtaa kesäsin hameen alta.

Ei petä mutta näyttää tilaisuuden tullen vakoaan. Aina kun joku vieras kattelee sitä niin kiihottuu ja on valmis panohommiin. Kerran meillä oli sähkömies hommissa, muija lyhyessä hameessa ja muutaman kerran tahallaan vähän pyllisti niin huomasin miten sähkömies kyttäs sitä koko ajan et jos näkis lisää.

Kun lähti niin koitin muijan pillua niin oli aivan märkä, sänkyyn ja panemaan. Litinä ja läiske kävi kun nussin sitä. On se ihan mukava kun kostuu tai tässä tapauksessa voi sanoa että kastuu ja on heti valmis pantavaksi. Mun vaimo kans näyttää itseään ikäänkuin vahingossa. Tykkää myös harrastaa seksiä julkisella paikalla niin et joku saattaa nähdä.

Olen hieronut sen pillua kahvilan terassilla niin et muija on lauennu. Vaimo on aina pukeutunut seksikkäästi ja olen kuvannut häntä myös alasti jopa julkisilla paikoilla. Kerran yks nainen näki kun otin lenkkipolulla vaimosta alastonkuvia. Nyt ei vaan näyttänyt riittävän pikku vilauttelu ja kuvien ottaminen omaan käyttöön vaan löysin vaimon kuvat tuolta alastonsuomi sivustolta.

Ja prfiilissa hakee seksiseuraa. On sitä myös löytänyt koska siellä oli kuvasarja jossa kaksi miestä nussii vaimoa, saa molempiin reikiin yhtäaikaa ja on kasvot sperman peitossa sekä monen muun laista kuvaa. Meidän jatkosta en tiedä vaikka lupasi että ei käy enään vieraissa.

Itse en sieltä hakenu seuraa vaan katselin vain kuvia. Pantsella ja Tomi Kaverin vaimo esittelee tahallaan rintojaan ja välillä myös persettä. Saunassa ollut myös meidän ukkojen kans ja levittää jalkoja niin että pillun näkee. Olen tavannut muitakin naisia jotka tykkää esitellä itseään. Mutta sit tuomitaan kyllä heti jos mies vähän esittelee kalua. Tai ei kaikki tuomitse mutta suurin osa. Jotkut on kyllä katselleet hetken kun olen jossain runkannut.

Oltiin vaimon kanssa hotellissa yö ja vaimo pukeutui tosi paljastavasti kun mentiin baariin. Ei kauaakaan kun yksi mies tuli hakemaan vaimoa tanssimaan ja vaimo kiehnäsi itseään tätä miestä vasten.

Vaimo tanssi tämän kanssa useamman kerran ja kertoi minulle kuinka oli kokeillut miehen etumusta ja tuntenut että miehellä on isokalu. Sovittiin että vaimo iskee miehen ja vie sen meidän huoneeseen antaen tämän panna. Minä menin perässä ja kun avasin huoneen oven olivat jo täydessä touhussa. Mies makasi selällään ja vaimo ratsasti tämän päällä. Mies säikähti aluksi mutta rentoutui kun kerroimme että tämä on sovittu ja että minä vaan katselen.

Kiihottavaa katsella kun vaimo paljastelee, viettelee ja panee muita miehiä. Mun vaimo esittelee itseään netissä. On kuvia vähissä vaatteissa ja ilman. Videoita on pari missä tyydyttää itseään isolla sauvalla. Näkyy hakevan seuraa mutta en tiedä onko käynyt itseään panettamassa muilla. Itse työn vuoksi usein pois kotoa niin kaikki mahdollista. Ystäväni, tuttuni sekä aviomieheni ovat vuolaasti kehuneet ulkomuotoani.

Pitkät sääreni, reiteni ja takamukseni ovat naisellisen kiinteät. Olen hyvin säilynyt ja nuorekas, myös naisystävät ovat kateellisena sen huomanneet.

Olenkin läppänä heittänyt, että näytänpä nätimmän puoleni. Mieheni joutui työnsä puolesta olemaan pitkiä aikoja poissa, joten seksihaluni patoutuivat hiljalleen. Keskisuuren kaupungin pienessä lähiössä asuessani en halunnut lähteä baareista seuraa hakemaan. Töihin lähtiessäni haluni oli eräänä aamuna suuri, päivä oli helteinen ja ylläni oli lyhyt hellememekko. Asusteeni ja avuni huomattiin hyvin, sillä asiakaamme ovat miehiä. Halukkuuteni tuli esiin tököttävien nännien kautta.

Näin kiinnostukseni vilautteluun oli herännyt. Aikaa myöten siitä tuli "harrastus". Jouduin päivemmällä käymään wc: Vaihdoin siis jalkaani laukkuni sukulaisjuhlia varten varatut seitinohuet juhlasukkahousut.

Kadulla huomasin miesten pitkät katseet ja arvelin niiden johtuvan hamoseni lyhyydestä. Linja-auton täristely kotimatkalla sytytti haluni uudelleen muistellessani miesasiakkaiden punttien pullistumia.

Jatkossa näistä pullistumista tuli "keräilykohde" Lapsemme ovat jo muuttaneet omilleen ja pian myös mieheni kotiutui matkoiltaan. Sain myös oman auton käyttööni, mikä lisäsi intiimejä mahdollisuuksia. Myöhemmin paikallisessa supermarketissa sovitin kenkiä ja paikalle sattui yhtäaikaa keski-ikäinen mies. Hän huomasi lyhyen hameeni alta paljastuvan intiimin karvoitukseni ja oli simin nähden hyvin kiinnostunut.

Näin hänet sitten kassalla ja hän huomasi minut. Marketin lasiovien läpi huomasin hänen katselevan takamustani ja hänen tullessaan ulos havaitsin hänen mahtavan stondiksensa. Hän kulki perässäni parkkipaikalle katse nauliintuneena takamukseeni. Kumarruin parkkipaikalla asettamaan ostoskassini auton takapenkille ja odotin sanooko hän jotakin, mutta hän ehti mennä. Voin toki kuvitella, mitä hän olisi voinut tehdä.

karvainen pillu ravintola Thai seuraa siwa kajaani vaiheessa meni keksiessä niin sekaseks, ettei enää oikein tosiaan muistanut, että mitä siellä on ja tarkistaminen kävi hippasen hankalaksi kun piti lukea joka ikinen läpi. Silakkatori löytyy kuten myös lompakko, kalatori sekä lihalompakko käy tietenkin myös. Kerran meillä oli sähkömies hommissa, muija lyhyessä hameessa ja muutaman kerran tahallaan vähän pyllisti niin huomasin miten sähkömies kyttäs sitä koko ajan et jos näkis lisää. Mutta sit tuomitaan kyllä heti jos mies vähän esittelee kalua. Ja sitten kun tuolla on lemmenluolaa ja herkkuluolaa niin olikos se ihan vaan pelkkä luola, karvainen pillu ravintola, kolo ja tämmöiset: Vaimon täti oli meillä muutaman yön 58vuotias. DD Jee, väännänkin tästä itselleni lainin "Minähän en lerpun salamin takia


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *