Hinnasto Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk. Ei Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei Menikö auto läpi: Oliko tämä arvio hyödyllinen? Jaa tämä arvio Facebookissa. Kyllä Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä Menikö auto läpi: Peruuta vastaus Sujuvuus Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Ystävällisyys Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.

Viihtyisyys Odotustilojen ja ulkoalueen siisteys, kahvitarjoilu, lehdet. Olitko varannut ajan ennakkoon? Kävitkö tällä asemalla ensimmäistä kertaa? Haluatko, että sähköpostiosoitteesi näytetään aseman edustajalle? Julkistamme arviot vasta kun olemme varmentaneet arvioinnin antajan sähköpostiosoitteen, mikä tapahtuu seuraavasti: Arvion antamisen jälkeen lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää vahvistuspyynnön.

Klikkaa viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi, että sähköpostiosoitteesi on oikea Tämän jälkeen arviosi siirtyy ylläpidon tarkastetavaksi Miksi moinen? Tällä prosessilla pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina.

Syötä osoite uudelleen Jep, osoite on oikein! Ajo-ohjeet tälle asemalle sähköpostilla Klikkaamalla 'Nouda ajo-ohjeet' liityt samalla Katsastushinnat. Ohjeet arviointia varten Voit jättää arvion omakohtaisesti saamastasi palvelusta. Jos arviosi sisältää seuraavia asioita, sitä ei julkaista: Aiheeseen liittymättömiä tarinoita Hintaan liittyviä mainintoja, tai termejä "halpa", "kallis", jne , sillä muuttuvia hintoja voi kukin itse arvioida ja vertailla tällä sivustolla Viittauksia henkilökunnan jäseniin nimi, "vanhempi katsastusmies", "toimiston tyttö", jne , koska kunnioitamme heidän yksityisyyttään Toisen aseman nimiä tai paikkakuntia Hylkäyksen syiden tai katsastuksessa aiheutuneiden vahinkojen puintia tai erimielisyyksiä ajoneuvon kunnosta.

Kirosanat, loukkaukset, syyttelyt, uhkaukset, jne. Siirrytään ajanvaraukseen Ole hyvä ja odota hetki. Älä salli sijaintia Salli sijainti. Mikä oli mielivaltaista toimintaa. Oliko autossasi jotain vikaa, kerro toki meille minkälaista vikaa havaittiin.

A-kivenkatu osaa hommat, sinulla lienee joku hekilökohtainen ongelma. Ottako noin koville kun vanha romusi ei mennyt läpi ja hylky tuli?? Mitähän vikoja nyt tälläkertaa haettiin hakemalla. Olikohan kyseessä ympärimätä kadetti, astra tai jopa VECTRA, joka ehkä elämäänsä kyllästyneenä haluaisi päästä jo paalattavaksi. No kyllä näillä katsastushinnoilla pitäisi saada vähän parempaa - edes asiallista - palvelua katsastusasemilta mitä tällä hetkellä.

Katsastusasemilla on noussut nesteet päähän koko henkilökunnalla, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista ja asiakkaille voi kettuilla päivät pitkät niin kuin huvittaa. Ei tullut sitä korjaamokatsastusta edes kilpailemaan alalle. Listat vaan esille ns. Jees, ja silloin jos mainitaan aseman tai henkilökunnan nimiä tai muuten kirjoitetaan heistä niin, että nämä ovat tunnistettavissa, niin kirjoittajan nimi esille.

Mielellään myös maininta siitä, mikä on yhteys kilpailijoihin. Minulla ei ole pahaa sanottavaa Aleksis Kiven katsastusasemasta.

Olen kolme kertaa siellä autoni käyttänyt ja joka kerta on palvelu ollut asiallista, ei mitään mullistavaa mutta asiallista. Viimeksi erehdyin viemään autoni Tattarinharjun Helppoon Katsastukeen ja siellä vasta tympeä ilmapiiri olikin.

Seuraavalla kerralla vien Aleksis Kiven kadulle autoni, vaikka maksaisi pari kymppiä enemmän. Kyllä herttoniemen HAKUksellakin riehuu sellainen pähkähullu, että kun se sattuu kohdallesi, niin siinä meni autosi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Unohda jonottaminen ja tee katsastuksesta helppoa! Nettiajanvarauksemme kautta saat edulliset Etuaika-hinnat ja varmistat nopean katsastuksen sekä autosi oikean katsastusajan. Tarkistamme automaattisesti jo aikaa varatessasi, että saat varmasti oikeat mittaukset kuten OBD-mittaus ja päästömittaukset katsastuksen yhteydessä. Saat tuulilasinpyyhkijöiden oston yhteydessä niiden asennuksen kaupan päälle. Hankkiessasi öljyjä tai lasinpesunesteitä mittaamme sekä lisäämme ne myös puolestasi.

Teemme myös Autotohtori-tarkastuksia sekä tuulilaseihin Prosecur-turvauria. Kesäkautena palvelemme arkisin 8. Tervetuloa ammattilaisten palveltavaksi A-Katsastukseen Helsingin Pasilassa! Palvelumme Leveä tai korkea ajoneuvo? Suurin sallittu korkeus mm Suurin sallittu leveys mm Suurin sallittu massa kg Suurin sallittu akseliväli mm Suurin sallittu raideleveys mm Suurin sallittu kytkentäpituus mm.

Määräaikaiskatsastus - kg autot. Määräaikaiskatsastus yli kg autot ja yli kg perävaunut. Aukioloajat Yleisistä aukioloajoista poikkeavat palveluajat -- Valitse palvelulaji -- Rekisteröinti ja vakuutukset. Julkistamme arviot vasta kun olemme varmentaneet arvioinnin antajan sähköpostiosoitteen, mikä tapahtuu seuraavasti:. Onko " " varmasti toimiva sähköpostiosoite? Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä.

Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä. Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation. Emme luovuta osoitettasi ulkopuolisille. Klikkaamalla 'Nouda ajo-ohjeet' liityt samalla Katsastushinnat. Emme ikinä jaa osoitettasi ulkopuolisten kanssa.

Pidätämme oikeuden lyhentää arviointeja. Ethän turhaan kuormita palvelun ylläpitäjiä asiattomilla arvioinneilla. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.

Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Antamaasi osoitetta ei löytynyt, ole hyvä ja kokeile eri hakutermiä. Varaa aika katsastukseen Varaa aika.

Hinnasto Määräaikaiskatsastus nettivarauksella alk. Ei Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Kyllä Suosittelisi asemaa ystävälle: Ei Menikö auto läpi: Oliko tämä arvio hyödyllinen? Jaa tämä arvio Facebookissa. Kyllä Ensimmäinen kerta tällä asemalla: Ei Suosittelisi asemaa ystävälle: Kyllä Menikö auto läpi: Peruuta vastaus Sujuvuus Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys.

Ystävällisyys Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *